canım çok teşekkür edeirm nurcanım. İlk bende sıra ne güzel. Okuyan tüm herkesten Allah razı olsun. Hepsi en yakın zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah. Rabbim bu mübarek süreyi gönlümüze nur,sıkıntı ve dertlerimizin atılma vesilesi kılar inşallah... Tabi bende bir tanesi aldım, okumak isteyenler alsın kalanı toparlamaya çalışırız Allah'ın izniyle. Bu arada okurken söylemek gereliyor mu bilmiyorum ama adım asuman... Çok teşekkürler...sevgiler...
Nurcancım bugün nasılsın ağrıların var mı canım seni merak ettim bugün ama şükürler olsun ki iyi haberlerini aldım.Kendine iyi bak dinlen canım yaaa..
1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
13-)vahsihatun
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah
derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
aysosman----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı
TOPLAM: 13
Nurcanım, kalan 8 sayıyı ben etrafımdan tamamladım arkadaşım. Adım asuman okuyan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun inşallah. Benim için ettikleri duayı Rabbim kendi katında kendileri içinde kabul eder inşallah.
ay hadi yeteri aanladım kocişi çıktı kesin odaya ondan girmiyo geri kalan karılar nere gitti kıranmı girdi siteye aaaaaaaaaaaa
ayşeeeecim hayatım nerdesin sabah ben yoktum akşamda sen yoksun
valla bugün çok yoğun geçti anca fırsat bulabildim ama şimdide burda kimse yok
merhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim
HAMİLEYİMMM KIZLARRRR.............
o kadar mutluyum kianlatamam kelimeler yetersiz kalıyorrr..
Allah sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ....
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn
valla kaç gündür girmiyo kimse :)))))))))))
bende dün akşam baktım kimse yok bende kapattım nazar değdi bi kaçgündür pek kimsecikler girmiyo
ay hadi yeteri aanladım kocişi çıktı kesin odaya ondan girmiyo geri kalan karılar nere gitti kıranmı girdi siteye aaaaaaaaaaaa
ayşeeeecim hayatım nerdesin sabah ben yoktum akşamda sen yoksun
kızlar nasılsını
herkes iyidir umarım bende iyiym kızlarr eşim yoğun bakımda hala dr çıkatmadı pc kardeşimde oldğu için giremedim nette
olsun hayatım iyi olsunda tamamen ileşsinde önemli olan o geç çıksın yeterki tamamen iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?