Sevgili Nurcan yazdıkların beni gözyaşlarına boğdu. Ama yanan yüreğime yağmur damlaları gibi de aktı. Sen ne kadar temiz bir insansın. İlk bebeğini kaybettiğini biliyorum ama nasıl olduğunu soramacak kadar bu konu beni üzüyor acıların tazelensin asla istemem. Kızın sana mutluluk verecek inşallah. Gölgen evladının üzerinden hiç ayrılmasın inşallah.
sağol canım amin geçmiş oldu bitti ben alıştım çekinmene gerekyok benimki doktor hatasıydu bana göre doktara göreyse onun hatası yoktu bebek hastalıkkapmıştı son hafta yani benimki doğdu sadece 2 gün yaşadı hayırlısı böyleymiş inşallah rabbim onların yüzusuyu hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar verir onlara uzun ömürler nasip eder canım benim seninde kalbin eiminim beden temiz rabbim hiç acı yaşatmasın sana artık
aminn canimmmm....evlat isteyen tum herkese nasip etsin..evlatsiz bus on senemiz olsun insallah..hepimiz 2011 de hamisligi tadalim...2012 dede evlatlarimizi alalim kucagimiza insallahhh
1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
yok yokk cnm vazgecmem sagol eklediğin için.
6 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz ve 3 yıldır bununla uğraşıyoruz 3 yıl önce eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu doktoru iyleşmesi 1 yılı bulur dedi bende doktora gittim ve doktorum benim açıdan herşeyin normal olduğunu söyledi ama öyle değilmiş işte eşim iyleştikten sonra 3-4 ay normal denedik olmadı bu sfer ben doktora gittim bu yumurtalarım büyümüyormuş başladık klomen tedavisine doktorum beni her ay umutlandırdı ama sonuç yoktu her 3 ayda bir eşimden sperm testi sitedi ve ben çıldırdım doktora bağırdım çağırdım ve bir daha gitmedim ona başka doktora gittik elimdeki ne var ne yok gösterdim ve sağ kanal tıkalı ve sol taraf çok kıvrımlı ve rahimde sağa yatıklık varmış laparoskopi oldum ve ondan sonra gonal-f başladık 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem de negatifi gördüm ve biraz ara verdik
geçmiş olsun canım Allah şifa versin pek bişi olmadı oturup lak lak yapıyoz işte :))))))kızlar ben baya bir hasta olduğum için kk giremedim. hiç. tweety ismini aldım. benim yarına biter inşallah...
hala kendimi pek iyi hissetmiyorum. tekrar çıkacağım. yazıdklarınızı da hiç okuyamadım. kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. olanları bana biri özetlese bu hafta neler olduğunu çok sevineceğim. kızlar.
kadınlaaaar kalkııın.. ben taaa 6 dan beri ayakta ve 7,30 dan beri de işteyim :))
ama pek neşeliyim maşallah.. deli dengesiz işte..
şimdi de yemeğe çıkyorum öptüm siziiii
geçmiş olsun canım Allah şifa versin pek bişi olmadı oturup lak lak yapıyoz işte :))))))
eeeeeee ya sendende bu bekleniir zaten bi ölesin bi böle ne burcu oluyon kız sen bu ay neye denk geliyo 21i
:))) balık balık..
:))) balık balık..
saf değil bildiğin alık :)) valla sağımı solumu ben bile kestiremiyorum çoğu zaman..ayeşim ve erkek kardeşimle aynı burçsun aynı valla biöle bi böle bi mutlu bi üzgün sğınız solunuz belli değil :))))) ama balık iyidir kıyımsızdır :))))))) birazda saf oluyo yalan değil :))))))))
bence yükselenide ikizler
selam kızlar
çok yoğundum bu aralar misafir üstüne misafirim vardı bugünde vardı
yorgunluktan ölüyorum birde regl olcam sanırım her tarafım ağrıyor
neyse geçmişe gidemedim inşallah herkeşler iyidir
ayşecaannn bende balığımama yükselenim başak ve çok zıt burç olurlar her iki burcuda temsil ediyom ben
nurcanım benim kociş olacak adam izin vermiyor yaaaa
ne diller döktüm yookk herşey iste öyle izin isteme diyorooofffff
Yaaaaaa nerdesiniz bütün gün kimseden tık yok... Ben bugün artık çüş dedim yaa sabah 7 buçuğu biraz geçiyordu işe gittim yine 7 ye doğru çıktım işten..
Yarın ilk kontrol günüüü ama inanmazsınız heyecanlı değilim..
ay nenim kızım ikizler olacak yiğemlerim ikizler çok iki yüzlüşwe çok sinsi ve yaramazlar ablama kafayı yediriyo iki, kardeşbence yükselenide ikizler
yok canım yattı o iş zaten ben yanlış anlamışımselam kızlar
çok yoğundum bu aralar misafir üstüne misafirim vardı bugünde vardı
yorgunluktan ölüyorum birde regl olcam sanırım her tarafım ağrıyor
neyse geçmişe gidemedim inşallah herkeşler iyidir
ayşecaannn bende balığımama yükselenim başak ve çok zıt burç olurlar her iki burcuda temsil ediyom ben
nurcanım benim kociş olacak adam izin vermiyor yaaaa
ne diller döktüm yookk herşey iste öyle izin isteme diyorooofffff
Yaaaaaa nerdesiniz bütün gün kimseden tık yok... Ben bugün artık çüş dedim yaa sabah 7 buçuğu biraz geçiyordu işe gittim yine 7 ye doğru çıktım işten..
Yarın ilk kontrol günüüü ama inanmazsınız heyecanlı değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?