Allah razı olsun canım.
Ya kızlar aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama pembeden ses çıkmayınca yani ne bileyim iyi haber olsa hemen yazmaz mıydı?
bende öle düşünüyorum genelde kötü sonuç alanlar bi kaç saat girmiyo ama inşallah yanılıyoruzdur şaşkınlıktan girmiyodur inşallah
bende öle düşünüyorum genelde kötü sonuç alanlar bi kaç saat girmiyo ama inşallah yanılıyoruzdur şaşkınlıktan girmiyodur inşallah
yetercim hoşgeldin canım nasılsın eşin nasıl oldu? eşin iyi olsun da haırlısıyla ben sana ne duası istersen okurum
canım sağol teşekür ederim okursunuz biliyorum aslında hakınız geçiyor bana ne olur helal edin
kuzum iyi eşim tomoğrafi için götürlerken haber verdiler gittim yanına gördüm konuştum biraz iyidi ağrısı vardı ama bilinci açıktı sonra yoğun bakıma aldılar tekrar dr tekrardan yüz yüze görüştüm çok iyi geçti ameliyat eşini sana tertemiz teslim ediyorum tepe tepe kulan dedi
yeter kız zaten tefriciyeler bitince herkeze okuncak sure
canım sağol teşekür ederim okursunuz biliyorum aslında hakınız geçiyor bana ne olur helal edin
kuzum iyi eşim tomoğrafi için götürlerken haber verdiler gittim yanına gördüm konuştum biraz iyidi ağrısı vardı ama bilinci açıktı sonra yoğun bakıma aldılar tekrar dr tekrardan yüz yüze görüştüm çok iyi geçti ameliyat eşini sana tertemiz teslim ediyorum tepe tepe kulan dedi
bebğim has olursam haberim olmassa diye dedim çünki ben nette okuyorum da
ne demek hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada kimse hak falan aramıyor ki.. dert ortağiyız biz..
çok sevindim eşin için çarçabuk iyileşsin inşallah..
yeter canim nasilsin? esin nasil? dr.lar ne diyor?
ay canimmmm..cok sevindim..guzel bir haber almis olduk bugun:)))) hayatim hadi gozun aydin..hersey gonlunce olsun insallah.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoş geldinnnniyi akşamlar kızlar nasılsınız
amin...yani ne hakki askolsun yeter..icimizden gelmese yapmayiz ama..olurmu ole hak felan...
canım sıkıldı kızlar pembeden haber almadıkça geçmeyecek bari gidip biraz okuyayım.. yine gelirim.
hosgeldin ece..sen nasilsin canim..
yeter kız zaten tefriciyeler bitince herkeze okuncak sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?