bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:)))))))))))))))) ay gelir inşallah paranda hem tatil yapmış olursun bebişten önce bebiş gelince bir sene tatil yok
O gelsin de ömrümün tatili olur bana bi daha gitmesem nolur..
ay canım takma kafaya ya hiçbişeyi bu deli ben diyom şımarıyo bu şimdi hamiş kalcakya nazını önce bizde prova yaapıyo ki eşinin canına okıcak ön hazırlık bunlar :)))))))))
benim kocamın canına okumam için hamile olmama gerek yok ki zaten her an ediyorum onun ağzına :))
canimmm iyi olmana inanki cok sevindim...hicbirimiz uzulmeyiz artik bundan sonra..carsamba kontrolun var zaten..bende dort gozle bekliyorum carsambayi iyi haberler ver bize:))
ahhh inşallah ama çarşambaya daha bir yıl var (
dimi yanii..belki bizde gideriz aysenin dogumuna:)))) nasip keske ole bir durum olsa..su an cok zor gibi gorunsede gelmemiz bellimi olur hayat bu:)))

hiii ne güzel oluuur ama siz gelemeseniz de beni yalnız bırakmayacak bursalılar var değil mi? yoksa çanakkaleli mi desem?

kızlar benide aranıza alın meryem suresine bende dahil olmak istiyorum.yalnız bişey sorucam bende okuyacakmıyım okuyacaksam kaç tane okuyacam :80:

ay canım çok zor 3 tane evlat ben irine dayanamazken ama yinede yüzbinkere maaşallah bak hiç vazgeçmemişin ben çoktan yılmış olurdum belkide rabbim sabrının mükafatını illaki verecektir sen hiç meraketme rabbimin katında 3 evladın var ki rabbim buyurmuş bir evladı ölenin evladı diğer tarafta şefeatcisi olacak günahlarının affına yardımcı olacak günahlarını azaltacak demiş 2 evladı ölen anne kesinkes evlaadıyla cennete girecek babaya evladı şefaatçi olacak günahlarının affına yardımcı olacak 3 evladı ölen hem anne hem baba evladi ile kesin kes kul hakkına giremediyse evladıyla cennete girecek buyrulmuş
sen bukadar mubarek bi geleceğe sahipsin eminim rabbim cennetle müzdelendirdiği kulunun bu dünyadaki cennetinide nasip eder

kızlar benide aranıza alın meryem suresine bende dahil olmak istiyorum.yalnız bişey sorucam bende okuyacakmıyım okuyacaksam kaç tane okuyacam :80:

canım meryem suresi 7 sayfa felan yasin kadar diyelim yasin suresinden biaz uzun tabiki listeye girersen okuyacaksın zaten sırayla okuyoruz herkeze 21 kii birtane meryem suresi okuyor sonra diğer kiiye geçiliyor yine diğer 21 kişi o kişiye okuyo bölelikle herkez birbirine dua etmiş oluyoyani toplam 21 kere okuyacaksın eğer okuyacaksan katıl okumayacaksan hiç girme listeya çünkü diğer duada çok yolda bırakan arkadaşımız oldu

doğru sen her şekilde adamın ömrünü yiyoundur ben inanırım :))))))))) yazık abimde herşeye he diyen adam senin demene göre ne istiyon adamdan
ah kız inşallah nasip olurda geliriz :)))))))))

Var tabii. Sen hiç üzülme.

Sevgili Nurcan yazdıkların beni gözyaşlarına boğdu. Ama yanan yüreğime yağmur damlaları gibi de aktı. Sen ne kadar temiz bir insansın. İlk bebeğini kaybettiğini biliyorum ama nasıl olduğunu soramacak kadar bu konu beni üzüyor acıların tazelensin asla istemem. Kızın sana mutluluk verecek inşallah. Gölgen evladının üzerinden hiç ayrılmasın inşallah.

sağol canım amin geçmiş oldu bitti ben alıştım çekinmene gerekyok benimki doktor hatasıydu bana göre doktara göreyse onun hatası yoktu bebek hastalıkkapmıştı son hafta yani benimki doğdu sadece 2 gün yaşadı hayırlısı böyleymiş inşallah rabbim onların yüzusuyu hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar verir onlara uzun ömürler nasip eder canım benim seninde kalbin eiminim beden temiz rabbim hiç acı yaşatmasın sana artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…