Klasik bahaneme sığınıyorum aslında iyiyim de hormonlar yüzünden dengem bozuldu :)) Gittim balkonda bir çay içtim dağa baktım hava aldım iyiyim şükür..
Napalım bu yolda düşenler de olacak tekrar kalkıp devam edenler de.. zaman zaman pes edenler de olacak tekrar koşarak dönenler de.. Umarım hepimiz mutlu sona varırız yolda başımıza gelenleri unuturuz zaten..
canim benimmmm kurban olurum soyleten Rabbime..insallah dedigin gibi olur canim benim..aminnnnn... Rabbim elbet birimizin duasini kabul edecek..bugunku igneleri vuruldunmu sen hayatim
canım toplan böle tabi ya valla böle siz üzülünce bende çok üzülüyorum bu sırada biraz hamişlikten biraz ailevi sorunlardan çok hassasım sizide seviyorum bide üstüne sen böle üzülünce çok üzülüyorum bende Allahım inşallah bizim ona açılan elimizi boş çevirmez canım nolur sitresini at gez eve kapanma hayatım gezmek iyi gelir saçını başını değiştir felan bişiler yap
çok iyi canım yaaa ümidini yitirme negatifleride okumacanım bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ....inşallah bazen dediğim gibi 2 tane diyorum umut veriyorum ama topikleri okudukca ve benim konumumda olan adayların negatiflerini okudukca olmaya bilir diyorum ...
inşallah sana malum oluyordur inşallahhh
ay canım benim :))))))))))Beşinci gün embriyosu bir de iki tane maşallah daha ne isteyeceksin ki çok iyi bence. Bu ilk denemen mi senin acaba? Hem bana malum olur biraz safımdırda
kızlarr, ben dün allah kabul ederse namaz kıldım ve bir sürü dua okudun anneciğim bugün perşembe gecesi mutlaka sana bir işaret gönderir dedi neyse rüya gördüm iki tane yeşil yılan gördüm babama sarıdım korktum babam hiç bir şey yapmaz dedi ve sonra asma yaprağından üstüme minik yeşil yılan yavrusu düştü...
annem olacak bu iş dedi yılan güçtür muratır cocuktur dedi benim büyük büyük dedelerim rüya tabirciymiş yani din adamlarıymış ve onun yorumları cıkarmış annem birsürü hikaye anlatı hep neyse..
internetten baktım cok fazla yorum var ama bir tanesinde yeşil yılan din düşmanı diyordu cok korktum dualarım kabul olmadı mı diye ama annem oplurmu hiç allah el acım dua eden herkezin duasını kabul eder dedi ..başka bir yerde de yılan renklerini yorumlamış yeşil yılan murat mış güç ve bereketmiş
işte vumutlandım ben yine sizce rüyam umut vaad ediyor mu....
sabah akşam lucrin yapıyorum kendim göbekten, yarın akşam bir de ilave merional başlanacak onu hemşire yapacak çünkü kalçadan yapılıyor.
bir haftadır da estrofem hap kullanıyorum kasıklarımın ağrısı yine başladı bu sefer ilaçlarımın dozu yüksek ya galiba ağrılı olacak..
canım toplan böle tabi ya valla böle siz üzülünce bende çok üzülüyorum bu sırada biraz hamişlikten biraz ailevi sorunlardan çok hassasım sizide seviyorum bide üstüne sen böle üzülünce çok üzülüyorum bende Allahım inşallah bizim ona açılan elimizi boş çevirmez canım nolur sitresini at gez eve kapanma hayatım gezmek iyi gelir saçını başını değiştir felan bişiler yap
evet haklisin canim..bende bugun uzuldum cok...dedigin gibi hem ailevi hem burda pembeye ayseye...kizlar hic birsey dunyanin saonu degil degilmi? gelecek bebeilserimiz..su gunun tekrari varmi..yokkk..gecip gidiyo omurden omur..pozitif olalim..olumden baska herseyin caresi var...
çok iyi canım yaaa ümidini yitirme negatifleride okuma
ay canım benim :))))))))))
canım rüyanı ilk annene anlattın sanırım benim bildiğim ilk kim yorumladıysa onun yorumu doğrudur bu yüüzden iyiye yorun derler mesela ben hiç olumu rüyamda görmemiştim öldü öleli transfer zamanı 8. gün felan oğlumu gördüm bana sarılıyodu ben artık gidiyorum diyordu beni terk ediyordu uyanıınca erkek kardeşime anlattım dediki yerini kardeşine bırakıyor bence beni artık bırak kardeşim geliyor demek istiyor dedi inandım şükür burda kızım ve bu rüyamıda erkek kardeşimden sonra ilk defa anlatıyorum
evet haklisin canim..bende bugun uzuldum cok...dedigin gibi hem ailevi hem burda pembeye ayseye...kizlar hic birsey dunyanin saonu degil degilmi? gelecek bebeilserimiz..su gunun tekrari varmi..yokkk..gecip gidiyo omurden omur..pozitif olalim..olumden baska herseyin caresi var...
Toplanıp ağlayalım bariii.. Yok kız iyiyim ben siz de kendinize gelin
her işte bir hayır var şimdi bu testlerim kötü çıktı ama iyiki çıktı en azından önlem alıcam ya işişten geçtikten sonra öğrenseyim.. belki ilki de bundan olmadı bunu çözünce olur belki.. çok şükür bin şükür halime bak imkanım var hemen aldım bir profçtan randevu yarın gidicem daha ne olsun yani Allah devletimize zeval vermesin bakıyor memurlarına :)))
aynen canım rabbim dermansı dert vermesinevet haklisin canim..bende bugun uzuldum cok...dedigin gibi hem ailevi hem burda pembeye ayseye...kizlar hic birsey dunyanin saonu degil degilmi? gelecek bebeilserimiz..su gunun tekrari varmi..yokkk..gecip gidiyo omurden omur..pozitif olalim..olumden baska herseyin caresi var...
ah canım valla ,nşallah dediğingibidir rabbim özellikle vesile etmştir kötü çıkmasını bebeğin tutacaktırda aldırmak zorunda kalma diye önlemini aldiye böle çıkarttırmıştıToplanıp ağlayalım bariii.. Yok kız iyiyim ben siz de kendinize gelin
her işte bir hayır var şimdi bu testlerim kötü çıktı ama iyiki çıktı en azından önlem alıcam ya işişten geçtikten sonra öğrenseyim.. belki ilki de bundan olmadı bunu çözünce olur belki.. çok şükür bin şükür halime bak imkanım var hemen aldım bir profçtan randevu yarın gidicem daha ne olsun yani Allah devletimize zeval vermesin bakıyor memurlarına :)))
ay canim benim...cennette bir melegin var nurcanim yaaa
bu arada ayşecim paşam karnında gelcen inşallah bizimle buluşmaya :))))))))) ben kızımla sen oğluşunla iki hamiş ceylin de kalsın bari 3 hamiş olak ne güzel olur :)))))))))))))))) ha ha
Allah ağzından duysun kuzum..
Kocam yok bu gece beni ylanız bırakmayın..
Hamarat karılar siziii pişirip pişirip yiyin bakalım :))
sen gel ben yaparım sana yemek beraber yeriz
:)) bana kalsak içimiz kurur peynir ekmek hazır yemek.. Allahtan ablam var da pişiriyor bişeyler. Ben çalışıyorum ya duyan da taş ocağında çalışıyorum sanır, yorgunum yorgunum heeep yorgunum..
bende alışmışım yapacam yemeğimi koyacam tabağıma yiyecem...öyle geçiştirmeyi sevmiyorum..çünkü kedi gibi mutfakta dolanırım ne yesem diye doymam...
Bugün cuma haftasonu eşim de yok şehir dışında beni de dert aldı bu akşam neler tıkınsam da vakit geçirsem diye :))
ablan yokmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?