kız transferden sonra bişi olmasın kız gez dedisek sende okadarda değil kız :))))))))))))))
tutsada düşece çocuk Allah göstermesin gezenti
:))))))))))))
selam kizlar..ay bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum..aysecim dun kotuyum dedinya onu taktim heralde kafaya...bole deli gibiydim bugun yaaa....hala daha atamadim negatifligi uzerimden..siz ne yaptiniz nettiniz?
OLMAZ OLMAZ...yatıp da evde kendimi yiyeceğime gezerim daha iyi.. sorarım doktora git derse giderim.. tabi bu arada beklediğim bi para var o gelirse, gelmezse ancak salondan oturma odasına ordan da banyoya kadar gezerim:))
selam kizlar..ay bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum..aysecim dun kotuyum dedinya onu taktim heralde kafaya...bole deli gibiydim bugun yaaa....hala daha atamadim negatifligi uzerimden..siz ne yaptiniz nettiniz?
Ay kıyamam üzüldüm şimdi benim yüzümden mi kötüsün? sen bana ne bakıyorsun güzelim ben dün kötü bugün iyi sağım solum belli değil.. bugün düşünecek vaktim bile olmadı, hala da işim var ama kafam durdu oturuyorum zaten 5 gibi de çıkıcam biraz işlerim var..
ya valla üzüldüm boşver sen beni..
ay canım takma kafaya ya hiçbişeyi bu deli ben diyom şımarıyo bu şimdi hamiş kalcakya nazını önce bizde prova yaapıyo ki eşinin canına okıcak ön hazırlık bunlar :)))))))))
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500---------okundu
nazemir----------500---------okundu
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)Hilbay
meryemde 9 kişiyiz tweety25 sen onaylıyomusun meryem listesinede katılcanmı
bu arada arkadaşlar 21 meryem okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)Hilbay
meryemde 9 kişiyiz tweety25 sen onaylıyomusun meryem listesinede katılcanmı
bu arada arkadaşlar 21 meryem okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
pear canim ya gecmisi okuyodumya 3 gebeligim yazmissin..sizde sorun erkek infertilitesimiydi? sen gebe kaliyosun ama sonradanami kaybediyosun bebisleri?
aynen o benimde dikkatimi çekti
Canlarım, evet ben daha önce yani daha gençkken diyeyim ilk 2 si evliliğimin ilk yıllarında 3 kez gebe kaldım. Kendiliğinden tedaviyle değil ama bebeklerimin üçününde kalp atışlarını duyamadım. 8-9 ve sonuncusu 10 hatfalıkken kaybettim bebeklerimi. Kürtajla aldılar. Daha sonra bu tesadüf olamaz bunda bir halt var dedik ve araştırdık rahim içinde yapışıklık olduğu saptandı. Bir görüşe göre bu bebeklerimi kaybetmeye sebeb olurdu başka görüşe ise bu yapışıklıklar yapılan kürtajlar neticesinde sonradanda oluşmuş olabilirdi. Yani tavuk yumurta ilişkisi. hangisi kimden çıktı belli değil. Histeroskopi ile bu yapışıklıklar açıldı aynı anda sağ yumurtalığımdaki çikolata kisti aspire edildi kendiliğinden gebe kalmam beklendi 6 ay ama olmadı. Daha sonra 3 kez aşılama yapıldı sonuç yine kocaman bir sıfır, sonra da 3 kez tüp bebek denedik bildiğiniz gibi bu 4.denemem ve sadece bir tane embriyom var o da donduruldu.Hocam etraflıca tüm araştırmaları yaptırdı ayrıntılı olarak incelendi genetik tüm testler, pıhtılaşma faktörü, yükleme şeker ama hiç bir şeye rastlanmadı. Açıklanamayan infertilite dendi tıbbın aydınlatmadığı bir noktadaymışım. Bir de şimdi yumurtalarımın iyi kalitede olmadığınıda öğrendim. Şansımın ne kadar küçük olduğunu biliyorum.Artık yaşım 36 ve bu uğraşlarla araştırmalarla vaktin nasıl geçtiğini bile anlamadım.
canim ya ben simdi ogrendim bunlari..gercekten cok uzuldum..kendiliginden gebe kalabilmissin hemde..insallah bu denemen son olur ve bebisin san atutunur canim yaa
aaaaaaaahhhh inşallah eşimi kandırabilsem ne çok isterim ama belki günü birlik felan kandırırım bellimi olur :)))))))))dimi yanii..belki bizde gideriz aysenin dogumuna:)))) nasip keske ole bir durum olsa..su an cok zor gibi gorunsede gelmemiz bellimi olur hayat bu:)))
Allah kabul etsin canımbende okudum. Allah razı olsun arkadaslar
7 sayfa felan cannım yasin kadar işte zaten bi günde okunmıcak hemen :))))))ekliyorum bak sonra vazgeçmetamam cnm bende okurum onaylıyorum kac sayfa cok uzunmu?
güzelikler ne habersiniz bakalım
eşimi servise çıkarmadı dr bende eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?