bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım eyşem güzel yürekli arkadaşım o şeytan seni yıldırmaya çalışacak işi bu kafan karıştıracak işi bu seni dulardan uzaklaştıracak işi
bu sen buna izin vermeyceksin sen dualrından vaz geçmeyceksin
bizlerinde dualrı seninkilere destek olcak ve sen hayılısıyla bu tedavinde bebişini kucaklayacaksın
allahım emekleriyin karşılığını verecek inşşşşşşş
ama sende pozitif olcakasın o şeytanı içinde söküp atacaksın
dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşşşş

zaten sizlerin dostluğu olmasa tek başıma altından kalkamam bu yükün.. sağolun iyi ki varsınız..

zaten sizlerin dostluğu olmasa tek başıma altından kalkamam bu yükün.. sağolun iyi ki varsınız..

ne demek canım keşke yakın olsak
dertleşsek birbirimiz yzene gözlelerine bakıp söyleyebilsen ağlarken başımız diğerinin omuzuna yaslasak ama olmuyor işte ancek bu kadarını yapabiliyoruz
her an aklımdasınız

kızlar bu arada eşimi yarın servise alabilirler eğer servise çıkarsak nette giremem hemşireyle konuşacağım izin verilerse laptopumu getireck kardeşim arkadan :26::26::26:

hadi gözün aydın..siz iyi olunda girmesende olur

sağol canım Allah dualarını kabul etsin bende elimden geldiğince etmeye çalışıyom inşallah hepimizinki kabul görür
kuaföre gittim geldim sonra uyumuşum kuzum yaa.. şimdi de iftar hazırlığı yapıyorum. sen napıyorsun

ohhhhhhhhh hayırlı olsun hayatım
buarada ne iftarı ya

nazemir doğru demiş canım siz iyi olunda eve çıktığınızda nasılsa sen her sabak topicleri açarsın açık kapanır :))))))

Ayşecim izin verme seytanın seni ele gecirmesine bolbol salavat cekk. hem sevap kazanırsın hemde pis şeytan bırakıyor senle ugrasmayı. dene bak işe yarayacak. kuran biliyorsan ac oku. rahatlatıyorr. olumlu düşünki sonucu güzel olsunn. olumsuz düşüncelere izin vermee

yeter arkadasım cok gecmiş olsun Alah acil şifalar versin sana ve eşinee

sağol canım Allah dualarını kabul etsin bende elimden geldiğince etmeye çalışıyom inşallah hepimizinki kabul görür

ohhhhhhhhh hayırlı olsun hayatım
buarada ne iftarı ya

ooo nazemir nurcan ayşe üçlüsü toplanmııışş..
tatlım 7 gün oruca niyet etmiştim 7 gün oruç tutuyorsun iftarını 21 kez ya musavvir ya bari ya halik okuduğun suyla yapıyorsun bebek için.. geçen başladım ama adet olunca kaldı kısmet olursa 3 gün daha tutacağım ama hafta sonu tutarım işteyken kafam çalışmıyor

sağol canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte.. kızlar bilir doktorumla görüşünce geçiyor benim sıkıntım çarşamba kontrolüm var iyi geçerse birşeyim kalmaz inşallah..

yetercim gerçekten yaa siz iyi olun da nasılsa daha çoook kaynatırız buralarda..

aynen valla millet satıp satıp duruyo biz üçümüz hep burda:)))))))))
ay hiç duymamıştım haberim yok oda değişik bişeymiş ben oruç tutmayı beceremiyom açlığa dayanamıyom ondan butip duaları hiç bilmem ha ha

nazemir doğru demiş canım siz iyi olunda eve çıktığınızda nasılsa sen her sabak topicleri açarsın açık kapanır :))))))

kızlar sağolun
evimize gelelim anahtarları teslim alırım ben açarım kapatırım topiğimizi

yaaaaaa bende buradayım
kızlar bende tutmak istiyorum inşşş bu 7 günlük orucu rabbim nasip ederse
bana bir imam eşi arkadaşım o verdi ama 3 günde eşimin tutması geretiği yazıyordu orada
3 gün erkek 7 gün kadın diye aynı şekilde iftar yapılacak diye yazmıştı :26::26:

ben bilmiyomki ayşe tutuyomuş

ben bilmiyomki ayşe tutuyomuş

canım bende çok şaşırdım
kk bazı kızlar tutuyorlar hepside kadınlar 7 gün tutuyor hiç eşlerinden söz etmemişler
ama arkadaş bana sen 7 eşin 3 gün dedi ve eşinde tutuğu günlerde birlikte olcaksınız dedi:
kafam karıştı yaaaaaaa

oha kız öle şe mi olur ne bii ben duymadım :))))))

İşte bir annenin yuvadan giden oğula son vedası.
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yen......i gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak___

anammm ne bileyim kız eşinde oruç tutuğu günlerin gecesinde dedi işte
:)
:)))))))))))))))))))))))))))

kız msn yolla bana bura çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…