aaaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın başladın demek hadi inşallah ikiniz bir doğurcsanızya nasılsa bebişlere cicileride birlikte beğenirsiniz :)))))))))))
iyi akşamlarr kılzalarrrrrrrrrrrrrrr
canim normal bir kadina gore derken???/ doktorun en umutlu oldugu hasta idim..bana diyodu san bankosun..ne olduuu sonuc kocaman sifir???? ama hic umut vermedigi benden yasca buyuk ve hem kadin hem erkekte sorun olan hastasinda tuttu hemde ikiz..yani bu isler sansla mansla alakalid egil bence..hic ole olusmuz felam dusunme hic hemde..Rabbim yazmissa alnina tupt mup buda bahane..icecek suyu varsa gelecek sunyaya hayatim
hepinize iyi akşamlar hanımlar
Çok doğru söylüyorsun canım aynen katılıyorum. Olacağı varsa oluyor zaten ona ol diyecek yine Rabbim.Umudumuzu yitiremeyiz. Çünkü sadece kafirler ümitlerini yitirirlermiş.
aaaaaaaaaaaaaa ciddimisin.hayirli olsun..askolsun pearrr neden demedin..canim cok sevindim..buzluktaki bebisin gelip konacak annesinin gobisine insallah
iyi akmsalar hosgeldinnn..nasilsin esin nasil canimmm
hoşgeldin canım sanada ,y, akşamlar
İnşallah canım yarın iğneme başlayacağım bende yumurtalıklarımı baskılamak için. Bir tanecik annesinin blast'ı var. Allah hepimize buradaki tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
evet hayatim dedigin gibi...her gecenin sonu sabah..gunes en karanlik geceye bile dogar..elbet bu darliklarimizin bir genisligi vardir..bu arada tedavin hayirlis olsun..ayseyele ayni zamanda geliyo bebisler:)))
sağolun kızlarrrrrrr
çok şükür
iyi eşimde hala yoğun bakımda
kızlarrrrrr sizler nasılsınız
sağolun kızlarrrrrrr
çok şükür
iyi eşimde hala yoğun bakımda
kızlarrrrrr sizler nasılsınız
İnşallah canım yarın iğneme başlayacağım bende yumurtalıklarımı baskılamak için. Bir tanecik annesinin blast'ı var. Allah hepimize buradaki tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
İnşallah canım ağzından olur.Darısı başına.
ahbe güzelim evladın daha iyisi mi var.. hepimizin beklediği bir tanecik bebek o da zaten bir taneden oluyor üzülme artık olacaksa bir taneden olacak zaten..
aaaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın başladın demek hadi inşallah ikiniz bir doğurcsanızya nasılsa bebişlere cicileride birlikte beğenirsiniz :)))))))))))
şükür canım bizde iyiyiz ama z aten hoca haftaya çıkarcam demedimi garanti olsun diye odaya almıyolardır bence
saol canim iyiyim bende..ne zaman cikiyo esin..1 hafta hastanede kalacakti sanirim
aminn canimm benim..insallah...Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah 2011 de hepimize hamis kalmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?