bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayse canimmmm...nasilsin ? agrin varmi bugun?

yok çok şükür hatta kanamam bile kesildi çok şükür namaz kıldım demin kuran da okudum sonra da ağladım ağladım içim açıldı nasıl rahatladım anlatamam sabahtan da psikiyatriste gittim o da iyi geldi uzuun uzun yürüdüm açıldım
sen nasılsın?

canim benim ya..agladinmi rahatliyosun evet...bende cok agliyorum..ozelliklede gece yatinca...herkes uyuyunca basliyorum aglamaya...Rabbim goruyo neler yasadigimiz insallah dindirecek acilarimizi..

iyiyim bende canim...cok sagol..

canim benim ya..agladinmi rahatliyosun evet...bende cok agliyorum..ozelliklede gece yatinca...herkes uyuyunca basliyorum aglamaya...Rabbim goruyo neler yasadigimiz insallah dindirecek acilarimizi..

iyiyim bende canim...cok sagol..

Allahtan ümidimi hiç kesmedim ama sabretmek de zor. Doktorum çelişkili şeyler söylüyormuş gibi geliyor yada ben herşeyi ters anlıyorum. Çok da çekiniyorum aslında aklına takılan şeyler olursa ara mutlaka dedi aradığımda cevap veremezse gece 11 bile olsa dönüyor beni aramışsınız diyor işte bi cesaretimi toplarsam arayıp bir görüşmek istiyorum diycem hem bu miyon neden bu kadar sık tekrarlıyor hem de şu hsg meselesi neymiş sorcam.

benim arkadasimin ablasindada miyom vardi oda tup bebesle hamile kaldi..ve dogumda drlar aliriz demis miyomlari..sezeryanlada aldilar zaten...bi arkadasimdada miyom vardi yine..o normal yoldan gebe kadil..ondada dogum esnasinda aldilar yine sezeryan ile..ya bende cok cekinirdim dr u aramaya..ama ara sor icinde kalanlari..onca para dokuyoruz onlara...her seye cevap versinler yani..dr un nasil iyimi bilmiyorum ama..acibadem de varmis sanirim bursada orasi cinde iyi diyolar..prof.lar varmis diye duydum..gerci senin doktorunda prof tu..az once yine hsg ile ilgili bir yazi okudum..bahceci kliniginda yaptiriyomus arkadas dr hsg olmadan olmaz demis...ama ben tup bebek yaptiran bir cok kisiyle konustum hic biri cektirmemis..gorustugum hic bir dr da demedi..sen dedikten sonra benimde kafama takildi yani...

ya tıkalı tüplerde sıvı birikiyormuş bu sıvı da embriyonun tutunmasına engel oluyormuş ya da tutunsa da gelişemiyormuş adıda hidrosalpenks mi ne öyle bişey işte.
doktorum iyi ama ne biliyim ters biraz mesela çok değişik bir adam sekretei randevu vermiyor randevu için akşam kendisini arıyorsun şikayetini öğrenmeden randevu vermiyor falan biraz orjinal bi tip :)) ama bursa da baya ünlü dün bana son biraydaki tedavi sonuçlarını gösterdi 25-30 kişiden sadece 1 i gebe değil bu iş doğru dürüst yapılırsa olur dedi ben de diyemedim ki neden o zaman ilkinde doğru dürüst yapmadın neden ilkinde olmadı diye tutuldum kaldım karşısında

ya benim ilk bebis tutmamistiya..sonra saracoglu ile gorustum ben telefonda anlattim oan durumu..bana dediki onlar beceremedilerde tutmadi..yani ne bileyim....Tabi Allah nasip edecek ama dr unda cok tecrubeli olmasi lazim gibi geliyo bana...ama dedigin gibi sormak lazimdi yanii..niye olmadi ilkinde diye...dedigin gibi gercek orjinal bi tip seninki..ama solede bi durum var prof lar genelde ole oluyo..esimin varikosel ameliyatini yapanda prfotu..ay konusturmuyodu beni...anlatiyodum ona netten bole okudum falan diye..bana diyodu yok cok okuma beni yetisirsin sonra...proflarin dedigi dedik genelde yani..

doktorlar insan hayatıyla iş yaptıkları için psikolojileri değişik oluyor narsistleşiyorlar biraz.. ama adamı seviyorum da şimdilik değiştirmeyi göze alamam.. küçük bir ihtimal de olsa ocakta başka bir ile tayinim çıkabilir en çok da tayinim çıkarsa doktor meselem nolur diye korkuyorum neyse ya hakkımızda hayırlısı

evet herseyin hayirlisi..devlet bankasindasin sanirim..ama es durumundan dolayi esinden ayri bir ile gonderirlermiki seni?

kızalrrrrrr nasılsınız
ben çokyorgunum
o yüzden gelemedim bu gün

herkese merhaba keyifler nasıl ayşe bursada kemal köroğlu diye bi doktor varmış belki duymuşundur adam bebek tedavisinde çok iyiymiş bana söylemişlerdi ama biz gidemeden bursadan ayrıldık bi araştır istersen doktorunla ilgili yazdıklarını okuyunca gıcık oldum adama bu tedavide işini iyi yapmasının yanında ilgide çok önemli bence adam biraz nazlı herhalde

hayirdir yeter neden yorgunsun? haftasonu temizligimi vardi bugun?

merhabalar aysecim iyiyimcanim ben sen nasilsin?

yok canım yaaa
annemler köydeler
açık ekmek yapıyorlar
onlara yardıma gittim yufka açmaya
ehh yorucu iş
birde dişim ağrıyor başıma vuruyor ağrısı
hepsi
üst üste geldi

anladim yetercmmmm....gecmis olsun cok..dis agrisida cok kotu ya......

bu arada kizlar nerdesiniz...haber alamadim sizden dun?

Kızlar merhaba,
neden bilmiyorum ama yine çok moralsizim ben bugünlerde elimi bile kaldıracak mecalim yok yine çok ümitsizim. bu dengesiz ruh hali de o kadar yordu ki beni.. eşim dün çok kızdı bütün gün netten okuyorsun kafanı bulandırıp duruyorsun artık forumlara falan girmek yok dedi. ben de dün giremedim hiç. oturdum iki sayfa dolusu soru yazdım kafamı kurcalayan şeyler gidip hepsini doktorla konuşmayı düşünüyorum umarım kızıp da beni kovmaz. bu arada sizin merak ettiğiniz birşey varsa onu da sorayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…