bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Çok doğru söylüyorsun canım aynen katılıyorum. Olacağı varsa oluyor zaten ona ol diyecek yine Rabbim.Umudumuzu yitiremeyiz. Çünkü sadece kafirler ümitlerini yitirirlermiş.

Çok doğru söylüyorsun canım aynen katılıyorum. Olacağı varsa oluyor zaten ona ol diyecek yine Rabbim.Umudumuzu yitiremeyiz. Çünkü sadece kafirler ümitlerini yitirirlermiş.

evet hayatim dedigin gibi...her gecenin sonu sabah..gunes en karanlik geceye bile dogar..elbet bu darliklarimizin bir genisligi vardir..bu arada tedavin hayirlis olsun..ayseyele ayni zamanda geliyo bebisler:)))

aaaaaaaaaaaaaa ciddimisin.hayirli olsun..askolsun pearrr neden demedin..canim cok sevindim..buzluktaki bebisin gelip konacak annesinin gobisine insallah

İnşallah canım yarın iğneme başlayacağım bende yumurtalıklarımı baskılamak için. Bir tanecik annesinin blast'ı var. Allah hepimize buradaki tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

aminnn canim..gercekten cok sevindim...insallah yazarsin buraya hamisim diye...insallah canim yaa

ahbe güzelim evladın daha iyisi mi var.. hepimizin beklediği bir tanecik bebek o da zaten bir taneden oluyor üzülme artık olacaksa bir taneden olacak zaten..

ahbe güzelim evladın daha iyisi mi var.. hepimizin beklediği bir tanecik bebek o da zaten bir taneden oluyor üzülme artık olacaksa bir taneden olacak zaten..

evet suphesiz...alnimiza yazilmissa o mutlaka gelecek..olumsuz hic ama hic dusunkmeyin kizlar...icinizi rahat tutun..ve bol bol dua edin..insallah gelecek bebisler

şükür canım bizde iyiyiz ama z aten hoca haftaya çıkarcam demedimi garanti olsun diye odaya almıyolardır bence

saol canim iyiyim bende..ne zaman cikiyo esin..1 hafta hastanede kalacakti sanirim

kızlar iyi olmanıza çok sevindim
eşimi dr hemen servise almak istemedi çünki ziyaretçisi olcak ister istemez enfeksiyon falan kapmasın dedi
hemde sen rahatça bakabilecek hale gelsin dedi
bende dr sizsiniz ne zaman servise çıkartalım derseniz o zaman çıksın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…