bu arada benimde annem trabzon vakfıkebirli aslında busene gidiceklerdi bende çokm istiyodum eşim araba almadan olmaz diyo bende annemlerin peşine takılcacaktım ama benim doğum yazın başında olacağı için annemde vazgeçti seneye gidelim diyo inşallah kısmet olurs ama eğer onlar geçerse bende bu sene eşimi kandırıp mutlaka geçerim :))))))))
slm kızlarrrr.benim internetim bozukkk onun için hızlı bağlanamıyrm ve sürekliii netten düşüyrm
selam;
beni merak ettiğin için teşekkürler...ancak bugün girebildim sersem,şaşkın gibiydim...transferim gercekleşti 2 tane bebişim var içimde....yada inşallah benimleler..benimde dualarınıza ihtiyacım var benim içinde okursanız sevinirim ..test günüm 3 mart....
bu arada neler yapıyorum yatıyorum ....evde dolaşıyorum öyle sürekli yatmadım ilk günden beri ama cokta ayakta kalmadım..anneciğim benimle bakıyor bana ama bugün minik minik toz aldım kıyamam anneme zor işleri o yaptı...
dr bana yatmakla tutsaydı herkez hamile kalırdı ...dikkatli olacaksın yaşlı insan gibi ol ama sürekli yatma dedi işte
hiç bir belirti yok kasıklarım ağrımıyor ama ilaçlardan göğüslerim bomba gibi keşke böyle kalsalar cok beğendim bu hallerininormaldir di mi bu durum yani illana bir belirti olması gerekmez dimi ama neyse ..
benim içinde dua edin lütfeeennnn....
Günaydın canlaaaar..
stdt cim bana adını yazarsan bu akşam perşembe senin için Kuran okurum..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..
Günaydın canlaaaar..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..
Günaydın canlaaaar..
bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
Günaydın canlaaaar..
daha önce hiç okumamıştım dilim döndüğünce okumaya çalışacam 1 tane..1 hafta içinde okurum zaten adet olmadan
Ayşecim tedavin hayırlı olsun. Ben okudum bile meryem süresini senin için .Allah kabul etsin ve bebeğini sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda.
hayatimben okuyacagim..en gec hafta sonu okurum..optum cok:)))
tatlim insallah bebislerin seninledir...bol bol dua et...tabibi ederiz senin icinde dua...
Canım benim sağol sayıyı tamamladık sen başka bir arkadaşa okursun olur mu? Çok teşekkür ederim ilgine..
Oldum oldum deldim göbeee :))pembe canim almadinmi haberi??
aysemmm naber tatlis...oldunmu igneni bugun?
tamam allah kabul etsin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?