bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canimm Rabbim kabul etsin insallah..insallah vesile olur butun bu dualar..ay canim bende aksam umut adli bir turk filmi vardiya onu isledim netten..ay agla agla(( ne acikli bir filmdi yaa..gerceketn cok etkilendim..ay hala etkisindeyimm

ne kadar mutluydum ne kadar hevesliydim.. hiç olumsuz birşey geçirmiyordum kafamdan. dün gece yattım 3 te kalktım nurcanın dediği duayı yaptım, birşeyler yedim niyetlenip yattım.. saat 11 de içimdeki şeytan savaşı kazanmış kalk dedi, bu iş olmayacak.. tam da ibadet ettiğim gecenin sabahında yapıyor ki sığınacak limanım da kalmasın.. kalktım hemen temizlik yaptım sildim topladım geçmedi.. oturdum la havle çektim, tövbe ettim, iyi gelecek dualar okudum.. yok şeytan benim zavallı umutlarımı yuttu.. acaba daha en başındayım iade edip ilaçları şimdilik kapatsam mı bu konuyu..

canım kendini kaptırma iblise sen onu yenmelisin oda kim Allaha sığın rabbim darda olan kullarına yardım eder kimseyi yallnız bırakmaz.Başladın negüzel sonuna kadar bu yolda devam etmelisin ve başaracaksın:)))

canimm Rabbim kabul etsin insallah..insallah vesile olur butun bu dualar..ay canim bende aksam umut adli bir turk filmi vardiya onu isledim netten..ay agla agla(( ne acikli bir filmdi yaa..gerceketn cok etkilendim..ay hala etkisindeyimm
sağol canım cümlemizinkini kabul etsin
farkettik akşam kimse yoktu bizde ayşeyle lak lak yaptık sonradanda nazemirde geldi hepiniz kaçaktınız dün

canım neden biliyosun seni kandırmadığını şeytanın doğru sölediği hangi kitapta var zaten buncayıl şnsanların içine ves vese doldurarak her türlü kötüye onları itn şeytan rabbine dua edip sığınmışken şeytana inanıpmı bırakacanhiç bişicik olmıcak canım bu sadece vesvese sen şimdi diosun bak dua ettim içime böle bişi doğdu belkide hayırlı değil tam duanın üztüne öle oldu diyosun ama şaytandediğin gibi zaten böle inanmanı istiyo eğerki duan kabul oldu ama rabbim yaptırmanı istemese zaten engel olur istesende yaptıramazsın

bunu şeytan yapıyor biliyorum ben de üstüne gidiyorum inadına dua ediyorum, normalde vakit namazlarımı kılmam ama kıldım demin, biliyorum Rabbim yüreğime ferahlık verecek.. hemen düzelecek gibi değil moralim ama çarşamba gidip bir sürü olmuş yumoşlarımı görünce hevesim yerine gelecek biliyorum..

heralde bebeğimnak emin ol burdaki bütün arkadaşlar san dua ediyor e şeytan bunu istemez napcak uğraşıyo senle bbırak duayı diye belkide gerçekten duyuldu sesimiz rabbim nasip edecek hasedinden yapıyo dediğin gibi çarsamba görünce rahatlıcan bak inşallah hiç bişicik olmıcak tombişim gelcek benim daha sen onuda getircen bana buraya geldiğinde :)))))))))

ya anlamıyorum ki ne istiyor benden... inşallah dediğin gibidir Rabbim sesimizi duyduğu için uğraşıyordur benimle.. yoksa fosur fosur uyuduğum gecelerde uğraşmıyordu benimle.. çok şükür bu da bir işaret belki Rabbim beni sınıyor ona uymamam için beni deniyor..

slm kızlar nasılsınız

bence öle canım hiç düşünme sen böle şeleri boşver kendi kendini sokson pis şeytan herşey okadar güzel olacakki inşallah rabbim hepimizi sevindirecek burda yüzümüzü güldürecek artık hem zaten dediğin gibi fosur fosur uyurken dokunmaz sana zaten onun istediğini yapıyon ibadet edince bulaşıyoki bidaha yapma diye pes et diye

slm kızlar nasılsınız
eh işte canım biraz moraim bozuk sen nasılsın

allah kahretsin onu nasıl yorgunum elimi oynatamıyorum.. ama inadına şimdi kuaföre gidicem açlırım belki..

eh işte canım biraz moraim bozuk sen nasılsın

allah kahretsin onu nasıl yorgunum elimi oynatamıyorum.. ama inadına şimdi kuaföre gidicem açlırım belki..

iyiyim canım ya şu igrenç sogan kürünü uyguluyorum tedaviye başlamadan yapayım dedim ama çok igrenç bişi bu ya canım bence sen hiç şeytanın vesvesesine kanma rabbim hakkında hayırlısını verecektir canınıda sıkma derim

Canım neden böyle düşünüyorsun üstelik herşey bu kadarda güzel ve yolunda giderken. Aslında bu olumlu bir işaret olmuş bence ters taraftan bakarsan o kadar çok dua edip istiyoruz ki bunu birbirimize ettiğimiz dualar bile ibadet yerine geçiyor Rabbim bundan hoşnut o iblis ise bunu pek istemez. Niyeti hep bizi yoldan şaşırtmak. Seni yavruna çıkan yoldan alıkoymak istiyor besbelli. Şimdi temizle içini tüm bu kötü düşüncelerden ve yoluna devam et. Sen elinden gelenin en iyisini yapıp tevekkül et O'na sığın O seni doğru yola ileticek.

İnşallah canım Allah hepimizi o mutlu güne erdirir. Hep güzel haberleri büyüyen göbişlerimizi, sağlığımızı sonrada bebeklerimizin güzel resimlerini paylaşırız buralarda.

Canım Allah senden razı olsun. Yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı, mutlu, güzel ve sağlıklı bir evlat olarak analı babalı büyütsün.Ben sana dua ediyorum buradan tanıdığım, dışarıdan bildiğim evladı olmayan tüm kadınlar için dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah.

ayşe yine karamsar takılıyon aç şöyle komik bi film neşen yerine gelsin at ..üstünden kara bulutları

kuaföre gittim geldim sonra uyumuşum kuzum yaa.. şimdi de iftar hazırlığı yapıyorum. sen napıyorsun

bende kardeşimle konuşuyorum bitaraftan topikleri geziyorum ...sende ne güzel yenilenmişsin iftarınıda açtımı senden güzeli olmaz...afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…