bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayşe'cim sevdiğim isimli kız
yarın rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler getirisin bize

ellerine sağlık hilbay'cım
demek sende umutçusun drun kimdi acaba?

Canım benim ilk iki tüp bebek denememde ASM Prof. Aydın arıcı ile yaptım. ama olmadı buradan araştırdığımda Umut Tüp bebek merkezinin ismini çok duydum. Ulun Bey ile görüşmeye gittim. bazı tahliller istedi. ama tüp bebek yaptırmak için kendimi hazır hissetmiyorum. birde küçük bir merkez gibi geldi. sen hangi doktor ile tedavi oldun canım. Allah tedavisiz bebeğimizi kucağımıza almamaızı nasip etsin. inşaallahh

çok geçmiş olsun canım bildiğim kadarı ile ulun bey ile histeroskopi oldun. bende ulun beye gittim. histeresokopi dedi. nasıldı. ağrı varmı biraz bahseder misin. Doktorundan memnun kaldın mı haberlerini bekliyorum...

güzel haberlerini yakında alıyoruz galiba. Içime bir umut doldu. Allah hayırlısını versin. çok sevndim. Bu arada nerde tedevai oluyrsun doktorun kim.

hilbay canimmm nerdesin? Nasilsin bugun?

canım bir müddet giremedim. Ama sizi unuttuğumu sanmayın. Ben meryem suresini okuyorm ya rumuzlarınızadan hepinize dua ettim. Inşallah kabul olur. Bende mutlu olurum.
Sen nasılsın canım sen çalışıyor muydun. Istanbulda mıydın..tedavi için ne yapıyorsun...yoksa benim gibi beklemede misin. Ben kendiliğimden hamile kalmam için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi geceler kizlar..kimse yokmu? kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....

iyi geceler kizlar..kimse yokmu? Kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....

[sıze="3"]umutdun bittiği yerde bizde yokuz aslında
umut her zaman vardır olmalıda
ama bazan insanız yaaa umutların tükendiği karamsarlığın kol gezdiği zamanlarda oluyor
hepimiz yaşıyoruz canım
rabbim yardımcımız olsun
inşş bu zor günlerde geçer
bizlarde evlatlarımız kucaklarız
onların mis kokularını içimize çekelim her şeyi unuturuz
allahım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimize yaşatsın bu güzeliği [/sıze]

Hoşgeldiin ne zamandır yoktun. Umarım iyisindir. Canım ben Bursadayım doktorum burada Prf.Dr. Osman Develioğlu. Bu benim ikinci histereskopimdi gayet kolay ve ağrısız ilk gün adet ağrımdan daha az bir ağrım vardı ikinci gün hiçbirşeyciğim kalmadı. gerçi senin işine yaramaz ama bugün doktoruma birkez daha hayran oldum. Birkaç gündür kafamı kurcalayan sorular vardı ama çok çekiniyordum vaktini almak istemiyordum ama bugün eşim gidip soruları var ama sizden çekiniyor demiş, ne demek hemen gelin demiş hastaları bitince bizi aldı uzuuun uzuuuun tüm sorularıma şekiller çizdi, başka dosyalardan örnekler verdi sabırla herşeyi anlattı. İçim ferahladı. Kaçgündür üstümdeki umutsuzluk dağıldı tabi yine geri gelir, ben zaten dengesizim de :))) Şimdi iyiyim çok şükür..

Dua eden dillerin dert görmesin Allah razı olsun

iyi geceler kizlar..kimse yokmu? kendimi cok kotu hissediyorum ya..nedenini bilmiyorum..bir umutsuzluk bir karamsarlik coktu icime...bazen umutla dolu oluyorum halbuki..kendimi sanki bosuna yasiyormus gibi hissediyorum....

ayyy benim olumsuzluğum geçti sana tüh benim yüzümden.. üzülme canım gelip geçiyor işte..
doktoruma senin istediklerini de sordum tutunmayla ilgili öyel biraz da olsa tutunmuştur, baştan hiç tutunmamıştır diye birşey olmaz negatifse tutunma olmamıştır dedi.
tekrarlayan denemelerde şans düşer mi dedim evet dedi şöyle ki zaten sorunu olmayan, şartları iyi olanlar ilk denemede, daha az sorunlular 2. denemede, biraz daha sorunu olanlar 3. de başarılı olur bu nedenle deneme arttıkça bu zaten sorun olduğunu ve başarının zor olduğunu gösterir dedi amaaaa yumurta elde edilen her deneme için mutlaka şans vardır, başarı için tek koşul sağlıklı yumurta elde edilebilmesidir dedi.
uzun uzun konuştuk içim ferahladı keşke burda olsan seni gözüm kapalı götürürdüm doktorcuğuma (bak barıştım :)))

ha bi de bu arada hsg meselesini de sordum, hidrosalpenks nedeniyle alınması gerecek kadar tıkalı ve iltihaplı tüpler usg de de belli olur ultrason muayenende 1 cm kalınlığında görseydim tüplerini hsg çeker bakardım eğer hsg de de 2 cm kalınlığı olsaydı (hsg de boya verdikleri için şişiyormuş tüpler) o zaman da alırdım ama şu durumda gerek yok dedi

merhaba kızlar :79:nasılsınız görüşmeyeli,
ne güzel hoş sohbetler yapmışsınız öyle
burada içimizi dökerek,derdimizi paylaşarak,
birbirimize sorular sorarak yardımcı olmak
bu paylaşımlat gerçekten insana terapi gibi geliyor...

umudumsun; hasretiz hepimiz mis kokulularımıza,ama o gün gelecek
bizde kavuşacağız, vuslat bitecek rabbimin izniyle
umutlar hiç bitmeyecek,dualarımız her geçen gün artacak
ve sonunda inşallah alacağız sabrımızın karşılığını inşallah...inşallah...
canım geçen msjlarda drun senden hsg istemediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam
benim gittiğim her 2 drumda önce hsg filmimi görmek istediler iyice incelediler
hatta pekte beğenmediler çekim şeklini ufak bir problemde görseydi eminim iyi bir yerde tekrarlayın derdi... evet tüplerin tıkalı olması tüpbebeğe engel değil ama engel yaratacak başka boyutlarıda var
bence kendini hazır hissettiğin zaman çektirmelisin...

ayşekapadokya'cım allah kavuştursun canım
rabbim sizlere kolaylık versin sevdiceğinden ayrı kalmak zor olsa gerek
ben 15 günden fazla kalmadımda o bile zor geliyordu bana
benim eşimde inşaat teknikeri ilerisi için mühendisliğe geçiş yapacaktı ama
ayağını 3 yerden kırıp 1 sene yatağa bağlı kalınca bırakmamış annesi okusun
gerçi şimdide inşaat sektöründe satış müdürlüğü yapıyor ayrılamadı taştan,tuğladan....

kızlar belki size garip gelecek ama bizde fazla sözetmeyiz birbirimize bebişten yani sırası gelince
konuşuruz ama eşim bu konuda relax görünüyor yada bana görünmeye çalışıyor benim fikrimde bu yönde evet benim belkide tek eksiğim bebeğim ama hayatın geri kalanıyla mutlu olmaya çalışırım genelde... ama hep dilimdedir duam, aklımdadır bebişim hayatımızı en güzel yıllarımzı eşimizle dolu,dolu yaşayalım...biz paylaşamadığımız evlat sevgisini birbirimize yüklüyoruz her geçen gün,bebeğimsiz her geçen gün daha çok sarılıyoruz birbirimize...bence sizlerde böylesiniz, bizim kaderimizde olan herkes böyle bence...:97:

canım benimde drum ulun beydi evet canım durumunuza göre bazı tetkikler istiyor özellikle 1 oumsuz tedaviniz varsa karyotip analizi ve pıhtılaşma testleri istemişti bizden öncesinde olumsuz tedavinin nedenini araştırıp ona göre tedavi uyguluyor,sonucum negatifti ama biz memnun kaldık dr dan ve merkezden evet merkez küçük bir yer ama içindeki yoğunluk orayı dahada küçük gösteriyor ama yoğunluğu bence olumlu yönde ben oradayken bebişler gördüm dr ziyaretine gelen pozitif sonuç alıp sevinenler gördüm...ayrıca bahçeci adı altında ve oradan gelme drlar bahçeciye görede hem sgk anlaşması var hemde ekonomik ama sana diyeceğim şu neresi olursa olsun içine sinen yer ver dr olsun...rabbim yardımcın olsun maddi imkanın varsa bence hiç bekleme tedavi için...
ayrıca benim ilk tedavim büyük bir hastanede oldu ve olumsuz sonuçtan sonra dr doğru düzgün açıklama bile yapmamıştı 2 sonra gel tekrar deneyelim dedi maddi gücün varmı yokmu düşünmeden daha sonra ne arayan oldu ne halini soran

allah kabul etsin hilbaycım,bende meryem suresini okuyorum rabbim kabul ederse 41 tamamlamak gerekiyormuş daha 15 oldu,sen hangi niyetle başladın yani kaçtane niyetlendin sonrasında 3 gün oruç tutmak gerekiyormuş böyle birşey duydunmu :44:
birde 40 tane meryem suresini ayrı kişilere ve 40 hurmaya okutuyormuşsun bu birçok kişide etkili olmuş biebir şahit olan kişi söyledi yer gök dua üzerine boş boş tevekkül etmek hazırı beklemek olur
biraz gayret gösterirsek belki neden olur bu dualar çaremize

canım rabbim ferahlık versin içine,senin gibi umutlu biri için olmuyor ama ben senin umut dolu yazılarını okudukça kendimi daha iyi hissediyorum
evet olacak rabbimin izniyle herkes birgün anne olacak diyorum

benimde nedense içim ısındı canım druna ne güzel ilgili bir dr
inşallah bebğine kavuşmana vesile olacak kişi bu insandır
hımm drun dediğindn yola çıkarsak biz biraz daha sorunu olanlar kategorisine giriyoruz sanırım
nitekim 2 de sıfırız rabbim yardımcımız olsun daha fzala aratmasın inşallah

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
KIZLARRRRRRRRRRRRR
GÜZEL HABERLER ALACAĞIMIZ BİR GÜN OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
KIZLARRRRRRRRRRRRR
GÜZEL HABERLER ALACAĞIMIZ BİR GÜN OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Günaydııın sabah sabah bu ne enerji böyle ben daha ayılamadım bile, bir sürüüüüü işim var malum yıl sonu burası da muhasebe ama ben boş boş bakınıyorum başlayamadım işlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…