:))))))) emanet bende:))) aldigim sekilde teslim edecemm:))))
öle bebeğim tüp bebekte öle takarsan kafaya tutmuyo beyinde bitiyo ben eminim
ah canım nazar değmesin ama bu hafta nıdır bıdır hatta dışarıdan bile görünüyor canım harikayız rabbim bozmasın
eğer benimkinde azıcık bile sorun görse doktor haftaya seninki gibi yapılacaktı asılsana yapılan doğru bana yapılan ön bakım seninki genel şeker bakımı benimkinde hata apayı var ama sana yapılanda yok hata payı :)))))))))
canım olsun yarınas doğurmıcam hoş zaten daha arkadaşlar var okumayan okuyolar sende okursun gerçi ben pek takip edemicem bukez umuda emanet liste :)))))))
benim hoca çok titiz ya işte bişey alamak istemiyor. bugün de yeni bir çalışma okudum dedi bir sürü yeni test istedi tiroidlerle ilgili sonuca göre belki ilacımın dozunu değiştirecekmiş. hakkını yemem herşeyi düşünüyor adam..
umut idare eder zaten senden sonra 1 kişi kaldı bitiyor. okuruz allahın izniyle de geç olu işte biraz..
sen de okuyabilirsen bana hbaer verirsin canım
benim hoca çok titiz ya işte bişey alamak istemiyor. bugün de yeni bir çalışma okudum dedi bir sürü yeni test istedi tiroidlerle ilgili sonuca göre belki ilacımın dozunu değiştirecekmiş. hakkını yemem herşeyi düşünüyor adam..
umut idare eder zaten senden sonra 1 kişi kaldı bitiyor. okuruz allahın izniyle de geç olu işte biraz..
yerim ben onuuu allahım nazarlardan korusun melek o meleköle bebeğim tüp bebekte öle takarsan kafaya tutmuyo beyinde bitiyo ben eminim
ah canım nazar değmesin ama bu hafta nıdır bıdır hatta dışarıdan bile görünüyor canım harikayız rabbim bozmasın
biticek canım hepsi geçecek oluşunu alınca o ellerinle morluk felan gelmicek alına :)
SAĞOL CANIM :)))))))))))canim benim ya masalllahhhe annesinin kizi neden olsa:))))
VALLA SENİN DOKTOR SÜPER HAYATIM BİZDE ÖNCE EN KOLAYA KAÇIYOLAR BİŞİ ÇIKARSA YARINTIYA GİRİYOLAR SENİN DOKTOR HARİKA ONDAN İÇİN HEP RAHAT OLSUN CANIM GÜVEN DOKTORUNAbenim hoca çok titiz ya işte bişey alamak istemiyor. bugün de yeni bir çalışma okudum dedi bir sürü yeni test istedi tiroidlerle ilgili sonuca göre belki ilacımın dozunu değiştirecekmiş. hakkını yemem herşeyi düşünüyor adam..
ayşecim tedavini nerde görüyorsun sen canım ya bide kızlar bende sizlerden bişi rica edecem
ayşecim tedavini nerde görüyorsun sen canım ya bide kızlar bende sizlerden bişi rica edecem
yerim ben onuuu allahım nazarlardan korusun melek o melek
amaaan gelsin paşam da elim kopsa ne gam.. morluk da laf mı?
yerim ben onuuu allahım nazarlardan korusun melek o melek
amaaan gelsin paşam da elim kopsa ne gam.. morluk da laf mı?
bursa art diye bir merkezde prof.osman develioğlu doktorum
iste canım yapabileceğimiz birşeyse yapalım
SAĞOL CANIM :)))))))))))
VALLA SENİN DOKTOR SÜPER HAYATIM BİZDE ÖNCE EN KOLAYA KAÇIYOLAR BİŞİ ÇIKARSA YARINTIYA GİRİYOLAR SENİN DOKTOR HARİKA ONDAN İÇİN HEP RAHAT OLSUN CANIM GÜVEN DOKTORUNA
buyur canım
dimiii..yeterki gelsinnnn sekerpare
evet aysenin doktoru bencede super...butun yapabileceklerini en basta yapiyo.
evet aysenin doktoru bencede super...butun yapabileceklerini en basta yapiyo.
ay buda dimi diyok kız dövcem iikinizide ettiğiniz dua sayılıyo rabbimden istiyonuz dikkat edin duanıza öle demeyin((((((((
aynen istanbulda olsa hayatta kaçırmam öle doktoru koşarım
kızlar ank dan olanınız var mı
bende sandim elim olmasındiyonuz döverim heeeeeeee :))))))))canim ben su manada dedim..serumdan ellerimiz felan morariyoya sorun degil yani..yeterki gelsinler..o morluklar nekii...yoksa varya ben histereskopi olacaktimya olmadim o gun hastanede aklim basima geldi..once saglik dedim...aman Allahim tam bir rezaletti yaa....
e gelin şekerim bende kalın osmancıma götürürüm ben sizi :)) dün yine telefonda bir azarladı beni deli sonra da bugün muayene ederken şarkı söylüyor :)) ama çok güveniyorum başkasına gitmem kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?