bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

slm kızlarrrr.benim internetim bozukkk onun için hızlı bağlanamıyrm ve sürekliii netten düşüyrm

bak mutlaka yolun duser bir sekilde trabzona..geldiginde haber ver..mutlaka goruselim.gezdiririm seni bol bol:)).trabzona kiminyolu duserse arkadaslar..gercekten sizinle gorusmeyi cok isterimmm...

tatlim insallah bebislerin seninledir...bol bol dua et...tabibi ederiz senin icinde dua...

hayatimben okuyacagim..en gec hafta sonu okurum..optum cok:)))

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500................okundu
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500
yeter-----------500..............okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

daha önce hiç okumamıştım dilim döndüğünce okumaya çalışacam 1 tane..1 hafta içinde okurum zaten adet olmadan

bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah

Ayşecim tedavin hayırlı olsun. Ben okudum bile meryem süresini senin için .Allah kabul etsin ve bebeğini sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda.

daha önce hiç okumamıştım dilim döndüğünce okumaya çalışacam 1 tane..1 hafta içinde okurum zaten adet olmadan

bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah

Ayşecim tedavin hayırlı olsun. Ben okudum bile meryem süresini senin için .Allah kabul etsin ve bebeğini sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda.

hayatimben okuyacagim..en gec hafta sonu okurum..optum cok:)))

çok çok teşekkür ederim kızlar Allah dert göstermesin hepinizi muradınıza kavuştursun..
pembecim ara ara girip bakıyorum güzel haberini heyecanla bekliyorum bizi merakta bırakma..

tatlim insallah bebislerin seninledir...bol bol dua et...tabibi ederiz senin icinde dua...

Allah razı olsun umudumsun...inşallah tutunmuşlardır inşallahhh......

ayy pembe_86 Allah pozitif sonucu göstersin sana inşallah hamilesindir inşallahhhhhh....

Ayşecim, merional'a yarın başlayacaksın sanırım. Bizim dr. pek öyle şeyler vermez ama içinde folik asit olan bir vitamin kullansamıydın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…