bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nurcancım gördüm sizi çok tatlı çıkmışsın
göbişte prenses ben buradayım diyor kıızzz maşallah maşallah
kızlar müsait olursam belki bende gelirim forum istanbula
kociş pek izin vermiyor böyle şeylere ama belki kandırırım busefer çok isterim sizinle görüşmeyi

sonece okuruz canım bnede okurum yani
inşallah hayırlısı olur sizin için

umudum benim baba memleketim trabzon ama hiç bilmem oraları
çok gelmek isterim zaten birdahaki tatil planımız karadeniz turu eşimle kısmetse
tabi kredi ödememiz bitince

benimkide bir nevi esaret canim..gun 24 saat evde:)))optum canim cokkkk...yarin grs uzere insallah

yaa bende gorusmeyi cok istiyorum..burdaki herkesle hemde..ay insallah nasip olur yaaa

benden de hepinize iyi geceler canlar öptüm hepinizi..
bu arada stdt naber canım transferin oldu mu?
nazemir sen nasılsın? canım ya senden de istesem sen de bana 1 tane meryem suresi okur musun? yarın başlıyorum iğnelerime kısmetse onlar bitmeden 21 tane tamamlamak istiyorum da..

sğol canım
ay kız kandır iyi olur ne güzel görüşürüz bende çok merak ediyorum ayşecim geçen geldi ben bulacağını bilsem oraya çağırırdım ama bende bilmiyom bu yakayı oda bilmiyo buluşmadık deli gibi ama inşallah bukez geldiğinde sende kandır buluşalım orda :))))))

Son düzenleme:

ne güzel olur ben gelmeden haberleşiriz sen de gelirsin çok memnun olurum..

bu arada benimde annem trabzon vakfıkebirli aslında busene gidiceklerdi bende çokm istiyodum eşim araba almadan olmaz diyo bende annemlerin peşine takılcacaktım ama benim doğum yazın başında olacağı için annemde vazgeçti seneye gidelim diyo inşallah kısmet olurs ama eğer onlar geçerse bende bu sene eşimi kandırıp mutlaka geçerim :))))))))

canım...amiin...inşallah sende ALLAH ın izniyle kucağına alıp sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

canım okurum tabii...son ece yede okurum tefriciye

ay hadin öptüm herkezi canlarım

ceylin sen şimdiden yalakalık yap eşine ben öle yapcam geldiğinde ayşede görüşelim mutlaka :))))))))))))

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

güncelliyeyim dedim kalmasın arada.

ne güzel muhabbetler yapmışsınız ne güzel yarım saattir oku oku bitiremedim...ben filme daldım gelemedim..ALLAH muhabbetlerinizi artırsın

bu arada tweety sen yeni olduğun için adın aklımdan gidiyo rabbim inşallah tez zamanda sanada evlat nasip etsin sağ sağlim önce karnına sonra yuvana göndersin yavrunu

benimde yarın biter

selam;
beni merak ettiğin için teşekkürler...ancak bugün girebildim sersem,şaşkın gibiydim...transferim gercekleşti 2 tane bebişim var içimde....yada inşallah benimleler..benimde dualarınıza ihtiyacım var benim içinde okursanız sevinirim ..test günüm 3 mart....
bu arada neler yapıyorum yatıyorum ....evde dolaşıyorum öyle sürekli yatmadım ilk günden beri ama cokta ayakta kalmadım..anneciğim benimle bakıyor bana ama bugün minik minik toz aldım kıyamam anneme zor işleri o yaptı...
dr bana yatmakla tutsaydı herkez hamile kalırdı ...dikkatli olacaksın yaşlı insan gibi ol ama sürekli yatma dedi işte
hiç bir belirti yok kasıklarım ağrımıyor ama ilaçlardan göğüslerim bomba gibi keşke böyle kalsalar cok beğendim bu hallerininormaldir di mi bu durum yani illana bir belirti olması gerekmez dimi ama neyse ..
benim içinde dua edin lütfeeennnn....

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun doktorun doğru dddemiş aynı yaşlı beli bukulmuş insanlar olur yavaş yavaş hareket ederler sanki kırılacakmış gibi aynen le yapma o ekilde hareket edebilirsin eğilip kalkmaz şidilik bide uzanma biyere öbürtürlü ufak ufak toz almadan felan bişi olmaz canım
belirti olcak diye bişi yok belirtisi okankarında zaten ilacın yan etkisinden oluyo hamilelik belirtileri 1.5 ayda beli oluyo

ay hadin öptüm herkezi canlarım

ceylin sen şimdiden yalakalık yap eşine ben öle yapcam geldiğinde ayşede görüşelim mutlaka :))))))))))))
inşallah nurcancım görüşebiliriz
hayırlısı olsun stdt inşallah bebişlerin göbişinde yerleşmeye başlamıştır
bende sana birşey diyeyim herkes söylemiştir ama olsun
kabız olmamaya çalış daha doğrusu kabız olup ıkınmaman lazım en dikkat edilecek konu yukarılara uzanma eğilip yerden ağır birşey kaldırma ne bileyim dikkat et edebildiğin kadar upuzun yatmakla olmuyor yavaşda olsa hareket lazım rahimdeki kanın devirdaim yapması için
aslında herşey yüce mevlamın elinde o ol derse her halükarda olur inşlallah
belirtilere takılma sakın benim ilk tedavimde hiç belirtim olmadı souç negatif
2. tedavimde bütün belirtileri yaşadım sonuç yine negatif
zor ama test gününü sabırla bekle ve bol bol dua et
inşallah sonunda bebişine kavuşanlardan olursun

Günaydın canlaaaar..
stdt cim bana adını yazarsan bu akşam perşembe senin için Kuran okurum..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..

GÜNAYDIN KIZLARR...

sıkıntılı bir gece gecirdim ...sık sık uyandım ve her uyanışımda içim yandı hiii ya olmazsa dedim durdum ...ki ben cok rahatım herhalde günler gectikce kaygılarım oluşuyor....

sağol nurcan306 inşallah hayırlısı olur hepimiz için...... uzanmıyorum hiç yani öyle şeyler yapmıyorum ama mesela bugün yüz üstü uyandım uyurken neler yapıyorum bilmiyorum ....pinpirik oldum ki ben nasip olacak olursa sen istersen hopla zıpla o yine olur derdim ama şimdi ......işte garip bir şey bu psikoloji....bu arada hafif hafif sol da batmalar oluyor ama dediğiniz gibi ilaç etkileriiii....

aysecim tabiki veririm adım ' sevinç ' şimdiden teşekkür ederim ve bu arada ben ne okuyayım yasin okuyoruum mübin le birlikte başka varsa okurum....tekrar sağolll

cok sağol ceylin_naz inşallah ama inşallah hayırlı olur allah emeklerimizi boşa cıkarmaz..
haklısın içerde neler oluyor bilmiyoruz bebeğin tutnumasını sağlayan ne onuda bilmiyoruz..biri yatiyor tutuyor başka birinde olmuyor ....embriolar 1 kalite oluyor tutmuyor 2 kalite tutuyor tamamen nasip kısmet güzel Allahımın "ol "demesiyle oluveriyor gercekten kısmet inşallah Allahım hepimiz için ol der hayırlısıyla...
ya ben kabız olmadım ama hafif ikınmadan da cıkmıyor ki yani tuvalete oturunca kendiliğinden gelmiyor ki şu zımpırtı oda normaldır herhalde
inşallah hepimiz sağlıkla ,sevgiyle,hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize...inşallah tutunur bebeklerimmmmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…