tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500---------okundu
nazemir----------500---------okundu
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
Günaydııııın...Yeter yok ben açayım topiği bar dedim. Bune yaaa ikinci sayfalara düşmüşüz.. Görmeyeyim bi dahaDün yazmayan herkes yazın bugün.
Güzel bir gün olsun.. Nurcanım iyi haberler getir bize doktordan. Umudumsun sen nerdesin dün yok yazıldın bak bugün boşlama bizi..
iyi günler kızlar nasılsınız... artık kimse girmiyor buraya bak ayşe kızıyorona göre...nurcan nasılsın dr a gitmişsin iyi haberlerle geldin inşallah
Ben de okudum Allah kabul etsin..
kızlar selamlar...
ben tweety için 500 tefriciyeyi bitidim. bu hafta çok rahatsız olduğum için annemden biraz yardım aldım.
neyse naber kzılar nasılsınız.
iyiyim canım bende biraz bakayımda sonra işlerimi yapayım dedim belki sonrada gezmeye giderim
sanada iyi gezmeler insanın anlaşabildiği birilerinin olması ne güzel
benimde şimdi gideceğim kişi benim daha önceden oturduğum apartmandan en yakın arkadaşımın teyzesi... teyzesi ama genç bi kaç yaş var aramızda kafa dengi... kızına ördüğüm atkıyı şapkayı götürecem
bende bitiridim canım en son ben kaldın sanırım ama bugün okudum bitirdim inşallah teewty arkadaşımızın gönlündekinin hayırlısını nasip eder rabbimtweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500---------okundu
tweety25--------500---------okundu
nazemir----------500---------okundu
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500---------okundu
ceylin-----------500
ayşe------------244---------okundu
birtek celin arkadaşımız kaldı
1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
merhaba kızlar son zamanlarda boşladım sizleri biliyorum ama bu hafta ç bir kaç kere misafir ağırladım yoğundum anlıyacağınız inşallah eskisi gibi kaynatmalara başlarız
bugün kendime off günü ilan edip hiç birşey yapmadım dinleniyorum gripmi olacam ne her yerim ağrıyor çünkü
hayırldır nurcanım ne dru bu önemli değildir inşallah :44:
ayşem iğneler nasıl gidiyor kontroloün ne zaman inşallah sağlılı bir sürü yumişin olur canım
evet canım ne tesadüf dimi burçlarımız ve yükselenimiz aynı ama yinede karakterler farklı olabiliyor ben çok severim senin gibi deli,dolu insanları ama bende pek yoktur sakinim ben biraz yani çevremde öyle der
umudumun eşi gelmiş ohh ohh gezsin eğlensinler biraz
umudumda kafasını dağıtmış olur en azından
yeterim nasıl eşinin hastaneden ne zaman çıkacağı belli oldumu acaba :26:
hilbaycım geçmiş olsun herkes grip allahım bize gelmesin bu senede keçi gribi meşhur her sene bir ad koyuyorlar bu melede
nazemircim sen nasılsın örgüler bitmiş bende örüyorum yeğenlerime herkes bayılıyor küçüğün herşeyi seimli oluyor ama
pearlflover sen başladınmı tedaviye inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak canım ayşeyle senden güzel haberler bekliyoruz
bende bitiridim canım en son ben kaldın sanırım ama bugün okudum bitirdim inşallah teewty arkadaşımızın gönlündekinin hayırlısını nasip eder rabbim
beni yazmışsın canım bende teyit ediyorum katılacağım kısmetse
bu gönül birliği ile rabbim inşallah herkese nasip edecek gönlümüzdekini
ahh canım rabbim kızını sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla gelecek dünyaya ama anneler çeker derlermiş sen şimdiden allah yardımcın olsun kilosuda maşallah daha son aylardada alacak ayy tombiş bir yeğen geliyor desene tam ısırmalıksağol canım bebek hareket etmemişti dünden beri hiç ondan doktora gitmiştim dayanamadım şimdi kendi doktorumada gittim yeni geldim kızım maaşallah 730 gr. olmuş yalnız baş aşağı durduğumuz için hareket edemiyormuşuz yani şimdiden başladı haylazlığa hayırlısı rabbim sonuna erdirir inşallah
duayı bitirmişin Allah kabul etsin canım meryem suresinede başlarız yakında :)))))))
kızlar aslı arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim duaların hatrına arkadaşımızı en kısa zamada yavrusuna kavuştursun
1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?