nazemir aysee nasilsinizzzz kizlaarrr
ben ayşe ye gel ben yemek yaparım dedim davet ettim sonrada yattım uyudum ...nekadar misafirperverim değilmi
iyiyim canım sende iyisindir inşallah....sana özelden msj atmıştım aldınmı
yeter esin nasil ve ne zaman cikacak hastaneden? herseyyolunda dimi canim
canım iyidi bu gün görüştük 15 dk kadar
dr noramal odaya çıksın 1 haftada evinze gönderirim dedi bakalım hayılısıyla iyileşsinde
tweetty canim baslariz duana..Rabbim dualarimizi kabul eder insallah..sen yakin zamanda tedavi olamayi dusunuyomusun canim..
azıcık uyuyayım dedim başım ağrıyor alt kattaki açtı müziği yan taraftaki matkap çalıştırıyor daha çok ağrımaya başladı
canım ben izlemiyom haber valla pisikolojim bozuluyoay kizlar haberlere bakayim dedim..yok ama yani..libya olayi..aysekapadokya geliyo aklima..sonra yok koca karisini vurmus yok o soyle oldu...insanin psikolojisi bozuluyo..zaten psikolojim yaraim yamalk..of yaaa
kissss nurcan nere gitttinn kissss....sitemi attiiii
sağol canım inşşşşşşşşhadi gozun aydin canim..hersey yolunda cok sukur...insallah bir an oncede cikar yanina gelir kocisin:))
inşşşşşşşşcnm bende catlatma ignesi kist yaptı doktorum ilaçsız bekliycez kist bir atılsın dedi. o yüzden adet olmayı bekliyorum adetten sonra tedaviye baslıycaz inşş.
şimdilik tüp bebek degil ama ilaç tedavisine baslıycam ben hayırlısı bakalım
hele benim evin duvarları kartondan galiba herkesin herşeyini duyuorum
dr noramal odaya çıksın 1 haftada evinze gönderirim dedi bakalım hayılısıyla iyileşsinde
hele benim evin duvarları kartondan galiba herkesin herşeyini duyuorum
canım hadi gözün aydın
hadi gözün aydın...geçmiş olsun
bizimki 3 katlı bi alta bitanede üste komşum var nerdeyse konuştuklarına bende oturduğum yerden yorum yapacam ...bizimki duvarlar ince olmasından değil biraz yüksek sesle konuşurlar ondan..bide genelde yalnızım evde onun içinde sessiz bir ortam herşey duyuluyor nerdeyse
sağolun kılzar
ama eşim bu gün bu kadar iyiyse sizlerin yol arakadaşlarımın dualrıya
o kadar çok dua etinizki rabbim kolaylık gösterdi çok şükür
böyle şeylerin tekrarı olmasın inşşşşşşşş
sağolun kılzar
ama eşim bu gün bu kadar iyiyse sizlerin yol arakadaşlarımın dualrıya
o kadar çok dua etinizki rabbim kolaylık gösterdi çok şükür
böyle şeylerin tekrarı olmasın inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?