Bugün cuma haftasonu eşim de yok şehir dışında beni de dert aldı bu akşam neler tıkınsam da vakit geçirsem diye :))
var o da tıkınır sülale boyu iştahlıyız :)))
EVEEEET MEMUR BAYRAMIIIII CUMA SAAT 5.30 OLMAK ÜZERE OLEEEEYYYY...
canimoncelikle olumzsuz her turlu dusunceyi kafandna ta..olusmzu udusndugun an tutmaz...ve hicbirseye odaklanma..Soncuta Rabbim bilir tabiki tutup tutmadigini..ama kan testi yaptirana kadar kafandan at tuttumu tutmadimi olayinu..insallah tutmustur..ve burda guzel haberler verirsin bize..
iki taneyle beşinci güne gidebilmek bile hayal gibi benim için o yüzden gönlünü ferah tut derim.. bu zaman hakkında hayırlı yazılmıştır umarım da daha fazla beklemezsin..
canım benim inan bana önemli olan kalite değil bu durum sadece şans artırıyor tutacak oldumu ne embriolar tutuyor yeter ki güzel Allahım bize nasip etsinnn....
yeşil tuttum bir allah :)) bence güzel bir rüya hayırlara çıksın..
tüylerim diken dilekn oldu okuyunca ne güzel yorumlamış kardeşin böyle ona da helal olsunnn....evet ilk annem yorumladı ben hep anneme anlatırım zaten hepppp....çok iyi canım yaaa ümidini yitirme negatifleride okuma
negatif yazı yok, negatif düşünce yok bitti gitti....hürremin dediği gibi Yasak.....
canım rüyanı ilk annene anlattın sanırım benim bildiğim ilk kim yorumladıysa onun yorumu doğrudur bu yüüzden iyiye yorun derler mesela ben hiç olumu rüyamda görmemiştim öldü öleli transfer zamanı 8. gün felan oğlumu gördüm bana sarılıyodu ben artık gidiyorum diyordu beni terk ediyordu uyanıınca erkek kardeşime anlattım dediki yerini kardeşine bırakıyor bence beni artık bırak kardeşim geliyor demek istiyor dedi inandım şükür burda kızım ve bu rüyamıda erkek kardeşimden sonra ilk defa anlatıyorum
umudumsun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım
Adım ASLI arkadaslar cok sagolun Allah razı olsun
tamam arkadaşlar ben başlıyorum
cok sagol cnm Allah razı olsun.
sağol canım ağzına sağlık Allah herşeyi gönlğne göre versin..aysecim okudum meryem suresini senin icin..Rabbim kabul etsin insallah
amiiiiiiiiiiiin duysun tebiiiiiiiiiiAllah ağzından duysun kuzum..
Kocam yok bu gece beni ylanız bırakmayın..
Hamarat karılar siziii pişirip pişirip yiyin bakalım :))
bende alışmışım yapacam yemeğimi koyacam tabağıma yiyecem...öyle geçiştirmeyi sevmiyorum..çünkü kedi gibi mutfakta dolanırım ne yesem diye doymam...
benim üstümdekiler24 saat böle :))))))))azıcık uyuyayım dedim başım ağrıyor alt kattaki açtı müziği yan taraftaki matkap çalıştırıyor daha çok ağrımaya başladı
sağol valla rüyayı neye yorarsan o olurGüzel Allahım Ne eylerse güzel eylerrr....evet odaklanmıyorum tek odağım bebeklerim ... inşallah hepimizin güzel mi güzel haberlerini alırızz...Allahın izniyleee....COK SAĞOLLLL
cok sağol bence de güzelll :))))
tüylerim diken dilekn oldu okuyunca ne güzel yorumlamış kardeşin böyle ona da helal olsunnn....evet ilk annem yorumladı ben hep anneme anlatırım zaten hepppp....
iyiki varsınız kader arkadaşlarımmmmm :79:
ay kizlar haberlere bakayim dedim..yok ama yani..libya olayi..aysekapadokya geliyo aklima..sonra yok koca karisini vurmus yok o soyle oldu...insanin psikolojisi bozuluyo..zaten psikolojim yaraim yamalk..of yaaa
sağol canım ağzına sağlık Allah herşeyi gönlğne göre versin..
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?