Tamam canım eşim az önce uğramış görüşmüş doktorumla akşama bekliyor 7.30 da gidip görüşücez senin sorularını da sorarım benim de ilk tahlilim 0 çıkmıştı bakalım ne diyecek?gunaydin firdos ve aysecim...ya Aysecim o bendede var..hani tabiki sabirla ve umutla yolumuza devam..tabiki Rabbim den gelene raziyiz ama beklemekten cok zor gercekten..insan tabiki olumsuz dusunmek istemiyor..ama o olumsuzlukta her zaman beynimizin bir kosesinde..cok zor ya karmakarisik olmak..Rabbim insallah hayirlisini verecek bize ve kucaklarimiz bebisle dolacak..bazen bende site site arastirinca kafam cok bulaniyo.ama arastirmadan birileri ile paylasmadanda olmuyoki..
doktoruna benim icin bir soru sorarsan cok cok sevinirim...benim yaptirdigim test sonucum beta hcg sifir cikmistiya..doktor buna cok cok sasirmisti ve ilk andan itibaren hic bir sekilde tutunma olmamis dedi..bu benim cok kafama takildi..daha sonra netten bir suru dr ile gorustum kimi normal dedi bu durum icin kimiside pgt yapilmasi gerekli dedi..bunu bir sorarsan doktoruna coks evinirim..cunku doktor bana 1 yada 2 olsa azda ols atutunma vardir demisti..sifir olunca ilk andan itibaren hic olmuyomus..
bide tup bebkte 2. ve 3. denemeden sonra sans cok azaliyomus..tabiki bazen 5. 6. denemede olumlu sonuc alanlar var ama 2. ve 3. denemden sonra oran elli oranda dusuyomus...bunuda druna sorarmisin..bu yuzden bende 2. deneme icin acele etmek istemiyorum..
sevgilerle cok optum canim seni..Allah a emanet ol..
merhabalar keyifler nasıl yalnız kalmaya az kaldı eşim son hazırlıklarını yapıyo ocağın ilk haftası canımdan parçam gidiyobanada bi hüzün çöktü
bir cok kisinin hikayesini okudum..hikayeler farkli olsada duygular hep hep ayni...mutlaka ayni acilarda bulusmusuz...eninde sonunu pozitifi alan arkadaslar bebisleri kucaklarinda olan arkadaslar ne mutlu size....hamile kalmak nasil bir duygu...icinde bir canin olmasi..icinde bir kalbin atmasi.....bunu tatmak bile dunyanin en guzel duygusu olsa gerek..hic hamile kalamadim..ama kaldigimi sandim...hayali bile ne guzeldi..bazen hayal kuruyorum..anne oldugumu hayal ediyorum...bebegimin odasini; ona alacagim seyleri hayal ediyorum...onun buyudugunu hayal ediyorum...sadece o tek kelimeyi duymak icin neler vermezdimki..."anne"...umudumu yitirmiyorum..Rabbimden gelen herseye raziyim..ama beklemek cok cok zor..
isyan etmek bazen..sonra isyanini geri alip tovbe etmek...alanda Rabbim verende Rabbim...Tabiki Onun dedigi olur...
dilerim cok bekletmez biri bebisler..biran once gelsinler artik...ne zaman geleceksin be annecigim? ne zaman? ruyalar gercek olsun artik....
Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek
Gibi bir şey
Fakat artık ümit yetmiyor bana
Ben artık şarkı dinlemek değil
Şarkı söylemek istiyorum.......................................
bizde tadıcaz o duyguyu ama sabır lazım rabbim bizimde karnımızdaki o yavrumuzun hareketlerini hissettirecek bize öyle şarkılar söyleyecez ki hep beraber hayallerimiz gerçek olacak dualarımız kabul olacak ve allahım bize tadına doyulmaz duygular yaşatacak ben inanıyorum yeni sene inş. bize hayırlar getirir
canimmm ...benim esim su an uzakta oldugu icin..malsef bu isi yapanlardinda kaderi ayni..her santiyede ese uygun olmuyo biliyosun...insallah tez zamanda kavustursun Rabbim esini..esin gidince tekmi kalacan? annenlerdemi kalacan? ben annemlerde kaliyorum..
Sizin işiniz de iyice zor zaten sıkıntılı olduğumuz bu dönemde bir de eşinden ayrı olmak.. Allah yardımcınız olsun. Gerçi biz bir aradayız da noluyor benim mutsuzluğumdan adamcağız da etkileniyor hep bir tatsızlık, neşesizlik..
senin eşinin şantiyede görevi ne bilmiyorum ama bizim her gittiğimiz şehirde firma ev tuttu bana bir sorun olmuyodu şantiyeyle hiç alakam yoktu yani ama yurtdışı olduğu için ilk etapta gitmiyorum libyadada firma evi ayarlayacak sonrasında ben gidicem biz kayınvalidelerle aynı şehirdeyiz annemler başka bir şehirde ilk 1 ay kendi evimde ama kayınvalideye de gidicem öyle kalıcam daha sonra annemlere gidicem sen annenlerle farklı şehirdemisin
Sizin işiniz de iyice zor zaten sıkıntılı olduğumuz bu dönemde bir de eşinden ayrı olmak.. Allah yardımcınız olsun. Gerçi biz bir aradayız da noluyor benim mutsuzluğumdan adamcağız da etkileniyor hep bir tatsızlık, neşesizlik..
evet tatlım zor ayrılık ama yapacak bişey yok bizim evimizde bebek konusu hiç geçmez dr gittiğimiz zaman sonuçlar hakkında yorum yaparız ve kapanır bi mutsuzluk bi endişe yoktur bebek stresi hiç yok hayatımızda tek sıkıntı bu gitti geldi olayları çok garip ama benim annem haricinde bebek olayıma takan hiç kimse yok soranlardan bile rahatsız değilim galiba ben bu fikre çok alıştım
çocuk varmı
hayır
düşünüyomusunuz
belki
yaşın geçiyo doğur artık
amann ben böyle rahatım
insanlara ilk zamanda böyle cevaplar vererek rol yapıyodum şimdi o role öyle bir kaptırdımki kendimi bende inandım
canim esim muhendis...yurt disindaydik basta evet orda firma ev tutmustu..ama suanki sirket malese ev falan tutmadi...hes te calisiyo su anda..biz ev tutalim dedik ama hes ler koyde oldugu icin..tek basina evde kalmam bilmedigimiz bir sehirde cok guvenli degil..bakalim ne olacak iste sonumuz boyle...senin esinde muhendis ise benim esimle mutlaka tanisikligi vardir...esimi genelde turkiyede santiyede calisanlar tanirlar..
aysecim cok hossun..guldurdun beni..Allahta seni guldursun...
evet tatlım zor ayrılık ama yapacak bişey yok bizim evimizde bebek konusu hiç geçmez dr gittiğimiz zaman sonuçlar hakkında yorum yaparız ve kapanır bi mutsuzluk bi endişe yoktur bebek stresi hiç yok hayatımızda tek sıkıntı bu gitti geldi olayları çok garip ama benim annem haricinde bebek olayıma takan hiç kimse yok soranlardan bile rahatsız değilim galiba ben bu fikre çok alıştım
çocuk varmı
hayır
düşünüyomusunuz
belki
yaşın geçiyo doğur artık
amann ben böyle rahatım
insanlara ilk zamanda böyle cevaplar vererek rol yapıyodum şimdi o role öyle bir kaptırdımki kendimi bende inandım
Ne güzel böyle stressiz olursan tedavine de olumlu etkisi olur. doktorumun söylediğine göre stres seviyesi yüksek depresyon skorları yüksek kadınlarda bağışıklık sistemiyle ilgili kan değerleri düşük oluyormuş ve bu bağışıklık değerleri düşük kadınlarla yapılan çalışmalarda tüp bebek başarı oranları diğerlerine göre düşük çıkmış.
Ben de napayım madem depresyon skorlarımı düşüremiyorum bari bağışıklık sistemimi kuvvetlendireyim diye ekinezya içiyorum
ay kizlar cok hossunuz vallahi...insallah Rabbim hep guldursun sizi....
Amin hep beraber hatta anca beraber kanca beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?