bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aynen canimmm benim..hepimizin dua etmesine vesile olsan arkadasimiz...gercekten kalbi cok temiz..Rabbim insallah gonlundeki muratlari nsip etsinnn

aminn canimmmm....evlat isteyen tum herkese nasip etsin..evlatsiz bus on senemiz olsun insallah..hepimiz 2011 de hamisligi tadalim...2012 dede evlatlarimizi alalim kucagimiza insallahhh

yok yokk cnm vazgecmem sagol eklediğin için.

tweety25 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500---------okundu
tweety25--------500---------okundu
nazemir----------500---------okundu
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

kızlar ben baya bir hasta olduğum için kk giremedim. hiç. tweety ismini aldım. benim yarına biter inşallah...

hala kendimi pek iyi hissetmiyorum. tekrar çıkacağım. yazıdklarınızı da hiç okuyamadım. kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. olanları bana biri özetlese bu hafta neler olduğunu çok sevineceğim. kızlar.

kadınlaaaar kalkııın.. ben taaa 6 dan beri ayakta ve 7,30 dan beri de işteyim :))
ama pek neşeliyim maşallah.. deli dengesiz işte..
şimdi de yemeğe çıkyorum öptüm siziiii

bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım kesin senin dr da mehmet beydir o hep öyle önce varıkosel sonra yumurta gelişmiyor diyor...özel mesaj atamadım turku_yureklim_42@hotmail.com buradan yazabilirsin bana hem elimde bazı ilaçlar var tedaviden kalan ihtiyacı saglık güvencesi olmayanlara düşük ücretli verilebilir

geçmiş olsun canım Allah şifa versin pek bişi olmadı oturup lak lak yapıyoz işte :))))))
kadınlaaaar kalkııın.. ben taaa 6 dan beri ayakta ve 7,30 dan beri de işteyim :))
ama pek neşeliyim maşallah.. deli dengesiz işte..
şimdi de yemeğe çıkyorum öptüm siziiii

eeeeeee ya sendende bu bekleniir zaten bi ölesin bi böle ne burcu oluyon kız sen bu ay neye denk geliyo 21i

selam kızlar
çok yoğundum bu aralar misafir üstüne misafirim vardı bugünde vardı
yorgunluktan ölüyorum birde regl olcam sanırım her tarafım ağrıyor
neyse geçmişe gidemedim inşallah herkeşler iyidir

ayşecaannn bende balığım ama yükselenim başak ve çok zıt burç olurlar her iki burcuda temsil ediyom ben

nurcanım benim kociş olacak adam izin vermiyor yaaaa
ne diller döktüm yookk herşey iste öyle izin isteme diyor ooofffff

saf değil bildiğin alık :)) valla sağımı solumu ben bile kestiremiyorum çoğu zaman..
bence yükselenide ikizler

yok yükselenim başak, pek güzel bi karışım değil ama idare edin artık

anaa kız yükselenimize kadar aynıymış ama sen benim kadar deli durmuyorsun dışardan :)))

Yaaaaaa nerdesiniz bütün gün kimseden tık yok... Ben bugün artık çüş dedim yaa sabah 7 buçuğu biraz geçiyordu işe gittim yine 7 ye doğru çıktım işten..
Yarın ilk kontrol günüüü ama inanmazsınız heyecanlı değilim..

:79::80:ben burdayım akşamdan beri bakıp çıkıyorum kimse yok

bence yükselenide ikizler
ay nenim kızım ikizler olacak yiğemlerim ikizler çok iki yüzlüşwe çok sinsi ve yaramazlar ablama kafayı yediriyo iki, kardeş
yok canım yattı o iş zaten ben yanlış anlamışım

a hadi hayırlısı sitres yapma zaten canım benim herşey güzel çıkaacal

Günaydııııın...Yeter yok ben açayım topiği bar dedim. Bune yaaa ikinci sayfalara düşmüşüz.. Görmeyeyim bi daha Dün yazmayan herkes yazın bugün.
Güzel bir gün olsun.. Nurcanım iyi haberler getir bize doktordan. Umudumsun sen nerdesin dün yok yazıldın bak bugün boşlama bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…