hayatım resmini çekip koysana kı bizde görek nası bişi yapmışın :)
ay cnm cokk sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş tebriklerrrr
ayyyyyyyyyyyyyy sonunda bi hamile çıktı içimizden hadi canım gözün aydın valla tam bir umut oldun ay hadi ayanı sürümüş ol da herkez gelsin peşinden canım benim Rabbim kalp atışını görmeyi kucağına sağsağlim almayıda nasip etsin artık çok dikket et canım iyi beslen
hamiş kaldındiye kaçma ama bizi sürekli haberdar et canım :))))))))) bencede değerin iyi ikiz olabilir
Canım hayırlı uğurlu olsun ne kadar sevindim bilemezsin. İçime doğmuştu zaten gebe olacağın hislerimde yanılmamışım. Allah önce buradaki tüm arkadaşlarıma sonra isteyen tüm herkese nasip eder inşallah. Bu haber iyi geldi yaaa.
amin canım hamilelerin duası kabul olurmuş....hayırlı olsunALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayşecim çok geçmiş olsun.
beni,mde 2 sene önce klomen tedavsii olurken çok rahatsızlanmıştım. dontora gittiğimde yumurta 6.5 cm. ulaşmıştı. acil zeynep kamile kaldırdılar beni. bir gün orda yattım. doktor bana git evde eşinle beraber ol demişti. tabi biz korkumuzdan ve benim ağrılarımdan böyle bir şey düşünmedik. ama kendiliğinden hamile kalmana sebep olur mu acaba. bildiğim kadarı ile sorun yumurtaların gelişmemesiydi değil mi. yani o zaman bana doktor öyle söylemişti. yumurta her an çatlayabilir diye. hatta beimkinin de içi kanamalıydı. tabi yine sen bilirsin canım.
hayırlı cumalar.....
Sana da hayırlı cumalar canım.. Bugün memur bayramı
ay canımcım hemen bakim bende istiyom yaptırmak kargoyla gelir heralde :))))))))çektik demin resimlerini hatta ben bardaktan bişey içerken çektik :))) yarın öbürgün koyarım bakarsın.
şekerlerin tanesi 1,20 tl 50 tane yaptırdık 60 tl tuttu. böyle tülden bir kelebek yapmışlar kelebeliğn kanatlarına birer tane badem şekeri koymuşlar bak linkini vereyim
https://www.bursadugunevi.com/detay/view/30/272/kelebek-bebek-sekeri.html
aminnn Allah mutluluğumun daimini getirsin canım....güzel Allahım sizlere de isteyen herkeze de nasip etsinnnn......cok teşekkürler
inşallah umut olmuşumdur inşallah ayak sürmüşümdür de patır patır hamile haberleri dökülürrrr....amin
inşallah heyecanla o günleri bekliyorum.
hiç kacarmıyım tabiki gireceğim cok şey öğreniyorum burdan ve harika moral oluyorsunuz ..sadece raporum sona erdi...işe geri dönüyorum...o yüzden cok sık sıkı olmaz ...
evet ya ikiz olabilir cookk heyecanlıyız ,bir tuafız,şaşkınız.....
cok sağol canımcım yaaaa ...amin Allahım isteyen herkezlere nasip etsin ...isteyen herkeze cennetinden melekleri kucaklarına gödersinnn...aminnnn
dua etmezmiyim heranım dua ile geciyor...gercekten yürekten söylüyorumm......amin inşallah o günleride görürümmm....
Nice bayramlaraaaamemur bayramın kutlu olsun
sen bak beğen ben burda pazarlığını yaparım sana gönderirimay canımcım hemen bakim bende istiyom yaptırmak kargoyla gelir heralde :))))))))
yok kıızzz yarın nöbetçiyim işe gelcem 1-2 saat günün tam ortasında kör olmayasıcaooooooh ayşe hanım izin başlıyo yatııııııııııışşşşşşşşşşşş:)))))))))
Nice bayramlaraaaa
sen bak beğen ben burda pazarlığını yaparım sana gönderirim
yok kıızzz yarın nöbetçiyim işe gelcem 1-2 saat günün tam ortasında kör olmayasıca
ayyyyyyy yazıkkkkkkk kız doğru sen çalışıyodun arın ama olsun sen gene kocişinle kahvaltıya gidersin :)))))))) gerçi bende kocişimi dün kandırdım haftaya çalışmazsa memlekete gitcez hafta sonu için
cumagidip pazar gece döneriz ay az kafa dağıtırım gerçi benimki kesin çalışır bu haftasonuda çalışıyolardün dedim sen beni kandırıyon öbür hatuna gidiyon diyom diyo bütün alaymı gidiyoz diyoooooooo dedim belki hepinizin vardır birtane :)))))))))
tamam canım ben bakarım modellere eğer burda alamazsam zaten 1-2haftaya almak istiyom hazır olsun ordan beğenirim sen hesapno verirsin ben parasını yolllarım yaptırırsın
ayşe kıııııııııııııııııııız ay çok şeker bunlar :))))))))))))))) kız ben bide yerinde görsem bunları çıldırırım :)))))))) haha
Asıl sen orada bakabilsen kesin daha güzelleri vardır ama olsun ayarlayamazsan ben gönderirim sana..
kızlar bende 1 tane okurum
22 etti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?