bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayşecim çok geçmiş olsun.

beni,mde 2 sene önce klomen tedavsii olurken çok rahatsızlanmıştım. dontora gittiğimde yumurta 6.5 cm. ulaşmıştı. acil zeynep kamile kaldırdılar beni. bir gün orda yattım. doktor bana git evde eşinle beraber ol demişti. tabi biz korkumuzdan ve benim ağrılarımdan böyle bir şey düşünmedik. ama kendiliğinden hamile kalmana sebep olur mu acaba. bildiğim kadarı ile sorun yumurtaların gelişmemesiydi değil mi. yani o zaman bana doktor öyle söylemişti. yumurta her an çatlayabilir diye. hatta beimkinin de içi kanamalıydı. tabi yine sen bilirsin canım.

ay cnm cokk sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş tebriklerrrr

aminnn Allah mutluluğumun daimini getirsin canım....güzel Allahım sizlere de isteyen herkeze de nasip etsinnnn......cok teşekkürler

inşallah umut olmuşumdur inşallah ayak sürmüşümdür de patır patır hamile haberleri dökülürrrr....amin
inşallah heyecanla o günleri bekliyorum.

hamiş kaldındiye kaçma ama bizi sürekli haberdar et canım :))))))))) bencede değerin iyi ikiz olabilir

hiç kacarmıyım tabiki gireceğim cok şey öğreniyorum burdan ve harika moral oluyorsunuz ..sadece raporum sona erdi...işe geri dönüyorum...o yüzden cok sık sıkı olmaz ...
evet ya ikiz olabilir cookk heyecanlıyız ,bir tuafız,şaşkınız.....

cok sağol canımcım yaaaa ...amin Allahım isteyen herkezlere nasip etsin ...isteyen herkeze cennetinden melekleri kucaklarına gödersinnn...aminnnn

amin canım hamilelerin duası kabul olurmuş....hayırlı olsunALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

dua etmezmiyim heranım dua ile geciyor...gercekten yürekten söylüyorumm......amin inşallah o günleride görürümmm....

Sanmıyorum ama denerim canım. Gerçi 6 gün sonra adet söktürmek için ilaç kullanmaya başlamam gerekiyor ama olsun çıkmadık canda ümit var

ay canımcım hemen bakim bende istiyom yaptırmak kargoyla gelir heralde :))))))))

ayyyyyyyyyyy canım enim şaşkın olcan tabi kız sık girme sende arad ahaber et yeter bize iyi oldunuuzu bilek bak artık çok dikkat et asıl transferden sonrası değil pozitifi gördükten sonrası önemli tamamı hayatım güzel güzel beslen bol su aşırı derecede su iç en az 2 lt canım ilaçlarınıda sakın boşlama kullan mutlaka özellikle o jel çok önemli sakın 1 gün bile kaçırma

memur bayramın kutlu olsun
Nice bayramlaraaaa
ay canımcım hemen bakim bende istiyom yaptırmak kargoyla gelir heralde :))))))))
sen bak beğen ben burda pazarlığını yaparım sana gönderirim
ooooooh ayşe hanım izin başlıyo yatııııııııııışşşşşşşşşşşş:)))))))))
yok kıızzz yarın nöbetçiyim işe gelcem 1-2 saat günün tam ortasında kör olmayasıca

Nice bayramlaraaaa

sen bak beğen ben burda pazarlığını yaparım sana gönderirim

yok kıızzz yarın nöbetçiyim işe gelcem 1-2 saat günün tam ortasında kör olmayasıca

ayyyyyyy yazıkkkkkkk kız doğru sen çalışıyodun arın ama olsun sen gene kocişinle kahvaltıya gidersin :)))))))) gerçi bende kocişimi dün kandırdım haftaya çalışmazsa memlekete gitcez hafta sonu için
cumagidip pazar gece döneriz ay az kafa dağıtırım gerçi benimki kesin çalışır bu haftasonuda çalışıyolardün dedim sen beni kandırıyon öbür hatuna gidiyon diyom diyo bütün alaymı gidiyoz diyoooooooo dedim belki hepinizin vardır birtane :)))))))))
tamam canım ben bakarım modellere eğer burda alamazsam zaten 1-2haftaya almak istiyom hazır olsun ordan beğenirim sen hesapno verirsin ben parasını yolllarım yaptırırsın

ayşe kıııııııııııııııııııız ay çok şeker bunlar :))))))))))))))) kız ben bide yerinde görsem bunları çıldırırım :)))))))) haha

ayşe kıııııııııııııııııııız ay çok şeker bunlar :))))))))))))))) kız ben bide yerinde görsem bunları çıldırırım :)))))))) haha

Asıl sen orada bakabilsen kesin daha güzelleri vardır ama olsun ayarlayamazsan ben gönderirim sana..

kızlar ben geldim nasılsınnız
ben yorgumun ama işler bekliyor beni evi temizledim has gelince şimdide yemek yaacağım kendime
sizler nasılsınız cumanız nasıl geçti

ayşemmm tedavin iptalmi oldu kuzum kusura bakma geçmişe bakamıyorum ne olduğunu anlayamadım :26::26::26:

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)aysosman
12-)derin
13-)vahsihatun

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
aysosman----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

kızlar bende 1 tane okurum
22 etti heralde

canım bunun sayısı standart 21 tane ounuy ama istersen listeye ekleyelim senide herkeze sırayla 21 meryem suresi okuyacağız bu arkadaşımın dağılımı yapıldı sadece ceylin arkadaşımızın kibni okuyacak biri lazım bide asosman arkadaşımızın

arkadaslar sizi nurcan arkadasımz bir sonrakine dahil etse . 21 olması lazım 23 olmaz. bu bitsin bir sonrakine okuyun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…