bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

evet dogru enfeksiyon kapmamista olur...sevidnim canimya herseyin yolunda olmasina:))

haberleride iziliyorum bir yandan..kar doguyu vurmus hemde nasil..ay benim kardesimde ogretmen doguda..diyo bana telefonda abla donuyoruz burlarda

evet dogru enfeksiyon kapmamista olur...sevidnim canimya herseyin yolunda olmasina:))
çok şükür canım
Biz iyiyiz canım ya sen nasılsın, geçmiş olsun eşine biraz takip edebildim buradan. Allah şifasını versin inşallah.
sağol canım aminnnnnnnn
iyiyiz canım hart hurt iğne işte :)))
sen de iyisin seviniyorum eşinin iyi haberlerini aldıkça.. Allah daha iyi etsin inşallah..
hart hurt iğne tutum bunu kız o iğnler sana bebiş olarak dönecek inşşş
sağolun canlarım allah razı olsun

kizlar ciktim ben evde islerim var az halledeyim onlarii grs tekrar..optum herkesi cok cok:)))

Son düzenleme:
canım çok sağol dua et banada olurmu çok ihtiyacım var buna.Üstelik sen gebesin duan makbul.
ediyorum canım hepinize ediyorum ama tabi şu sıra ayşe biraz ağır basıyodu tedaviye başladığı için normal dualar dışında ona özel ayrı dualar okuodum ama sanada okurum inşallah Allahım sağlık verirse
canım doğru diyo doktor ilk bir hafta çıkarmazlar zaten özellikle eğer mikrop akaparsa daha beter boşver eşin orda rahattır birtek seni özlüyodur

ah canııım Allah bin kere razı olsun ne muradın varsa versin, evladının bir tek kötü günü olmasın inşallah..

bende öyle düşünüyorum canım

iyigeceler hatunlar bu saatte ancak gelebildim,
yarın kahvaltıya misafirim var gündüz evi temizledim akşamda börek sardım tatlı yaptım
başımda ağrıyor migrenim tuttu tutacak
nurcanım bilseydim msnde olduğunuzu gelirdim kız
neler kaynattınız bakiimm

pearlflower tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım,
ne güzel yeni bir umut yeşerecek yine rabbim inşallah evladını bu sefer sana nasip eder
önce ayşecimden sonra senden güzel haberler bekliyoruz inşalah olacak bu sefer

yeterim hoşgeldin böyle telaşlı zamanlarında bile selam vermeden geçmiyorsun
eşinin durumu iyiye gittiğine sevindim
inşallah hayırlısıyla evinize geçersiniz

umut güzel bigün geçirmişsin ne güzel demek oralarda soğuk istanbulda çok soğuk ama doğuyu düşünemiyorum allah zorda kalanlara yardım etsin...

ay ben gene uyuyyamadım

hamileliğin ilk aylarında çok uyku olurmuş,
ortalarında dengelenirmiş biraz
sonlarında ise uykusuzluk oluşurmuş bu teori doğru sanırım
ne oluyor canım kafaya birşeylermi takıyorsun uykunu kaçırtacak yoksa himşliktenmi ileri geliyor :26:

yok kız bebek büyüdükçe mide yanmam fazlalaşıyo sabaha karşı anca uyuyom şimdide dua için kalktım 3 gibi uyudum şükür ayşeyle asuman tedavideya onlara ayrı hapimize ayrı dua ettim kabul lursa şimfdi yatıcam ölene kadar oooooooooooooooooohhhhhhh
ay kızlar artık çok zor oluyo namaz kılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…