bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bende isterim benimki inada gittimmi eşimin sevdiklerini yaparki eşim sen yapamıyon desimn diye bana

ben bunu takvimde okumuştum nerde öyle kaynana anca masallarda olur...

kızlar size ne anlatacağım
benim eşim çukurova ünverstesi balcalı has şu anda dün orada bir kız çocuğu 4 veya 5 yaşında gördüm karnı kocaman (9 aylı hamile kadın karnı kadar )
sonra öğrendimki kız karnıdaki ikiziymiş omuz kısmından karnına yapışık doğmuş kalbi ve diğer organları varmış sadece başı yokmuş hatta popusu varmış ve kaka yapıyormuş popo kısmına bez bağladıkları için biraz daha büyük görünüyormuş küçük kızın karnı
ve asıl önemlisi doğduğunda anne ve babası kızı has ter edip gitmişler oaradaki hemşireler bakmışlar bu güne kadar
çocuk servisinde yatıp kalkıyormuş has personelide ihtiyaclarını karşılıyormuş bir süre sonra ameliyatlar olacakmış ve düzelecekmiş
çok şekerdi ama ben çok ağladım yaşadıklarına ve yaşayacaklarına

ne diyeceğimi bilemedim ALLAH sağlık sıhhat versin

cart diye iğne oldum yine.. çok yaktı bu seferki.
ne kadar uyuz bir pazar günü oldu geç kalktım arada tekrar uyudum ama gün bitmek bilmedi bir türlü. yarın desen pazartesi en sevmediğim gün. üüüfff ne depresif bir kadın oldum ben böyle..

canim merhaba nasilsin gecmisi okuyamadim ama soyle bir goz attim moralin kotus anirim..hayatim ya hic birsey kendi sagligindan onemli degil..haytta once kendin icin yasa..Rabbim hayirlisiysa elbet sana bebis nasipe decek ve hepimize..icini ferah tutmaya calis..benimde misafirlerim vardi..yeni gittiler ama acayip yorgunummmm

bunu haberlerde izledim bende inanilmaz uzuldum..ve annesinins avunmasina inanamadim..yok maddi durumu yokmusta kizini gormeye gidemiyomus...cok tatli bi kizdi..icim gitmisti..

hayatim iyisin dimi..bir sorun yok..

bende bunu tivide görmüştüm birkaç ay oluyo ne sinir olmuştum ama işte gene de eleştirmiyim rabim herkeze hayırlısını versin
bencede yani şımardın sen şımardın ben biliyom şimdiden nazını başlattın :b

günaydın kızlar ;

sizi en son bıraktığımda 200 lerdeydi sayfa şimdi nerelere gelmiş harika kaynatmışsınız vallahi ...bugünü saymazsak 2 günüm kaldı evde heyecan dorukta belirti derseniz hiç yok ..ne batma ne ağrı ne başka birşey ...canım benim annemde kızım daha olmaz diyor benim annem 3 ay sonra hamile olduğunu anlayan biri olarak ona anlamsız geliyor :)) annem tüm cocuklarında 3 ay regl görüyormuş dr 3 ayın sonunda karın ağrısı için dr gidermiş miş....
neyse benden haberler bu kadar size güzel sımsıcak günler diliyorummm

gunaydin kizlar herkese:)))
güaydın hayatım :))))))))

canım hadi bişi kalmamış belirti diye bişi yok zaten takılma sen testte göücez hrşeyi bizi haberdar edersin

güaydın hayatım :))))))))

canım hadi bişi kalmamış belirti diye bişi yok zaten takılma sen testte göücez hrşeyi bizi haberdar edersin

aaa tabiki haber veririm ne kadar merak ettiğinizi biliyorum ....inşallah güzel haber alırımda sizinle bu mutlu anımı paylaşırım ama coook korkuyorum gercektennnn....:18::18::18:

aaa tabiki haber veririm ne kadar merak ettiğinizi biliyorum ....inşallah güzel haber alırımda sizinle bu mutlu anımı paylaşırım ama coook korkuyorum gercektennnn....:18::18::18:

e normal korkman okadar uğraşıp didiniyoruz hergününü bir heyecanla bitiriyoruz okadarcıkk korku olsun inşallah dediğingibi güzel haberlerini yazmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…