bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Bugün cuma haftasonu eşim de yok şehir dışında beni de dert aldı bu akşam neler tıkınsam da vakit geçirsem diye :))

ablan yokmu patlatın mısır mis gibi ..ben hergün yalnız yiyorum eşime bakarsam haftada birgün beraber yemek yiyebiliyoruz...

azıcık uyuyayım dedim başım ağrıyor alt kattaki açtı müziği yan taraftaki matkap çalıştırıyor daha çok ağrımaya başladı

Güzel Allahım Ne eylerse güzel eylerrr....evet odaklanmıyorum tek odağım bebeklerim ... inşallah hepimizin güzel mi güzel haberlerini alırızz...Allahın izniyleee....COK SAĞOLLLL

cok sağol bence de güzelll :))))
tüylerim diken dilekn oldu okuyunca ne güzel yorumlamış kardeşin böyle ona da helal olsunnn....evet ilk annem yorumladı ben hep anneme anlatırım zaten hepppp....

iyiki varsınız kader arkadaşlarımmmmm :79:

umudumsun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan

tweety25 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım

Adım ASLI arkadaslar cok sagolun Allah razı olsun

tamam arkadaşlar ben başlıyorum

Allah ağzından duysun kuzum..
Kocam yok bu gece beni ylanız bırakmayın..
Hamarat karılar siziii pişirip pişirip yiyin bakalım :))
amiiiiiiiiiiiin duysun tebiiiiiiiiii
:)))))))))))))) oğluşum beni ziyarete gelcek inşallah istanbula :)))))))
hayatım senin istediğin yimeh olsun yaparız sanada :)))))))
bende alışmışım yapacam yemeğimi koyacam tabağıma yiyecem...öyle geçiştirmeyi sevmiyorum..çünkü kedi gibi mutfakta dolanırım ne yesem diye doymam...

aynen ya sözde bugün az yicektim uaya kilo almıyım dedim sabah kalkınca karar verdim ama kahvaltıdan sonra bidaha durduramadım kendimi hala tıkınıyom (((((((

azıcık uyuyayım dedim başım ağrıyor alt kattaki açtı müziği yan taraftaki matkap çalıştırıyor daha çok ağrımaya başladı
benim üstümdekiler24 saat böle :))))))))
sağol valla rüyayı neye yorarsan o olur

ay kizlar haberlere bakayim dedim..yok ama yani..libya olayi..aysekapadokya geliyo aklima..sonra yok koca karisini vurmus yok o soyle oldu...insanin psikolojisi bozuluyo..zaten psikolojim yaraim yamalk..of yaaa

tweetty canim baslariz duana..Rabbim dualarimizi kabul eder insallah..sen yakin zamanda tedavi olamayi dusunuyomusun canim..

ay kizlar haberlere bakayim dedim..yok ama yani..libya olayi..aysekapadokya geliyo aklima..sonra yok koca karisini vurmus yok o soyle oldu...insanin psikolojisi bozuluyo..zaten psikolojim yaraim yamalk..of yaaa

malesef

ben ayşe ye gel ben yemek yaparım dedim davet ettim sonrada yattım uyudum ...nekadar misafirperverim değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…