bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))))))))))))) ya anlattiklarindan ben gercekten isinin ehli oldugunu anladim..e zaten prof..ama adam icin maddiayt on plandi degik..baska merkezlerde once tup yaparlar..tutmadi bir kac test..sonra ikinci ..oda tutmaz ise testler genisletilir felan..ama adam herseyi basta yapiyo..

bende sandim elim olmasındiyonuz döverim heeeeeeee :))))))))

ay tabi benim adamda ne yollar kekeyollasa çok severim değişik şehirlere gitmeyi :))))))))

ay keşke gelseniiiz ne güzel ben de sepetlerim kocamı kız kıza parti yaparız ne güzel olurdu..

:)))))) benimkide dusunemiyorum beni yollayacakk...sonra dinle agzini dur:)))))
öyle kız öyle benimki varya pazara gidiyoz haftada bir gün ama ona bile 2 hafta götürmez 1 hafta götürür sonra bidaha 2 hafta götürmez götürdüğündede tehgahlara baktırmaz sanki yürüyüş yapmaya ğitmişizgibi arkamdan ie ite beş dakkada hiç bişi alamadan eve geitrir ki ankaraya ölse izin vermez :)

ay keşke gelseniiiz ne güzel ben de sepetlerim kocamı kız kıza parti yaparız ne güzel olurdu..

ay ne güzel olrdu ya aynı şehirde olsaydıkya kız ayşe istanabula tayin iste umudumsun seninde kocan sölesin buraya göndersinler :))))))))))

ay nurcaaan ne güzel çıkmışsın o deniz kenarındaki resimde.. deli bi de öyle çirkin oldum böyle bakımsız oldum diyo deliii

:))))))))) ay nurcan aynen benim kocamda oledir..bugund edim arkadasimal cikayim..ordan ariyo beni daha yeni cikmadinmi; yok ole yok bole..dedim aman cikmiyorum...yada siz gelim buraya yaaaa; ehliyet alacam nisanda insallah gezdirirm sizi:))))0

:))))))))))))) gercek kiz partilari cok guzel geciyo....keske ayni sehirlerde olsaydik hepimiz..ama nasip bellimi olur dunya kucuk..belki bir gun bir yerlerde karsilasmak nasip olur

inşallah ya gerçi rabbim bi kaza bela vermese ayşe bihaki geldiğinde biz görüşcez forum istanbulde o görmüş yerini bende ya aşime götütürüürüm yada eşime arabaya bindittiririm kendimi taksiye tek binmiyom maalesef taksiye binsem 15-20 dakka anca sürüyo bildiğim

:))))))))) ay nurcan aynen benim kocamda oledir..bugund edim arkadasimal cikayim..ordan ariyo beni daha yeni cikmadinmi; yok ole yok bole..dedim aman cikmiyorum...yada siz gelim buraya yaaaa; ehliyet alacam nisanda insallah gezdirirm sizi:))))0

üfff var benim ehliyetim kocacığım dandik bide araba aldı bana ama korkumdan kullanamıyorum kiii... öyle duruyo araba bana bakıyo ben de camdan ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…