inşallah ya gerçi rabbim bi kaza bela vermese ayşe bihaki geldiğinde biz görüşcez forum istanbulde o görmüş yerini bende ya aşime götütürüürüm yada eşime arabaya bindittiririm kendimi taksiye tek binmiyom maalesef taksiye binsem 15-20 dakka anca sürüyo bildiğim
geçmiş olsun yeterim şükürki atlattınız ama ne kadar uzun sürmüş öylekızlar eşim aliyatı oldu bu gün 9.10 saat gibisürdü
dr konuştum iyi geçti dedi şimdi yoğun bakımda
yarın sabahta ben gideceğim
canım rabbim babaannenin hakkında hayırlısını nasip etsin,klabimiz birmiş bende sana yazıyodum :))))))))
aynı canım makineye bağlı çıkarınca nefes alamıyo bugün evime geldim çok yıprandım bugün gatadada randevum vardı şeker yüklemesi fenalaştım bide babannemin yattığı hastane gatanın karşısında siiyemi ersek iki hastane arasında gittik geldik çok yoruldum
amin canım gönülden hemdeyok canım 7 aydan gün almaya başlıcak cumartesi günü :)))))))) ama zaten normal gelse bile 2.5 ay sonra yavrum yanımda inşallah rabbim sana ayşeme nazemire ceyline son eceme yetere pearlyflovera haleve hilbaya derine esraya dahada ismini şimdi hatırlayamadığım tüm arkaadaşlarıma bugünleri göstersin rabbim bütün ismini saydığım kardeşlerime arkadaşlarıma yanlarında bebekleriyle uyumayı emzirmeyi nasip etsin yıllar geçirmeyi nasip etsin yavrunuzla
bende okurum ayşecanımkızlar sizden birşey istesem yapar mısınız? benim arkadaşlarım saymadım kaç kişi ama okuyorlar benim için birer tane meryem siz de okur musunuz? birer tane şu 10 gün içinde?
öncelikle hoşgeldinslmmm kızlar
biz kasım 2008de evlendik.
ilk 3ay vajinusmusla uğraştık.
onu yendikk sonra bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde sanıyorduk.eşim ameliyat oldu.
sonra baktık olmuyor hala rahim filmimde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.ameliyatla doktor açılma ihtimali vermiodu.dünya başıma yıkıldı sanki.doktorumu değiştirdim bi profa geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum.prof.da ihtimal vermiyorduuu umut etmeee çok zorr diodu ama ettiğimiz dularla 2 saat gerçekten çok zor geçen bi ameliyatla açıldı tüplerim.
2aydırr 45günde bir adet oluyodum doktora gittim.yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay hiç yumrutam olmadı.doktor 9.günden sonraa prugon die tüp bebekte kullanılan göbekten yapılan iğneden verdi.onun sayesinde 1 tane yumurtam oluştu.şimdi adetime 1 hafta var heycanla bekliyorum.haktan hayırlısı.
aranızda benim gibi tüpleriyle sorunu olan varmı???yada yakınlarınızdaa
hemen bakmaya gidiyorumfacede foto ekledim 2 tane valla siz görün diye bugün çektirdim eşime zar zor 2 tane
nezaman buluşuyonuz kıııııııııııı foto felan çekininde facede görek :))))))))yaaa size nispet yapayım biz burdaki kızlarla buluşcaaaz.. osman tayfası :))
ay kız sana özel kydum yazdımda altına ayşeye özel die :)))))))))))) ha ha çok merak ediyodunya yan dur diyodun özellikle yan durdumay nurcaaan ne güzel çıkmışsın o deniz kenarındaki resimde.. deli bi de öyle çirkin oldum böyle bakımsız oldum diyo deliii
:))))))))) ay nurcan aynen benim kocamda oledir..bugund edim arkadasimal cikayim..ordan ariyo beni daha yeni cikmadinmi; yok ole yok bole..dedim aman cikmiyorum...yada siz gelim buraya yaaaa; ehliyet alacam nisanda insallah gezdirirm sizi:))))0
selam kızlar
geçmiş olsun yeterim şükürki atlattınız ama ne kadar uzun sürmüş öyle
iyi geçtiğine sevindim canım rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın beterinden korusun inşallah
canım rabbim babaannenin hakkında hayırlısını nasip etsin,
prensesi gördün demekikinizinde iyi olduğuna sevindim
şeker yüklemeside ne menem birşeymiş öyle :26:
amin canım gönülden hemde
çok güzel dua etmişsin rabbim senide kızına sağlıkla kavuştursun inşallah
bende okurum ayşecanım
okuyalım canım hatta başka ne varsa onlarıda okuyalım
yeterki bebişine kavuşmande vesile olsun
öncelikle hoşgeldin
çok güç yollardan geçmişsin
inşallah en kısa zamanda rabbim bebeğine kavuşturur
hemen bakmaya gidiyorum
üfff var benim ehliyetim kocacığım dandik bide araba aldı bana ama korkumdan kullanamıyorum kiii... öyle duruyo araba bana bakıyo ben de camdan ona
ciddimisin...ne zaman nerde:))))ay ne guzel yaaaa gercek ne guzel olurmus..butun kizlar toplandik; sorduk neden yiprandik:))))
valla bak görüşcekler bizi kısdırıyo bideciddimisin...ne zaman nerde:))))ay ne guzel yaaaa gercek ne guzel olurmus..butun kizlar toplandik; sorduk neden yiprandik:))))
kız benim ehliyetim olcak herife izin vercek dakka durmam :)))))))üfff var benim ehliyetim kocacığım dandik bide araba aldı bana ama korkumdan kullanamıyorum kiii... öyle duruyo araba bana bakıyo ben de camdan ona
ne guzel goruseceksinzi demek..ayy bende isterdim cok olayim..ama nasip iste..Rabbim insallah nasip eder bi gun bulusmayi gercekten cok isterimm..ayse cali kusu:))))her an her yerde:)))
nezaman buluşuyonuz kıııııııııııı foto felan çekininde facede görek :))))))))
ay kız sana özel kydum yazdımda altına ayşeye özel die :)))))))))))) ha ha çok merak ediyodunya yan dur diyodun özellikle yan durdum
kız görmüyonuzmu saçımı yolunmuş kaz gibi boyasıda uclarında kalmış sadece ameleye benziyom ha ha :)
ya benimki zaten normalde gezmemi istemem aynı senin gibi bende annemlere kaçınca orda geziyom ama oturduğum yerde başka sıkıntılardan dolayı dışarı çıkamıyoruz burdan yazamıyorum ama işle ilgile şelerden dolayı kesinlikle fazla dolanamıyoruz
selam kızlar
geçmiş olsun yeterim şükürki atlattınız ama ne kadar uzun sürmüş öyle
iyi geçtiğine sevindim canım rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın beterinden korusun inşallah
canım rabbim babaannenin hakkında hayırlısını nasip etsin,
prensesi gördün demekikinizinde iyi olduğuna sevindim
şeker yüklemeside ne menem birşeymiş öyle :26:
amin canım gönülden hemde
çok güzel dua etmişsin rabbim senide kızına sağlıkla kavuştursun inşallah
bende okurum ayşecanım
okuyalım canım hatta başka ne varsa onlarıda okuyalım
yeterki bebişine kavuşmande vesile olsun
öncelikle hoşgeldin
çok güç yollardan geçmişsin
inşallah en kısa zamanda rabbim bebeğine kavuşturur
hemen bakmaya gidiyorum
valla bak görüşcekler bizi kısdırıyo bide(((((((
kız benim ehliyetim olcak herife izin vercek dakka durmam :)))))))
amin inşallah nasip olur bigün görüşmek
pembe güzel haberi alsın onun yanına gidicez mudanya ya.. mudanya bursanın içi sayılır 15dk.lık yol hem de deniz kenarı..
evet nurcancım en kısa zamanda gelmeyi çok istiyorum hem senin için hem de o keremcik için..
kızlar ben kaçayım bir duş yapıp yatayım çok yoruluyorum iş felaket bu hafta ayaklarım zonkluyor..
pembe güzel haberi alsın onun yanına gidicez mudanya ya.. mudanya bursanın içi sayılır 15dk.lık yol hem de deniz kenarı..
evet nurcancım en kısa zamanda gelmeyi çok istiyorum hem senin için hem de o keremcik için..
kızlar ben kaçayım bir duş yapıp yatayım çok yoruluyorum iş felaket bu hafta ayaklarım zonkluyor..
inşallah canım
ya bende kaçim harbiden çift çift görüyom yorgunluktan
nezaman buluşuyonuz kıııııııııııı foto felan çekininde facede görek :))))))))
ay kız sana özel kydum yazdımda altına ayşeye özel die :)))))))))))) ha ha çok merak ediyodunya yan dur diyodun özellikle yan durdum
kız görmüyonuzmu saçımı yolunmuş kaz gibi boyasıda uclarında kalmış sadece ameleye benziyom ha ha :)
ya benimki zaten normalde gezmemi istemem aynı senin gibi bende annemlere kaçınca orda geziyom ama oturduğum yerde başka sıkıntılardan dolayı dışarı çıkamıyoruz burdan yazamıyorum ama işle ilgile şelerden dolayı kesinlikle fazla dolanamıyoruz
yaaa senindemi yok ehliyetin..yanlzi degilmisim:)))ay dunku cocuklarin bile var yaaa
öle kız nerdeyse bebekler alacak ya bekarken durumumuz yoktu ona sıra gelmdei zaten kardeşlerimin okulu bütün maaşımı yiyodu zamanımda olmuyodu sabah sekiz akşam 10 çalışıyodum
zamanda olmayınca almadı evlenincede hastaneler bilmemne hiç bitmedi bu sene alim diyodum hamile kaldım öle erteledim yine bakalım :)))))))
ay kızlar sizin güzelliğiniz valla kocambile bugün dedi sana hiç yakışmıyo hamilelik çok çirkin oluyon zaten şişkosun hiç hamile gibi durmuyon daha çok kilo almış ibi duruyon diyo :)))))) siz güzel görüyonuz canlarım benimpembenin testi olsun da gidicez kısmetse..
saçma saçma konuşma çok da güzelsin efendim..
benim adam da beni kendi eliyle atcak sokağa çıksana senin arkadaşın yok mu der hep.. kurtulmak istiyo adam benden :))
inşallah canım alırsın :)))))dimiii ..bende evlenince zaten yurt disina gittim sonra hep hastanee olmadiiste..bakalim nisan diye kafama koydum..insallah bi aksilik olmazda yazilirim kursa:)))
kizlarrr optum herkesi cok....diliyorum gonlumuzdeki tum dilekler gereck olsun...Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..mucukss:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?