1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
13-)vahsihatun
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah
derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
aysosman----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı
pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı
TOPLAM: 21
sağol cnanımTamam nurcan ben baslıyorum cnm okumaya
evet canım iyileşsinde gerisi önemli değil
allahım dermensız dert vermesin kimselere inşşşşşş
ben çıktım yatacağım canım
inşş yarın yine girebilirim
Selam canım tamam ben okurum zaten listeye adımı yazmışsın zaten. Sitede yeni olduğum için mesajına mesajla karşılık veremedim. Özel mesaj atma hakkım yokmuş yeni olduğum için.Topik falan demişsin o ne demek onu bile bilmiyorum beni yönlendirirsen sevinirim:)
ben geldim haberlerim hiç de iyi değil tedavim iptal oldu.. sebebi şu an anlatmaya dermanım olmadığı kadar karışık zaten doktor da anlamadı yarın kongreye gidiyormuş orada hocalarına soracakmış.. en az bir kez daha adet görmem gerek bekliycez.
doğrusu bende şaşırdım ayşecim tedavinin iptal olmasına ve dediğini ilk defa duyuyorumanlatayım canım kendimi topladım biraz.
geçen hafta kontrolümü oldum sorun yoktu ve başladık sadece 4 gün iğne oldum ama yumurtalarımdan ikisi aşırı büyümüş 35mm olmuş ve içi kanla dolmuş, kistleşmiş. oysa en fazla 15 mm civarı olması lazımmış o yüzden o kistler dağılana kadar bırakıyoruz. 20 gün ilaç kullanıcam dağılıp dağılmadığına bakılacak.. doktor bile şaşırdı ilk kez görüyorum böyle birşey dedi
bakalım hakkımda hayırlısı..
ayyy çok sevindim inankimerhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim
HAMİLEYİMMM KIZLARRRR.............
o kadar mutluyum kianlatamam kelimeler yetersiz kalıyorrr..
Allah sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ....
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn
nurcanım allahın izniyle bende okuyacam inşallah ama bir süresi varmı ben şu an regl gibi birşeyim şuan okuyamam yani ama reglim bittikten sonra okurum buda nereden baksan 1 hafta 10 gün demek beklermisiniz o kadar....1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
13-)vahsihatun
arkadaşlar 21 meryem suresi okunacak sırayla herkeze katılmak isteyen iletirse listeye eklerim 21 den sonra kimseyi almıcam listeye çünkü
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah
umudumsun--1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
aysosman----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı
yetercim sağlıklı olsunda varsın geç çıksıncanım eşimi servise almadılar ama pc kardeşimde ydi giremedim bir kaç gündür belki yarın servise alırım belkide pzrts ye kadar yoğun bakımdan devam ederiz dedi dr
bende git gel yapıyorum
kuzum nurcanım zaten herkes bir tane okuyacak 21 farklı kişi 1er tane okuyacak. ben yarın akşam okurum.1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
merhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim
bu arada ikiz olabilir dedi dr. değerlerim 536 cıvarı...teyzeleri haberiniz olsun istedimmm..
herşey için sağolun dualarınız için allah razı olsun ..en kısa zamanda allah sizede nasip etsiiinnnnnn
1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
13-)vahsihatun
umudumsun--1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı
aysosman----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı
diktim arkadaşımın lohusa şerbeti bardaklarının süslerini valla çok güzel oldu elime sağlık :))) inşallah hepimize böyle süsler püsler yapmak nasip olur.. bugün iş çıkışı da gittik bebek şekeri siparişi verdik ay nasıl güzel şeyler var.. allah hepimize nasip etsin.
diktim arkadaşımın lohusa şerbeti bardaklarının süslerini valla çok güzel oldu elime sağlık :))) inşallah hepimize böyle süsler püsler yapmak nasip olur.. bugün iş çıkışı da gittik bebek şekeri siparişi verdik ay nasıl güzel şeyler var.. allah hepimize nasip etsin.
doğrusu bende şaşırdım ayşecim tedavinin iptal olmasına ve dediğini ilk defa duyuyorum
ama bundada vardır bir hayır diyelim canım inşallah kullanacağın ilaç iyi gelirde hayırlısıyla başlarsın yeniden tedavine, rabbim tevekkülden ayırmasın canım
amiiin hayırlısıyla inşallah artık neler yaparım nasıl deliririm bilmiyorum :)))ayşecim bende çok özenirim o süslü şeylere,bayılırım
yeğenimin şekerlerini ben alıp yapmıştım çok sevimli oluyorlar seninde ellerine sağlık canım
anşallah hayırlısyla kendi süslerini yapmakta nasip olur
sende de ne cevherler varmış inşallah nasip olacak bizlerede.... bizim bi tanıdık bebek mevlüdünde gelen misafirlere vermek için.. minik patikler yapmışlar üstünede bebeğin ismini yazmışlar önünde de küçük bebek çok güzel benim hoşuma gitti
yok yaa cevherlik bişey yok süslü püslü kurdela gibi şeyler var hazır onları bardağın çevresine göre kesip diktim 10 dk. sürdü.. yoksa elimden bişey gelmez de bunlar basit şeyler.. yine de çok şık duruyor..
cancağızım valla doktor bile şaşırdı o da ilk kez görmüş düşün adam prof. yani.. neyse vardır bir hayır. dün çok ağladım öyle bir ağladım ki kendim bile korktum ağlayışımdan.. sonra bu akşam biraz ibadet ettim bir süre sonra aklımda birden bir ışık yandı.. dün doktora girerken biran durdum allahım hayırlısını ver dedim, bugün aniden bu geldi aklıma. dedim ki demekki buymuş iyi olan.. başıma gelen herşeyin arkasında ilk anda anlayamadığım bir hayır var. aniden kafama dank etti bu.. dün bekleyeceğim süre çoook uzun geliyordu şimdi o bile kısaldı kafamda. iyiyim çok şükür.. Rabbim çok büyük her sıkıştığımda nurunu gönderiyor yaralı yüreğime, beni hiç unutmadı hiç yüz çevirmedi.. bu kadar günahkar kulunun bile imdadına yetişti esirgedi çok şükür..
canım ben birini bulmaya çalışıyım seninkini okuyacak çünkü benim fazla zamanım yok herkezinki bitsin istiyorum bu ay ben sana özel mesa atarımdoğrusu bende şaşırdım ayşecim tedavinin iptal olmasına ve dediğini ilk defa duyuyorum
ama bundada vardır bir hayır diyelim canım inşallah kullanacağın ilaç iyi gelirde hayırlısıyla başlarsın yeniden tedavine, rabbim tevekkülden ayırmasın canım ....
ayyy çok sevindim inanki
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,birde ikiz ihtimali var maşallah maşallah
nurcanım allahın izniyle bende okuyacam inşallah ama bir süresi varmı ben şu an regl gibi birşeyim şuan okuyamam yani ama reglim bittikten sonra okurum buda nereden baksan 1 hafta 10 gün demek beklermisiniz o kadar....
yetercim sağlıklı olsunda varsın geç çıksın
inşallah daha güzel günler daha yakın sizin için canım.....
canım birtane derken hani sayıyı tamamlamak için eşinize dostunuza okutabilirseniz dedim siliyo herkez 1 tane okuyacağını ama 21 kişi değiliz mecbur eş dost akraba arkadaş arıcaz bulmaya çalışıcazkuzum nurcanım zaten herkes bir tane okuyacak 21 farklı kişi 1er tane okuyacak. ben yarın akşam okurum.
allaaaahhhhşükür şurda bir hamile haberi okuduk yani.. allah tamamına erdirsin hiç kötü gününü göstermesin canım. darısı önce asumana sonra hepimize..
canım sen komşuna okutacan tamam ozaman bitrk ceylininkini biirne verek ben yarın baki bibende adetim şu an ama komşum benim yerime okuyacak olmuştu
yok yaa cevherlik bişey yok süslü püslü kurdela gibi şeyler var hazır onları bardağın çevresine göre kesip diktim 10 dk. sürdü.. yoksa elimden bişey gelmez de bunlar basit şeyler.. yine de çok şık duruyor..
merhaba arkadaşlar benim sonucumu bekleyen arkadaşlara haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?