ayşe'cim sevdiğim isimli kız
yarın rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler getirisin bize
ellerine sağlık hilbay'cım
demek sende umutçusun drun kimdi acaba?
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
ben altı yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır bebiş istiyoruz. Ikinci tüp bebek deniyorum şuanda. Ilki negatifle sonuçlandı. Bizdeki problem benim sol tüpüm tıkalı eşimdede sperm sayısı düşük ve hareketlilik azdı. Bu yüzden olmuyordu bebişimiz. Ama şimdi anlamadığımız bir şekilde eşimin sperm sayısı 4 milyondan 30 milyona çıktı.hareketlilikte yüzde 50nin altında şimdi ise yüzde ellinin üstüne çıktı. Ikinci için tedaviye başladık. üzülsekmi sevinsekmi bilemedik.sperm sayısı beklenenin çok üstünde olduğu için raporu çıkaramıyoruz.ama bu arada ben iğnelerimi olmaya devam ediyorum. Sanırım önümüzdeki çarşamba yumoşlarım toplanacak. Hayırlısı bakalım ne olucak.
hilbay canimmm nerdesin? Nasilsin bugun?
canlar nasılsınız
iyi aksamlar kizlar....hilbayim hocgeldin..iyiyim yetercim sen nasilsin canim benim....
bol dua bol sabir ve yola devam...
iyi aksamlar kizlar....hilbayim hocgeldin..iyiyim yetercim sen nasilsin canim benim....
bol dua bol sabir ve yola devam...
iyiym canım çok şükür
evet bol bol dua İNŞ RABBİM DUYACAK BU KADAR YAKARIŞI
iyi geceler kizlar..kimse yokmu? Kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....
çok geçmiş olsun canım bildiğim kadarı ile ulun bey ile histeroskopi oldun. bende ulun beye gittim. histeresokopi dedi. nasıldı. ağrı varmı biraz bahseder misin. Doktorundan memnun kaldın mı haberlerini bekliyorum...
canım bir müddet giremedim. Ama sizi unuttuğumu sanmayın. Ben meryem suresini okuyorm ya rumuzlarınızadan hepinize dua ettim. Inşallah kabul olur. Bende mutlu olurum.
Sen nasılsın canım sen çalışıyor muydun. Istanbulda mıydın..tedavi için ne yapıyorsun...yoksa benim gibi beklemede misin. Ben kendiliğimden hamile kalmam için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iyi geceler kizlar..kimse yokmu? kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....
canım benimde drum ulun beydi evet canım durumunuza göre bazı tetkikler istiyor özellikle 1 oumsuz tedaviniz varsa karyotip analizi ve pıhtılaşma testleri istemişti bizden öncesinde olumsuz tedavinin nedenini araştırıp ona göre tedavi uyguluyor,sonucum negatifti ama biz memnun kaldık dr dan ve merkezden evet merkez küçük bir yer ama içindeki yoğunluk orayı dahada küçük gösteriyor ama yoğunluğu bence olumlu yönde ben oradayken bebişler gördüm dr ziyaretine gelen pozitif sonuç alıp sevinenler gördüm...ayrıca bahçeci adı altında ve oradan gelme drlar bahçeciye görede hem sgk anlaşması var hemde ekonomik ama sana diyeceğim şu neresi olursa olsun içine sinen yer ver dr olsun...rabbim yardımcın olsun maddi imkanın varsa bence hiç bekleme tedavi için...Canım benim ilk iki tüp bebek denememde ASM Prof. Aydın arıcı ile yaptım. ama olmadı buradan araştırdığımda Umut Tüp bebek merkezinin ismini çok duydum. Ulun Bey ile görüşmeye gittim. bazı tahliller istedi. ama tüp bebek yaptırmak için kendimi hazır hissetmiyorum. birde küçük bir merkez gibi geldi. sen hangi doktor ile tedavi oldun canım. Allah tedavisiz bebeğimizi kucağımıza almamaızı nasip etsin. inşaallahh
allah kabul etsin hilbaycım,bende meryem suresini okuyorum rabbim kabul ederse 41 tamamlamak gerekiyormuş daha 15 oldu,sen hangi niyetle başladın yani kaçtane niyetlendin sonrasında 3 gün oruç tutmak gerekiyormuş böyle birşey duydunmu :44:canım bir müddet giremedim. Ama sizi unuttuğumu sanmayın. Ben meryem suresini okuyorm ya rumuzlarınızadan hepinize dua ettim. Inşallah kabul olur. Bende mutlu olurum.
Sen nasılsın canım sen çalışıyor muydun. Istanbulda mıydın..tedavi için ne yapıyorsun...yoksa benim gibi beklemede misin. Ben kendiliğimden hamile kalmam için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım rabbim ferahlık versin içine,senin gibi umutlu biri için olmuyor ama ben senin umut dolu yazılarını okudukça kendimi daha iyi hissediyorumiyi geceler kizlar..kimse yokmu? kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....
ayyy benim olumsuzluğum geçti sana tüh benim yüzümden.. üzülme canım gelip geçiyor işte..
doktoruma senin istediklerini de sordum tutunmayla ilgili öyel biraz da olsa tutunmuştur, baştan hiç tutunmamıştır diye birşey olmaz negatifse tutunma olmamıştır dedi.
tekrarlayan denemelerde şans düşer mi dedim evet dedi şöyle ki zaten sorunu olmayan, şartları iyi olanlar ilk denemede, daha az sorunlular 2. denemede, biraz daha sorunu olanlar 3. de başarılı olur bu nedenle deneme arttıkça bu zaten sorun olduğunu ve başarının zor olduğunu gösterir dedi amaaaa yumurta elde edilen her deneme için mutlaka şans vardır, başarı için tek koşul sağlıklı yumurta elde edilebilmesidir dedi.
uzun uzun konuştuk içim ferahladı keşke burda olsan seni gözüm kapalı götürürdüm doktorcuğuma (bak barıştım :)))
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
KIZLARRRRRRRRRRRRR
GÜZEL HABERLER ALACAĞIMIZ BİR GÜN OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?