yok kız bebek büyüdükçe mide yanmam fazlalaşıyo sabaha karşı anca uyuyom şimdide dua için kalktım 3 gibi uyudum şükür ayşeyle asuman tedavideya onlara ayrı hapimize ayrı dua ettim kabul lursa şimfdi yatıcam ölene kadar oooooooooooooooooohhhhhhh
ay kızlar artık çok zor oluyo namaz kılmak
ne kadar mutluydum ne kadar hevesliydim.. hiç olumsuz birşey geçirmiyordum kafamdan. dün gece yattım 3 te kalktım nurcanın dediği duayı yaptım, birşeyler yedim niyetlenip yattım.. saat 11 de içimdeki şeytan savaşı kazanmış kalk dedi, bu iş olmayacak.. tam da ibadet ettiğim gecenin sabahında yapıyor ki sığınacak limanım da kalmasın.. kalktım hemen temizlik yaptım sildim topladım geçmedi.. oturdum la havle çektim, tövbe ettim, iyi gelecek dualar okudum.. yok şeytan benim zavallı umutlarımı yuttu.. acaba daha en başındayım iade edip ilaçları şimdilik kapatsam mı bu konuyu..
sağol canım cümlemizinkini kabul etsincanimm Rabbim kabul etsin insallah..insallah vesile olur butun bu dualar..ay canim bende aksam umut adli bir turk filmi vardiya onu isledim netten..ay agla agla(( ne acikli bir filmdi yaa..gerceketn cok etkilendim..ay hala etkisindeyimm
ne kadar mutluydum ne kadar hevesliydim.. hiç olumsuz birşey geçirmiyordum kafamdan. dün gece yattım 3 te kalktım nurcanın dediği duayı yaptım, birşeyler yedim niyetlenip yattım.. saat 11 de içimdeki şeytan savaşı kazanmış kalk dedi, bu iş olmayacak.. tam da ibadet ettiğim gecenin sabahında yapıyor ki sığınacak limanım da kalmasın.. kalktım hemen temizlik yaptım sildim topladım geçmedi.. oturdum la havle çektim, tövbe ettim, iyi gelecek dualar okudum.. yok şeytan benim zavallı umutlarımı yuttu.. acaba daha en başındayım iade edip ilaçları şimdilik kapatsam mı bu konuyu..
bunu şeytan yapıyor biliyorum ben de üstüne gidiyorum inadına dua ediyorum, normalde vakit namazlarımı kılmam ama kıldım demin, biliyorum Rabbim yüreğime ferahlık verecek.. hemen düzelecek gibi değil moralim ama çarşamba gidip bir sürü olmuş yumoşlarımı görünce hevesim yerine gelecek biliyorum..
heralde bebeğimnak emin ol burdaki bütün arkadaşlar san dua ediyor e şeytan bunu istemez napcak uğraşıyo senle bbırak duayı diye belkide gerçekten duyuldu sesimiz rabbim nasip edecek hasedinden yapıyo dediğin gibi çarsamba görünce rahatlıcan bak inşallah hiç bişicik olmıcak tombişim gelcek benim daha sen onuda getircen bana buraya geldiğinde :)))))))))
heralde bebeğimnak emin ol burdaki bütün arkadaşlar san dua ediyor e şeytan bunu istemez napcak uğraşıyo senle bbırak duayı diye belkide gerçekten duyuldu sesimiz rabbim nasip edecek hasedinden yapıyo dediğin gibi çarsamba görünce rahatlıcan bak inşallah hiç bişicik olmıcak tombişim gelcek benim daha sen onuda getircen bana buraya geldiğinde :)))))))))
ya anlamıyorum ki ne istiyor benden... inşallah dediğin gibidir Rabbim sesimizi duyduğu için uğraşıyordur benimle.. yoksa fosur fosur uyuduğum gecelerde uğraşmıyordu benimle.. çok şükür bu da bir işaret belki Rabbim beni sınıyor ona uymamam için beni deniyor..
eh işte canım biraz moraim bozuk sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
bence öle canım hiç düşünme sen böle şeleri boşver kendi kendini sokson pis şeytan herşey okadar güzel olacakki inşallah rabbim hepimizi sevindirecek burda yüzümüzü güldürecek artık hem zaten dediğin gibi fosur fosur uyurken dokunmaz sana zaten onun istediğini yapıyon ibadet edince bulaşıyoki bidaha yapma diye pes et diye
eh işte canım biraz moraim bozuk sen nasılsın
allah kahretsin onu nasıl yorgunum elimi oynatamıyorum.. ama inadına şimdi kuaföre gidicem açlırım belki..
iyigeceler hatunlar bu saatte ancak gelebildim,
yarın kahvaltıya misafirim var gündüz evi temizledim akşamda börek sardım tatlı yaptım
başımda ağrıyor migrenim tuttu tutacak
nurcanım bilseydim msnde olduğunuzu gelirdim kız
neler kaynattınız bakiimm
pearlflower tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım,
ne güzel yeni bir umut yeşerecek yine rabbim inşallah evladını bu sefer sana nasip eder
önce ayşecimden sonra senden güzel haberler bekliyoruz inşalah olacak bu sefer
yeterim hoşgeldin böyle telaşlı zamanlarında bile selam vermeden geçmiyorsun
eşinin durumu iyiye gittiğine sevindim
inşallah hayırlısıyla evinize geçersiniz
umut güzel bigün geçirmişsin ne güzel demek oralarda soğuk istanbulda çok soğuk ama doğuyu düşünemiyorum allah zorda kalanlara yardım etsin...
yok kız bebek büyüdükçe mide yanmam fazlalaşıyo sabaha karşı anca uyuyom şimdide dua için kalktım 3 gibi uyudum şükür ayşeyle asuman tedavideya onlara ayrı hapimize ayrı dua ettim kabul lursa şimfdi yatıcam ölene kadar oooooooooooooooooohhhhhhh
ay kızlar artık çok zor oluyo namaz kılmak
ayşe yine karamsar takılıyon aç şöyle komik bi film neşen yerine gelsin at ..üstünden kara bulutları
kuaföre gittim geldim sonra uyumuşum kuzum yaa.. şimdi de iftar hazırlığı yapıyorum. sen napıyorsun
bacılarım nasılsınız bakalım bu gün
bacılarım nasılsınız bakalım bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?