Ayşecim, merional'a yarın başlayacaksın sanırım. Bizim dr. pek öyle şeyler vermez ama içinde folik asit olan bir vitamin kullansamıydın acaba?
gerek yok demişti ama alsam da zararı olmaz sanırım evde var galiba alayım bari..
PEMBEEEEE NOLDUUU? HADİ YAZ LÜTFEEENN..
Bence al elevit güzel genelde gebelik öncesi ve sonrası onu veriyorlar. Eee ne demişler biz önümüzü kış tutalımda ..
Evet yaa ne oldu pembenin sonucu çok merak ettik...:18:
bozulmadın umarım tekrar teşekkür ederim
aşk olsun bozulmadım tabi ben yetiştiremediniz sandım destek için ama ben yinede
hepimiz için okudum allah kabul ederse.....
sağol ağzına sağlık kısmetse ben de bu gece sana okuyacağım..
cok sağol Allah tüm dualarını kabul etsin.....güzel Allahım hepimize ve isteyen herkeze sağlıklı, elli ayağı düzgün hayırlı büyüklerine saygılı kücüklerine sevgili içinde imanı ve allah sevgisi olan evlatlar nasip etsinnn amin...
cok sağol Allah tüm dualarını kabul etsin.....güzel Allahım hepimize ve isteyen herkeze sağlıklı, elli ayağı düzgün hayırlı büyüklerine saygılı kücüklerine sevgili içinde imanı ve allah sevgisi olan evlatlar nasip etsinnn amin...
canım ben şimdi hem bişiler atıştırıp hem topiğe bakıyom sonrada gidip okıcam bugün bitiririm benGünaydın canlaaaar..
stdt cim bana adını yazarsan bu akşam perşembe senin için Kuran okurum..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..
GÜNAYDIN KIZLARR...
sıkıntılı bir gece gecirdim ...sık sık uyandım ve her uyanışımda içim yandı hiii ya olmazsa dedim durdum ...ki ben cok rahatım herhalde günler gectikce kaygılarım oluşuyor....
sağol nurcan306 inşallah hayırlısı olur hepimiz için...... uzanmıyorum hiç yani öyle şeyler yapmıyorum ama mesela bugün yüz üstü uyandım uyurken neler yapıyorum bilmiyorum ....pinpirik oldum ki ben nasip olacak olursa sen istersen hopla zıpla o yine olur derdim ama şimdi ......işte garip bir şey bu psikoloji....bu arada hafif hafif sol da batmalar oluyor ama dediğiniz gibi ilaç etkileriiii....
aysecim tabiki veririm adım ' sevinç ' şimdiden teşekkür ederim ve bu arada ben ne okuyayım yasin okuyoruum mübin le birlikte başka varsa okurum....tekrar sağolll
cok sağol ceylin_naz inşallah ama inşallah hayırlı olur allah emeklerimizi boşa cıkarmaz..
haklısın içerde neler oluyor bilmiyoruz bebeğin tutnumasını sağlayan ne onuda bilmiyoruz..biri yatiyor tutuyor başka birinde olmuyor ....embriolar 1 kalite oluyor tutmuyor 2 kalite tutuyor tamamen nasip kısmet güzel Allahımın "ol "demesiyle oluveriyor gercekten kısmet inşallah Allahım hepimiz için ol der hayırlısıyla...
ya ben kabız olmadım ama hafif ikınmadan da cıkmıyor ki yani tuvalete oturunca kendiliğinden gelmiyor ki şu zımpırtı oda normaldır herhalde
inşallah hepimiz sağlıkla ,sevgiyle,hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize...inşallah tutunur bebeklerimmmmiz
ah inşallah canım bizimkilerle geçersem mutlaka görüşmek isterimbak mutlaka yolun duser bir sekilde trabzona..geldiginde haber ver..mutlaka goruselim.gezdiririm seni bol bol:)).trabzona kiminyolu duserse arkadaslar..gercekten sizinle gorusmeyi cok isterimmm...
hadi inşallah güzel haberler ver bizebende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
canım sana doktor gebelik oluşunca verecektir bence sen kilolusun onlar sana kilo aaldırır daha çok ben de ilk 14 haftadan sonra hemen kestirdiler çok hızlı kilo alıyorum diye sen doktorunla konuş önce rasgele kullanam zararıyok faydası var ama kilosuda var yanigerek yok demişti ama alsam da zararı olmaz sanırım evde var galiba alayım bari..
PEMBEEEEE NOLDUUU? HADİ YAZ LÜTFEEENN..
nurcan için 250 tefriciyeyi okudum ben kızlar....
Nurcanım Allah bebeğinin sıhahtli sağlıklı kucağına almanı, hayırlı evladını yetiştirmeni nasip etsin inşalah..
pembeden ses seda yok nerdesin..........
hadi güzel haberler Allahın izniyle..........
kızlar slmmmm ben geldim nasılsız bakalım nasılsınız bacılarrr
kızlar ben nuracanım tefriciyesini okdum dün yazmıştım eklersiniz
birde MERYEM DUASINI BANADA OKYACAĞIZ DEĞİLMİyani ben şimdi size katılamıyorum ama sonra katılırım olabilirimi acaba
ayşecim canım okudum sureyi şimdi bitirdim canım Allahım yavruna kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?