bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Ayşecim, merional'a yarın başlayacaksın sanırım. Bizim dr. pek öyle şeyler vermez ama içinde folik asit olan bir vitamin kullansamıydın acaba?

gerek yok demişti ama alsam da zararı olmaz sanırım evde var galiba alayım bari..

PEMBEEEEE NOLDUUU? HADİ YAZ LÜTFEEENN..

gerek yok demişti ama alsam da zararı olmaz sanırım evde var galiba alayım bari..

Bence al elevit güzel genelde gebelik öncesi ve sonrası onu veriyorlar. Eee ne demişler biz önümüzü kış tutalımda ..

Evet yaa ne oldu pembenin sonucu çok merak ettik...:18:

Bence al elevit güzel genelde gebelik öncesi ve sonrası onu veriyorlar. Eee ne demişler biz önümüzü kış tutalımda ..

Evet yaa ne oldu pembenin sonucu çok merak ettik...:18:

şişirmesin o vitaminler beni iyice..
pembe sonucu yazmadıkça ben de çok geriliyorum

sağol ağzına sağlık kısmetse ben de bu gece sana okuyacağım..

cok sağol Allah tüm dualarını kabul etsin.....güzel Allahım hepimize ve isteyen herkeze sağlıklı, elli ayağı düzgün hayırlı büyüklerine saygılı kücüklerine sevgili içinde imanı ve allah sevgisi olan evlatlar nasip etsinnn amin...

Bende böyle bir duaya AMİN demek istedim. Hepimize inşallah hayırlısıyla

kizlar pembenin telefonu yokmu sizde? yada pambeden haberi olan yokmu hic..cok merak ettim..akilma olumsuz bir sey getirmek istemiyorum..

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500................okundu
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500
yeter-----------500..............okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

aminn canim benim..gonulden yurekten aminnn ....

ayse hayatim folik asiti hamile kalmadan kullanmaya basliyorlar...bence folik asit kullansan iyi olur..ama tabikide doktoruna sor yinede canim..

canım ben şimdi hem bişiler atıştırıp hem topiğe bakıyom sonrada gidip okıcam bugün bitiririm ben

valla canım yüz üstü yatmayı bilmiyom ben hiç öle yatmam ama bişi olcanı sanmıyom yüzüstü yatmak gebelik ilerlerken sakıncalı bildiğim şuanda bişi olcağını sanmam

nurcan için 250 tefriciyeyi okudum ben kızlar....

Nurcanım Allah bebeğinin sıhahtli sağlıklı kucağına almanı, hayırlı evladını yetiştirmeni nasip etsin inşalah..

pembeden ses seda yok nerdesin..........

hadi güzel haberler Allahın izniyle..........

bak mutlaka yolun duser bir sekilde trabzona..geldiginde haber ver..mutlaka goruselim.gezdiririm seni bol bol:)).trabzona kiminyolu duserse arkadaslar..gercekten sizinle gorusmeyi cok isterimmm...
ah inşallah canım bizimkilerle geçersem mutlaka görüşmek isterim
bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
hadi inşallah güzel haberler ver bize

canım sana doktor gebelik oluşunca verecektir bence sen kilolusun onlar sana kilo aaldırır daha çok ben de ilk 14 haftadan sonra hemen kestirdiler çok hızlı kilo alıyorum diye sen doktorunla konuş önce rasgele kullanam zararıyok faydası var ama kilosuda var yani

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sağol canıım rabbim kabul etsin cümlemize evladımızı nasip etsin umudumsunyazar listeye

kızlar slmmmm ben geldim nasılsız bakalım nasılsınız bacılarrr
kızlar ben nuracanım tefriciyesini okdum dün yazmıştım eklersiniz
birde MERYEM DUASINI BANADA OKYACAĞIZ DEĞİLMİ yani ben şimdi size katılamıyorum ama sonra katılırım olabilirimi acaba

yeter gonalef bölümüne sana yazmıştım okudunmu

yetercim hoşgeldin canım nasılsın eşin nasıl oldu? eşin iyi olsun da haırlısıyla ben sana ne duası istersen okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…