bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Allah razı olsun canım.
Ya kızlar aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama pembeden ses çıkmayınca yani ne bileyim iyi haber olsa hemen yazmaz mıydı?

bende öle düşünüyorum genelde kötü sonuç alanlar bi kaç saat girmiyo ama inşallah yanılıyoruzdur şaşkınlıktan girmiyodur inşallah

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500................okundu
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500
yeter-----------500..............okundu
Hilbay-----------250.............okundu
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

yetercim hoşgeldin canım nasılsın eşin nasıl oldu? eşin iyi olsun da haırlısıyla ben sana ne duası istersen okurum

canım sağol teşekür ederim okursunuz biliyorum aslında hakınız geçiyor bana ne olur helal edin

kuzum iyi eşim tomoğrafi için götürlerken haber verdiler gittim yanına gördüm konuştum biraz iyidi ağrısı vardı ama bilinci açıktı sonra yoğun bakıma aldılar tekrar dr tekrardan yüz yüze görüştüm çok iyi geçti ameliyat eşini sana tertemiz teslim ediyorum tepe tepe kulan dedi

ay canimmmm..cok sevindim..guzel bir haber almis olduk bugun:)))) hayatim hadi gozun aydin..hersey gonlunce olsun insallah.

ne demek hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada kimse hak falan aramıyor ki.. dert ortağiyız biz..
çok sevindim eşin için çarçabuk iyileşsin inşallah..

canım sıkıldı kızlar pembeden haber almadıkça geçmeyecek bari gidip biraz okuyayım.. yine gelirim.

yeter kız zaten tefriciyeler bitince herkeze okuncak sure

nurcancın merhaba canım nasılsın büyüyormu minik kızın? Okunacak meryem süresine bende talibim okuyabilirim. Allah'ın izniyle sende görüyorum ki hepimiz için okuyup didiniyorsun Allah senden razı olsun gönlünün güzelliğini yavruna sağlık, mutluluk olarak versin. İyi ki varsın iyiyi kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…