- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
inşallah ya gerçi rabbim bi kaza bela vermese ayşe bihaki geldiğinde biz görüşcez forum istanbulde o görmüş yerini bende ya aşime götütürüürüm yada eşime arabaya bindittiririm kendimi taksiye tek binmiyom maalesef taksiye binsem 15-20 dakka anca sürüyo bildiğim
ay kızlar sizin güzelliğiniz valla kocambile bugün dedi sana hiç yakışmıyo hamilelik çok çirkin oluyon zaten şişkosun hiç hamile gibi durmuyon daha çok kilo almış ibi duruyon diyo :)))))) siz güzel görüyonuz canlarım benim
ahhhhhhhhhhhhhhh nerde abime söle gelsin benim heridfe bi sürtünsün bi huy geçer belki azcıcık :)))))))))))))
ben esir kampındayım yaaaaaaaa harika bi hayatım var hayret 5 yıldır nasıll sıyırmadım bilmiyom
nesem hadi öptüm ayşecim umudumsun canım ikinizede iyi geceler öpücükler celin sanada iyigeceler byyyyyyeeee
nurcancım gördüm sizi çok tatlı çıkmışsın
göbişte prenses ben buradayım diyor kıızzz maşallah maşallah
kızlar müsait olursam belki bende gelirim forum istanbula
kociş pek izin vermiyor böyle şeylere ama belki kandırırım busefer çok isterim sizinle görüşmeyi
sonece okuruz canım bnede okurum yani
inşallah hayırlısı olur sizin için
umudum benim baba memleketim trabzon ama hiç bilmem oraları
çok gelmek isterim zaten birdahaki tatil planımız karadeniz turu eşimle kısmetse
tabi kredi ödememiz bitince
kociş pek izin vermiyor böyle şeylere ama belki kandırırım busefer çok isterim sizinle görüşmeyi
çok gelmek isterim zaten birdahaki tatil planımız karadeniz turu eşimle kısmetse
canım...amiin...inşallah sende ALLAH ın izniyle kucağına alıp sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsinyok canım 7 aydan gün almaya başlıcak cumartesi günü :)))))))) ama zaten normal gelse bile 2.5 ay sonra yavrum yanımda inşallah rabbim sana ayşeme nazemire ceyline son eceme yetere pearlyflovera haleve hilbaya derine esraya dahada ismini şimdi hatırlayamadığım tüm arkaadaşlarıma bugünleri göstersin rabbim bütün ismini saydığım kardeşlerime arkadaşlarıma yanlarında bebekleriyle uyumayı emzirmeyi nasip etsin yıllar geçirmeyi nasip etsin yavrunuzla
benden de hepinize iyi geceler canlar öptüm hepinizi..
bu arada stdt naber canım transferin oldu mu?
nazemir sen nasılsın? canım ya senden de istesem sen de bana 1 tane meryem suresi okur musun? yarın başlıyorum iğnelerime kısmetse onlar bitmeden 21 tane tamamlamak istiyorum da..
canım...amiin...inşallah sende ALLAH ın izniyle kucağına alıp sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
canım okurum tabii...son ece yede okurum tefriciye
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin
nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444
insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..
güncelliyeyim dedim kalmasın arada.
benden de hepinize iyi geceler canlar öptüm hepinizi..
bu arada stdt naber canım transferin oldu mu?
nazemir sen nasılsın? canım ya senden de istesem sen de bana 1 tane meryem suresi okur musun? yarın başlıyorum iğnelerime kısmetse onlar bitmeden 21 tane tamamlamak istiyorum da..
selam;
beni merak ettiğin için teşekkürler...ancak bugün girebildim sersem,şaşkın gibiydim...transferim gercekleşti 2 tane bebişim var içimde....yada inşallah benimleler..benimde dualarınıza ihtiyacım var benim içinde okursanız sevinirim ..test günüm 3 mart....
bu arada neler yapıyorum yatıyorum ....evde dolaşıyorum öyle sürekli yatmadım ilk günden beri ama cokta ayakta kalmadım..anneciğim benimle bakıyor bana ama bugün minik minik toz aldım kıyamam anneme zor işleri o yaptı...
dr bana yatmakla tutsaydı herkez hamile kalırdı ...dikkatli olacaksın yaşlı insan gibi ol ama sürekli yatma dedi işte
hiç bir belirti yok kasıklarım ağrımıyor ama ilaçlardan göğüslerim bomba gibi keşke böyle kalsalar cok beğendim bu hallerininormaldir di mi bu durum yani illana bir belirti olması gerekmez dimi ama neyse ..
benim içinde dua edin lütfeeennnn....
inşallah nurcancım görüşebilirizay hadin öptüm herkezi canlarım
ceylin sen şimdiden yalakalık yap eşine ben öle yapcam geldiğinde ayşede görüşelim mutlaka :))))))))))))
hayırlısı olsun stdt inşallah bebişlerin göbişinde yerleşmeye başlamıştırselam;
beni merak ettiğin için teşekkürler...ancak bugün girebildim sersem,şaşkın gibiydim...transferim gercekleşti 2 tane bebişim var içimde....yada inşallah benimleler..benimde dualarınıza ihtiyacım var benim içinde okursanız sevinirim ..test günüm 3 mart....
bu arada neler yapıyorum yatıyorum ....evde dolaşıyorum öyle sürekli yatmadım ilk günden beri ama cokta ayakta kalmadım..anneciğim benimle bakıyor bana ama bugün minik minik toz aldım kıyamam anneme zor işleri o yaptı...
dr bana yatmakla tutsaydı herkez hamile kalırdı ...dikkatli olacaksın yaşlı insan gibi ol ama sürekli yatma dedi işte
hiç bir belirti yok kasıklarım ağrımıyor ama ilaçlardan göğüslerim bomba gibi keşke böyle kalsalar cok beğendim bu hallerininormaldir di mi bu durum yani illana bir belirti olması gerekmez dimi ama neyse ..
benim içinde dua edin lütfeeennnn....
bu arada tweety sen yeni olduğun için adın aklımdan gidiyo rabbim inşallah tez zamanda sanada evlat nasip etsin sağ sağlim önce karnına sonra yuvana göndersin yavrunu
tedavin hayırlı olsun doktorun doğru dddemiş aynı yaşlı beli bukulmuş insanlar olur yavaş yavaş hareket ederler sanki kırılacakmış gibi aynen le yapma o ekilde hareket edebilirsin eğilip kalkmaz şidilik bide uzanma biyere öbürtürlü ufak ufak toz almadan felan bişi olmaz canım
belirti olcak diye bişi yok belirtisi okankarında zaten ilacın yan etkisinden oluyo hamilelik belirtileri 1.5 ayda beli oluyo
Günaydın canlaaaar..
stdt cim bana adını yazarsan bu akşam perşembe senin için Kuran okurum..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..
hayırlısı olsun stdt inşallah bebişlerin göbişinde yerleşmeye başlamıştır
bende sana birşey diyeyim herkes söylemiştir ama olsun
kabız olmamaya çalış daha doğrusu kabız olup ıkınmaman lazım en dikkat edilecek konu yukarılara uzanma eğilip yerden ağır birşey kaldırma ne bileyim dikkat et edebildiğin kadar upuzun yatmakla olmuyor yavaşda olsa hareket lazım rahimdeki kanın devirdaim yapması için
aslında herşey yüce mevlamın elinde o ol derse her halükarda olur inşlallah
belirtilere takılma sakın benim ilk tedavimde hiç belirtim olmadı souç negatif
2. tedavimde bütün belirtileri yaşadım sonuç yine negatif
zor ama test gününü sabırla bekle ve bol bol dua et
inşallah sonunda bebişine kavuşanlardan olursun[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?