ahbe güzelim evladın daha iyisi mi var.. hepimizin beklediği bir tanecik bebek o da zaten bir taneden oluyor üzülme artık olacaksa bir taneden olacak zaten..
canım çok sağol dua et banada olurmu çok ihtiyacım var buna.Üstelik sen gebesin duan makbul.
kızlar iyi olmanıza çok sevindim
eşimi dr hemen servise almak istemedi çünki ziyaretçisi olcak ister istemez enfeksiyon falan kapmasın dedi
hemde sen rahatça bakabilecek hale gelsin dedi
bende dr sizsiniz ne zaman servise çıkartalım derseniz o zaman çıksın dedim
hem kalalım hem de doğuralım hayırlısıyla nisan sonuna kadar kalsak yetişir :)))
ne habersiniz hatunlar
ne habersiniz hatunlar
insallah insalllahhhhh...2011 anneleri sizi:))))))))))))))
çok şükür canımevet dogru enfeksiyon kapmamista olur...sevidnim canimya herseyin yolunda olmasina:))
sağol canım aminnnnnnnnBiz iyiyiz canım ya sen nasılsın, geçmiş olsun eşine biraz takip edebildim buradan. Allah şifasını versin inşallah.
hart hurt iğneiyiyiz canım hart hurt iğne işte :)))
sen de iyisin seviniyorum eşinin iyi haberlerini aldıkça.. Allah daha iyi etsin inşallah..
kizlar ciktim ben evde islerim var az halledeyim onlarii grs tekrar..optum herkesi cok cok:)))
ediyorum canım hepinize ediyorum ama tabi şu sıra ayşe biraz ağır basıyodu tedaviye başladığı için normal dualar dışında ona özel ayrı dualar okuodum ama sanada okurum inşallah Allahım sağlık verirsecanım çok sağol dua et banada olurmu çok ihtiyacım var buna.Üstelik sen gebesin duan makbul.
canım doğru diyo doktor ilk bir hafta çıkarmazlar zaten özellikle eğer mikrop akaparsa daha beter boşver eşin orda rahattır birtek seni özlüyodurkızlar iyi olmanıza çok sevindim
eşimi dr hemen servise almak istemedi çünki ziyaretçisi olcak ister istemez enfeksiyon falan kapmasın dedi
hemde sen rahatça bakabilecek hale gelsin dedi
bende dr sizsiniz ne zaman servise çıkartalım derseniz o zaman çıksın dedim
haberleride iziliyorum bir yandan..kar doguyu vurmus hemde nasil..ay benim kardesimde ogretmen doguda..diyo bana telefonda abla donuyoruz burlarda
ediyorum canım hepinize ediyorum ama tabi şu sıra ayşe biraz ağır basıyodu tedaviye başladığı için normal dualar dışında ona özel ayrı dualar okuodum ama sanada okurum inşallah Allahım sağlık verirse
ah canııım Allah bin kere razı olsun ne muradın varsa versin, evladının bir tek kötü günü olmasın inşallah..
ediyorum canım hepinize ediyorum ama tabi şu sıra ayşe biraz ağır basıyodu tedaviye başladığı için normal dualar dışında ona özel ayrı dualar okuodum ama sanada okurum inşallah Allahım sağlık verirse
canım doğru diyo doktor ilk bir hafta çıkarmazlar zaten özellikle eğer mikrop akaparsa daha beter boşver eşin orda rahattır birtek seni özlüyodur
ay ben gene uyuyyamadım
hamileliğin ilk aylarında çok uyku olurmuş,
ortalarında dengelenirmiş biraz
sonlarında ise uykusuzluk oluşurmuş bu teori doğru sanırım
ne oluyor canım kafaya birşeylermi takıyorsun uykunu kaçırtacak yoksa himşliktenmi ileri geliyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?