kızlar aslı arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim duaların hatrına arkadaşımızı en kısa zamada yavrusuna kavuştursun[/QUOT
Allah razı olsun arkadaslar cok sagolun
ahh canım rabbim kızını sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla gelecek dünyaya ama anneler çeker derlermiş sen şimdiden allah yardımcın olsun kilosuda maşallah daha son aylardada alacak ayy tombiş bir yeğen geliyor desene tam ısırmalık
amiiinnn hayırlısıyla yakın zamanda inşallah
merhaba kızlar son zamanlarda boşladım sizleri biliyorum ama bu hafta ç bir kaç kere misafir ağırladım yoğundum anlıyacağınız inşallah eskisi gibi kaynatmalara başlarız
bugün kendime off günü ilan edip hiç birşey yapmadım dinleniyorum gripmi olacam ne her yerim ağrıyor çünkü
hayırldır nurcanım ne dru bu önemli değildir inşallah :44:
ayşem iğneler nasıl gidiyor kontroloün ne zaman inşallah sağlılı bir sürü yumişin olur canım
evet canım ne tesadüf dimi burçlarımız ve yükselenimiz aynı ama yinede karakterler farklı olabiliyor ben çok severim senin gibi deli,dolu insanları ama bende pek yoktur sakinim ben biraz yani çevremde öyle der
umudumun eşi gelmiş ohh ohh gezsin eğlensinler biraz
umudumda kafasını dağıtmış olur en azından
yeterim nasıl eşinin hastaneden ne zaman çıkacağı belli oldumu acaba :26:
hilbaycım geçmiş olsun herkes grip allahım bize gelmesin bu senede keçi gribi meşhur her sene bir ad koyuyorlar bu melede
nazemircim sen nasılsın örgüler bitmiş bende örüyorum yeğenlerime herkes bayılıyor küçüğün herşeyi seimli oluyor ama
pearlflover sen başladınmı tedaviye inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak canım ayşeyle senden güzel haberler bekliyoruz
bende bitiridim canım en son ben kaldın sanırım ama bugün okudum bitirdim inşallah teewty arkadaşımızın gönlündekinin hayırlısını nasip eder rabbim
beni yazmışsın canım bende teyit ediyorum katılacağım kısmetse
bu gönül birliği ile rabbim inşallah herkese nasip edecek gönlümüzdekini
kızlar günaydın....
hayırlı günler mutlu haberler ile karşılasın gün..
ayşecim ne oldu. niye yarım kaldı anlat ne olur...
nurcanım bebeğimiz nasıl
meryem suresini okurum ben ama her gün mü okuyacağız... nasıl olacak....
anlatayım canım kendimi topladım biraz.
geçen hafta kontrolümü oldum sorun yoktu ve başladık sadece 4 gün iğne oldum ama yumurtalarımdan ikisi aşırı büyümüş 35mm olmuş ve içi kanla dolmuş, kistleşmiş. oysa en fazla 15 mm civarı olması lazımmış o yüzden o kistler dağılana kadar bırakıyoruz. 20 gün ilaç kullanıcam dağılıp dağılmadığına bakılacak.. doktor bile şaşırdı ilk kez görüyorum böyle birşey dedi
bakalım hakkımda hayırlısı..
sağol canım bugün şükür iyiyiz sen nasılsınkızlar günaydın....
hayırlı günler mutlu haberler ile karşılasın gün..
ayşecim ne oldu. niye yarım kaldı anlat ne olur...
nurcanım bebeğimiz nasıl
meryem suresini okurum ben ama her gün mü okuyacağız... nasıl olacak....
ay canım beni merak ettin demek canım arkadaşım benim Allah razı olsun rabim kalbinden geçeni kucağına nasip etsin inşallah rabbim kötügün göstermesin sanaanlatayım canım kendimi topladım biraz.
geçen hafta kontrolümü oldum sorun yoktu ve başladık sadece 4 gün iğne oldum ama yumurtalarımdan ikisi aşırı büyümüş 35mm olmuş ve içi kanla dolmuş, kistleşmiş. oysa en fazla 15 mm civarı olması lazımmış o yüzden o kistler dağılana kadar bırakıyoruz. 20 gün ilaç kullanıcam dağılıp dağılmadığına bakılacak.. doktor bile şaşırdı ilk kez görüyorum böyle birşey dedi
bakalım hakkımda hayırlısı..
merhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim
HAMİLEYİMMM KIZLARRRR.............
o kadar mutluyum kianlatamam kelimeler yetersiz kalıyorrr..
Allah sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ....
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn
canım eğer yer kaldıysa ben bayıla bayıla katılırım . yalnız bana mesaj at olur mu muck1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
derin --------- 1 adet aldı
1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?