bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

benim hoca çok titiz ya işte bişey alamak istemiyor. bugün de yeni bir çalışma okudum dedi bir sürü yeni test istedi tiroidlerle ilgili sonuca göre belki ilacımın dozunu değiştirecekmiş. hakkını yemem herşeyi düşünüyor adam..
umut idare eder zaten senden sonra 1 kişi kaldı bitiyor. okuruz allahın izniyle de geç olu işte biraz..
sen de okuyabilirsen bana hbaer verirsin canım

ayşecim tedavini nerde görüyorsun sen canım ya bide kızlar bende sizlerden bişi rica edecem

canim senin doktor cok iyi yaa..butun onlemi aliyo..helal olsun yanii..paragozde degil...bence doktordan yana sanslisin

yerim ben onuuu allahım nazarlardan korusun melek o melek
biticek canım hepsi geçecek oluşunu alınca o ellerinle morluk felan gelmicek alına :)

amaaan gelsin paşam da elim kopsa ne gam.. morluk da laf mı?

canim benim ya masalllahhhe annesinin kizi neden olsa:))))
SAĞOL CANIM :)))))))))))
VALLA SENİN DOKTOR SÜPER HAYATIM BİZDE ÖNCE EN KOLAYA KAÇIYOLAR BİŞİ ÇIKARSA YARINTIYA GİRİYOLAR SENİN DOKTOR HARİKA ONDAN İÇİN HEP RAHAT OLSUN CANIM GÜVEN DOKTORUNA
ayşecim tedavini nerde görüyorsun sen canım ya bide kızlar bende sizlerden bişi rica edecem

buyur canım

bursa art diye bir merkezde prof.osman develioğlu doktorum
iste canım yapabileceğimiz birşeyse yapalım

canlarım benim ya kızlar iyiki varsınız ya kızlar hiç ummuyordum ama rabbim banada bi umut kapısı açtı geçenlerde bi hastanede kampanya varmış tüp bebek için başvurmuştum pazartesi aradılar dün gittik kısmetse öbür aya tüp bebek yaptıracagız rabbimde kısmet ederse ya çok mutluyum hiç umudum yoktu maddi açıdan dolayı ama bu hastane arayınca eşim ayarlarız dedi ne kadar sevindm bi bilseniz kızlar benim sizden ricam benim içinde dua okurmusunuz

evet aysenin doktoru bencede super...butun yapabileceklerini en basta yapiyo.

ay buda dimi diyok kız dövcem iikinizide ettiğiniz dua sayılıyo rabbimden istiyonuz dikkat edin duanıza öle demeyin ((((((((

canim ben su manada dedim..serumdan ellerimiz felan morariyoya sorun degil yani..yeterki gelsinler..o morluklar nekii...yoksa varya ben histereskopi olacaktimya olmadim o gun hastanede aklim basima geldi..once saglik dedim...aman Allahim tam bir rezaletti yaa....

e gelin şekerim bende kalın osmancıma götürürüm ben sizi :)) dün yine telefonda bir azarladı beni deli sonra da bugün muayene ederken şarkı söylüyor :)) ama çok güveniyorum başkasına gitmem kesinlikle

bende sandim elim olmasındiyonuz döverim heeeeeeee :))))))))

ay tabi benim adamda ne yollar kekeyollasa çok severim değişik şehirlere gitmeyi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…