bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

saol canım inşallah dediğingibi tombiş sağlıklı bi sıpa gelir bana :)))))))))

evet canım bitti kış bitmeden yetiştirdim...hem örgüyle uğraşmak iyi geliyor

ben geldim haberlerim hiç de iyi değil tedavim iptal oldu.. sebebi şu an anlatmaya dermanım olmadığı kadar karışık zaten doktor da anlamadı yarın kongreye gidiyormuş orada hocalarına soracakmış.. en az bir kez daha adet görmem gerek bekliycez.

1-)ayşe
2-)pearkflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin

arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü

kızlar günaydın....

hayırlı günler mutlu haberler ile karşılasın gün..
ayşecim ne oldu. niye yarım kaldı anlat ne olur...
nurcanım bebeğimiz nasıl

meryem suresini okurum ben ama her gün mü okuyacağız... nasıl olacak....

anlatayım canım kendimi topladım biraz.
geçen hafta kontrolümü oldum sorun yoktu ve başladık sadece 4 gün iğne oldum ama yumurtalarımdan ikisi aşırı büyümüş 35mm olmuş ve içi kanla dolmuş, kistleşmiş. oysa en fazla 15 mm civarı olması lazımmış o yüzden o kistler dağılana kadar bırakıyoruz. 20 gün ilaç kullanıcam dağılıp dağılmadığına bakılacak.. doktor bile şaşırdı ilk kez görüyorum böyle birşey dedi
bakalım hakkımda hayırlısı..

ayşecim vardır bundada bi hayır sıkma sen canını rabbim büyük

sağol canım bugün şükür iyiyiz sen nasılsın
canım bigünde okunmaz çoğu arkadaş türkçesinden okuyacak 3-4 günde bir tane okunur yine hayatım
ay canım beni merak ettin demek canım arkadaşım benim Allah razı olsun rabim kalbinden geçeni kucağına nasip etsin inşallah rabbim kötügün göstermesin sana

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin

arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

derin --------- 1 adet aldı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim

HAMİLEYİMMM KIZLARRRR.............
o kadar mutluyum ki anlatamam kelimeler yetersiz kalıyorrr..
Allah sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ....
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn

ay cnm cokk sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş tebriklerrrr

ayyyyyyyyyyyyyy sonunda bi hamile çıktı içimizden hadi canım gözün aydın valla tam bir umut oldun ay hadi ayanı sürümüş ol da herkez gelsin peşinden canım benim Rabbim kalp atışını görmeyi kucağına sağsağlim almayıda nasip etsin artık çok dikket et canım iyi beslen

Canım hayırlı uğurlu olsun ne kadar sevindim bilemezsin. İçime doğmuştu zaten gebe olacağın hislerimde yanılmamışım. Allah önce buradaki tüm arkadaşlarıma sonra isteyen tüm herkese nasip eder inşallah. Bu haber iyi geldi yaaa.

canım eğer yer kaldıysa ben bayıla bayıla katılırım . yalnız bana mesaj at olur mu muck

canım çok teşekkür edeirm nurcanım. İlk bende sıra ne güzel. Okuyan tüm herkesten Allah razı olsun. Hepsi en yakın zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah. Rabbim bu mübarek süreyi gönlümüze nur,sıkıntı ve dertlerimizin atılma vesilesi kılar inşallah... Tabi bende bir tanesi aldım, okumak isteyenler alsın kalanı toparlamaya çalışırız Allah'ın izniyle. Bu arada okurken söylemek gereliyor mu bilmiyorum ama adım asuman... Çok teşekkürler...sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…