bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yeter esin nasil ve ne zaman cikacak hastaneden? herseyyolunda dimi canim

canım iyidi bu gün görüştük 15 dk kadar
dr noramal odaya çıksın 1 haftada evinze gönderirim dedi bakalım hayılısıyla iyileşsinde

tweetty canim baslariz duana..Rabbim dualarimizi kabul eder insallah..sen yakin zamanda tedavi olamayi dusunuyomusun canim..

cnm bende catlatma ignesi kist yaptı doktorum ilaçsız bekliycez kist bir atılsın dedi. o yüzden adet olmayı bekliyorum adetten sonra tedaviye baslıycaz inşş.
şimdilik tüp bebek degil ama ilaç tedavisine baslıycam ben hayırlısı bakalım

ay kizlar haberlere bakayim dedim..yok ama yani..libya olayi..aysekapadokya geliyo aklima..sonra yok koca karisini vurmus yok o soyle oldu...insanin psikolojisi bozuluyo..zaten psikolojim yaraim yamalk..of yaaa
canım ben izlemiyom haber valla pisikolojim bozuluyo
kissss nurcan nere gitttinn kissss....sitemi attiiii

burdayım canım

hadi gozun aydin canim..hersey yolunda cok sukur...insallah bir an oncede cikar yanina gelir kocisin:))
sağol canım inşşşşşşşş
inşşşşşşşş olcaksın
hele benim evin duvarları kartondan galiba herkesin herşeyini duyuorum

kız ayşe çok can sıkıcı bir şey yaaa
geçen gün kız kardeşimdeydim yeğenimde uyuyor onların dairenin altında imalat hane var diyorki uyuyamorum patda yapmatınlar uyuyamorum teyde tutunlar tunlar diyor yüzü koyun yatmış yastığın altına başını saklamış

hele benim evin duvarları kartondan galiba herkesin herşeyini duyuorum

bizimki 3 katlı bi alta bitanede üste komşum var nerdeyse konuştuklarına bende oturduğum yerden yorum yapacam ...bizimki duvarlar ince olmasından değil biraz yüksek sesle konuşurlar ondan..bide genelde yalnızım evde onun içinde sessiz bir ortam herşey duyuluyor nerdeyse

bizim duvarlarda ince seslide konuşuyolar çıldırıyom

ay kizlarrr yine su ses olayi bir nevi katlaniliyoda su silkelemek cok kotu..annem cektigi icin biliyorum..cam acamazdik ya...cok sukur su an ole bir derdimiz yok..

hayatim bir nebze katkimiz olduysa ne mutluuu....yeterki esin iyi olsun canim benim..elimizden gelen dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…