bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Merhaba canım,

Ne güzel habere 2 gün kalmış demekki. Ben de bugün tam seni aklımdan geçiriyordum artık az kalmış olmalı diyordum. İnşallah hayırlı güzel sonuçlarını görürüz buralarda. Belirtilere kafayı takma bence ben 3 gebeliğimde farklı farklı şeyler yaşamıştım birbirinden.

merhaba arkadaşlar bu sabah dr kontrolüm vardı rahim duvarımın kalınlığına bakıldı istenilen kalınlığa henüz ulaşmamış perşembe bi daha çağırdı bakalım hayrılısıyla inşallah perşembe istenilen kalınlıkta olurda transfer günümüzü konuşuruz

arkidişler sayfaya en son 3-4 gün önce yazdıydım ve hemmencecik 30-40 sayfa ilerlemişsiniz maşallah

tweety25 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500---------okundu
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

Allahım gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı haberler alırız senden

1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)Hilbay

meryemde 9 kişiyiz tweety25 sen onaylıyomusun meryem listesinede katılcanmı
bu arada arkadaşlar 21 meryem okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü

Son düzenleme:

ewt takılmamak lazım ama işte insan birşeylere tutunma ihtiyacı duyuyor hele birde ilk deneme olunca daha da acemi oluyor...
inşallah güzel haberler verebilirim size ....

kızlar tefriciyeler daha bitmediimi ben meryem listesini hazırlıyım bakalım kaç kişi olacaz

Canım Allah senden razı olsun. Nasılda düşünüyorsun bizleri. Beni de unutma olurmu? Ben de okumak istiyorum meryem süresini. Birimizin diğeri için ettiği dua kabul olsa ne mutlu bize. Ama sebeb ve aracı olan senden Allah razı olsun evladını sana bağışlasın inşallah.

pear canim ya gecmisi okuyodumya 3 gebeligim yazmissin..sizde sorun erkek infertilitesimiydi? sen gebe kaliyosun ama sonradanami kaybediyosun bebisleri?

sağol Nurcanım inşallah Rabbim bana ve hepimize güzel hayırlı haberler vermeyi ve hepimizin gönlünün muradını nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiin

canım elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyom seni yazdım önce ayşeyle seni yazdım zaten sizin transfer yakın ikinizide bitirak transferden önce istiyorum bakalım hayırlısı

güzel duaların için sağol

Yorulduuuuummm işim de daha hiç azalmadı bileeee.. Canımı çıkarttılar sabahtan beri..
Nurcan otur işte evinde ne güzel mızırdanıp durma valla ohh bi sağa devril bir sola misssss..
Valla tefriciyem bu gece biter kısmetse, adet olmadığım sürece ki umarım uzuuun bir süre de olmam herkese meryem okurum ben.
Stdt canı benim güzel haberini sabısızlıkla bekliyorum..
Akşama görüşürüz diycem ama eve gidince bayılabilirim :)))

ah bi deevrile bilsem artık rahatım iyice kaçtı sağa yatsam sağım acıyo sola yatsam solum acıyo artık iyice ağırlaştım sanırım bak bu hafta sonu gelcen dimi bu gidişle ben bidahaki ay kendimi kaldıramıcam yoksa :))))))))))))) ha ha kocaman oldum :b

ah be güzelim nasıl geleyim bu haftasonu dedim ya nöbetim var ctesi çalışıyorum. benim tahminim ayın 13 ü pazar günü transferim olur 3 gün evde yatsam 2 gün kocamla gezsem hemen ondan sonra da sana gelicem raporluyken..
sen kendini kaldırma ben bulur sana gelirim şekerim..

kız transferden sonra bişi olmasın kız gez dedisek sende okadarda değil kız :))))))))))))))
tutsada düşece çocuk Allah göstermesin gezenti
:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…