bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay aysecimmm olur boyle seyler...unutkanlik cagin hastaligi zaten...ama lotusu cok merak ettim..adeti gecmisti...diliyorumki gebedir ve ondan yazmiyodur...

ay aysecimmm olur boyle seyler...unutkanlik cagin hastaligi zaten...ama lotusu cok merak ettim..adeti gecmisti...diliyorumki gebedir ve ondan yazmiyodur...

inşallah canım sen böyle herkes için güzel düşündükçe rabbim kalbindeki güzellikleri sana da nasip edecek
ya benim aklıma ne takıldı şimdi benim doktorum direk tüp bebek yapacağımız için rahim filmine gerek yok tüplerinin açık olması şert değil demişti. şimdi okuyorum da tüpler tıkalıysa ve enfeksiyon varsa bu enfeksiyon tutunmaya engel olabilirmiş. bu konuda fikri olan varmı rahim filmi çektirmeden tedaviye başlayan var mı?

aminn canim......insallah hepimize nasip olur....

canim bana rahim filmi cekilmedi hatta doktor adini bile anmadi..yani nettede bir suru doktorla gorustum ben...hic biri bana rahim filmi demedi...bilmemki...onu bende okudum..bazi doktorlar rahim filmi cekmeden baslamiyomus...ama dedigim gibi beni ultrasona soktu ve hormon testi istedi; tedavim basladi...ve nette gorustugum merkezlerdede bana bahsedilmedi...

bugün doktorum tekrar adet olunca ara 2. kutu doğum kontrol hapına başlayalım o adetin bitince de yine histereskopi yapalım dedi(3 olacak bu) ben o zaman hsg de çekelim diycem bakalım ne der?

evet canım inşaat sektöründe çalışıyo şimdiye kadar hiç birşeyine baskı yapmadım engel olmadım oda benim ve kendisi için çalışıyo bişeyler yapmaya çalışıyo ama bazen neden diyorum neden biz yerleşik düzende değiliz şimdi gidecek evimiz kira eşya dolu bu boş eve kira verecez boşuna eşyaları depoya koymaya kıyamıyorum bebek işi böyle bazen banada geliyo işte bugünde gelmiş hali ama canı sağolsun sağlıklı olsun beraber huzurlu olalım allahım en iyisini bilendir elimden bişey gelmez yaban ellerde yavrumuza yatırım yapalım biraz allah verirse başımla gözümle vermezse de hayırlısı hayatın sonu değil

doğru söylüyosun arkadaşım biliyorum bunları ama bazen bi taşma noktası oluyoya bugün tahilleri alıp drla konuştuktan sonra ben o moda girdim

bugün doktorum tekrar adet olunca ara 2. kutu doğum kontrol hapına başlayalım o adetin bitince de yine histereskopi yapalım dedi(3 olacak bu) ben o zaman hsg de çekelim diycem bakalım ne der?

evet bi soyel bakalim..histereskopiyi bi kadar sik tekrar ediyolarmi? bu konuda bilgim yok..ama evet yani bide bakalim hsg istedigini..ya ayrica benim doktor tedaviye baslamadan once sadece 1 ay once dogum konrtol hapi kullanmamai soylemisti..hatta ben kullanmak istemedim ama yumurtalari baskilamak icin iyi gelir dedi..ama nettede gorustugum dr.lar kullansan iyi olur ama kullanmasanda olur dediler...gerci senin iptal edildigi icin sanirim 1 ay daha kullaniyosun..

ya biz ocakta başlayacağımız için kullanmaya başlamıştım şimdi yarım bırakılmaz dedi sonraki ay da tedaviye hazırlık olsun diye kullanıcam tabi buarada doğal yolla olacağı varsa da olmayacak.. neyse.. histereskopiyi de şöyle öneriyor tedavi öncesi rahme yapılan müdahaleler tutunmayı kolaylaştırıyormuşş üff bilmiyorum prof. işte güvenmeyip napayım, ama okudukça kafam karışıyor..başka doktora da mı gitsem acaba

aysem seni anliyorum benim esimde bu sektorde ve malesef dedigin gibi yerlesik duzen yok..baslarda cok sorun yaptim su anda uzuluyorum..evlendik evleneli sole memleketimizde isi olsun cok istedik ama malesef nasip olmadi..ne yapalim buda bizim kaderimiz..calismadanda olmuyo..mecbur iste.bazi santiyelerde yeniden duzen kurmakta zor...iste o yuzden simdi esim benden uzakta..ama iste hayirlisi canimm..insallah Rabbim hayirlisini nasip edecek..alinlarinin teriyle calisip helalinden kazansinlarda....

aysecigimin (ayse_url) az once uazdiklarino okudum ne guzel cumlelerdi..kendini teslimiyetsiz suphesiz Rabbime teslim etmek....yuregini ferah tut aysekapadokya bak Rabbim nasip edcekse bide bakarsin en iyi merkezin yani basinda is buluvermisler ve isimiz oyle rastgelirki..basta bende cok cok sorun yapiyodum bunu..ama diyorum simdi Rabbim nasil nasip ederse..kurban oldugum Allahim bir kapiyi kapatir digerini acr...

ayyy keşke bursada bi iş bulsalaaar burda da iyi merkezler var hem yerleşinceye kadar sizi misafir bile ederim

bana histereskopide yapilmamisti..ya bilmemki aysecim ama sole bi kac doktora gitmekte fayda var gibi..sonra tek ve bir doktorda karar kilmak tabiki onemli..her doktorun yontemi farkli galiba..ya acikcasi rahime cok mudahalede yapildimi bana cok yararli gelomiyo; dogal haliyle daha iyi tutunmazmiki? ama dr.da profesor gerci..istersen bi konus doktorunla bi daha gittigin zaman..bide netten diger doktorlada irtibata gec..hepsi mutlaka ama mutlaka cevp yaziyo

ayşecim biz 1 sene önce bursa orhangazideydik

canim benim yaaa..demen bile yeterli aysecim....Rabbim o guzel yuregini kimsenin uzmesine izin vermsin insallah..kucagin bebislerle dolsun insallah canim benim...

ahh kızlar ahh bir sene önce tüp bebeğin tsi geçmezdi aklımdan ama hayat işte insanları nerede ne zaman karşılaştırıyor olsun ya kaderimizmiş en azından sizleri tanıdım buna da şükür

ahh kızlar ahh bir sene önce tüp bebeğin tsi geçmezdi aklımdan ama hayat işte insanları nerede ne zaman karşılaştırıyor olsun ya kaderimizmiş en azından sizleri tanıdım buna da şükür

canim inanirmisin..tvden izlerdim..hic basima gelecegini dusunmezdim hic ama yaa..aklimin ucundan bile gecmezdiii...sanki hep uzak gelirdi bana ole seyler..annem seda sayni izlerdii..kadinlar orda cikip tup bebek isterdi...ve hani genc yasta bu kadar cok kisinin yaptirdiginda bilmiyodum taki hastanelere gidene kadr...yumurta toplama ; transfer ..v.s...neler ogrendim neler..sanki hep 40 yaslarindaki insalar yaptirirlar gibi gelirdi bana...ya hayat varya hep yasamam asla basima gelmez dedigi seyleri yasatiyo insana..

ama ayni ruzgar ayni kiraz dalindan iki kere gecmez...hayat birseyler alirken birseylerde veriyo...bizimde sinavimiz buymus demek...Rabbim insallah bu acilarimizi giderecek bir gun..kucagimiz bebislerle dolu olacak.,,ve biz o gun hep birlikte bir kafede kahvemizi yudumlayip; bebislerimizim gozlerininin icine bakippp bugunlere tebessum edecez....

aynen bende öyleydim bebek olayı bize hayata daha çok bağlanmamızı her şerde bi hayır var demeyi öğretti bebeğimiz yok ama bizi seven eşlerimiz var ne yapalım artık psikopata bağlamıyorum ne yapayım kocamıda çok seviyorum onuda üzmek istemiyorum o beni gülerken daha çok seviyo eminim sizide gülerken görmek istiyor ve daha çok seviyodur canlarım benim iyi geceler öptüm hepinizi

dimiii..hayata boyle bakmak lazim valla....hep pozitif olmak lazim..valla helal olsun sana..yuzun hep mutluluktan gulsun insallah canim benim..iyi geceler canimmm benim..dualarda bulusmak uzere...

Ben de sizi kocaman kocaman öptüm.. geç de olsa bugünler geçecek hepimiz için umutluyum.. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…