e gelin şekerim bende kalın osmancıma götürürüm ben sizi :)) dün yine telefonda bir azarladı beni deli sonra da bugün muayene ederken şarkı söylüyor :)) ama çok güveniyorum başkasına gitmem kesinlikle
ankarada olan yok canım.. duaya gelince ben okurum ama arkadaşların da istemesi lazım bir benim dememle olmaz tabi.. çok sevindim tedavin için inşallah allah yüzüne bakar..
bende sandim elim olmasındiyonuz döverim heeeeeeee :))))))))
ay tabi benim adamda ne yollar kekeyollasa çok severim değişik şehirlere gitmeyi :))))))))
facede foto ekledim 2 tane valla siz görün diye bugün çektirdim eşime zar zor 2 tane
ankarada olan yok canım.. duaya gelince ben okurum ama arkadaşların da istemesi lazım bir benim dememle olmaz tabi.. çok sevindim tedavin için inşallah allah yüzüne bakar..
bende sandim elim olmasındiyonuz döverim heeeeeeee :))))))))
ay tabi benim adamda ne yollar kekeyollasa çok severim değişik şehirlere gitmeyi :))))))))
:))))))))))))) ya anlattiklarindan ben gercekten isinin ehli oldugunu anladim..e zaten prof..ama adam icin maddiayt on plandi degik..baska merkezlerde once tup yaparlar..tutmadi bir kac test..sonra ikinci ..oda tutmaz ise testler genisletilir felan..ama adam herseyi basta yapiyo..
ece tedavin başlasın okuruz inşallah
öyle kız öyle benimki varya pazara gidiyoz haftada bir gün ama ona bile 2 hafta götürmez 1 hafta götürür sonra bidaha 2 hafta götürmez götürdüğündede tehgahlara baktırmaz sanki yürüyüş yapmaya ğitmişizgibi arkamdan ie ite beş dakkada hiç bişi alamadan eve geitrir ki ankaraya ölse izin vermez :):)))))) benimkide dusunemiyorum beni yollayacakk...sonra dinle agzini dur:)))))
ay keşke gelseniiiz ne güzel ben de sepetlerim kocamı kız kıza parti yaparız ne güzel olurdu..
ay keşke gelseniiiz ne güzel ben de sepetlerim kocamı kız kıza parti yaparız ne güzel olurdu..
nurcannn ya hamilelik gercek cok yakismis sana gercek bak amaaaa..
öyle kız öyle benimki varya pazara gidiyoz haftada bir gün ama ona bile 2 hafta götürmez 1 hafta götürür sonra bidaha 2 hafta götürmez götürdüğündede tehgahlara baktırmaz sanki yürüyüş yapmaya ğitmişizgibi arkamdan ie ite beş dakkada hiç bişi alamadan eve geitrir ki ankaraya ölse izin vermez :)
ay ne güzel olrdu ya aynı şehirde olsaydıkya kız ayşe istanabula tayin iste umudumsun seninde kocan sölesin buraya göndersinler :))))))))))
:))))))))))))) gercek kiz partilari cok guzel geciyo....keske ayni sehirlerde olsaydik hepimiz..ama nasip bellimi olur dunya kucuk..belki bir gun bir yerlerde karsilasmak nasip olur
ay nurcaaan ne güzel çıkmışsın o deniz kenarındaki resimde.. deli bi de öyle çirkin oldum böyle bakımsız oldum diyo deliii
:))))))))))))) gercek kiz partilari cok guzel geciyo....keske ayni sehirlerde olsaydik hepimiz..ama nasip bellimi olur dunya kucuk..belki bir gun bir yerlerde karsilasmak nasip olur
yaaa size nispet yapayım biz burdaki kızlarla buluşcaaaz.. osman tayfası :))
:))))))))) ay nurcan aynen benim kocamda oledir..bugund edim arkadasimal cikayim..ordan ariyo beni daha yeni cikmadinmi; yok ole yok bole..dedim aman cikmiyorum...yada siz gelim buraya yaaaa; ehliyet alacam nisanda insallah gezdirirm sizi:))))0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?