bende 1 tane alırım demiştim sabah ama görmediniz herhalde beni de alıınnnn:26::26::26:
allah rızası için okuyacam niye okumayım zaten okuyorum hergün
başkasının başkasına ettiği ua tutarmış inşallah kabul olur kaç tanederseniz okurum
ama listeye beni de ekleyin de karışmasın
1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah
derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı
pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu
TOPLAM: 21
okudum allah kabul ederse
asuman arkadasımızın inşallah tedavisi güzel sonuclanırda bebiş/lerini kucağına alır
ayyyyyyyyyyy canım enim şaşkın olcan tabi kız sık girme sende arad ahaber et yeter bize iyi oldunuuzu bilek bak artık çok dikkat et asıl transferden sonrası değil pozitifi gördükten sonrası önemli tamamı hayatım güzel güzel beslen bol su aşırı derecede su iç en az 2 lt canım ilaçlarınıda sakın boşlama kullan mutlaka özellikle o jel çok önemli sakın 1 gün bile kaçırma
canım topic şuan içinde bulunduğun kısım bir sürü bölüm var farklı farklı herkez kafasına göre bölüm konu açıyo o konulara topic diyoruz canım tamam yazdım zaten liteye bitirince söylersin burdan katıl muhabbete herkez her soruna bildiği kadar cevap verir bişi sormasanda muhabbet edersin
Canım ben bu arada meryem suresini okudum.Hayırlısı ile niyetine okuduğumuz kardeşimizin en yakın zamanda bebişi olur inşallah.
günaydınnnn
mutlu haberler verinnnnnnnnn kızlarrr
amin canım sağol Allah kabul etsin herkez bitirince diğer arkadaşa geçicez bu arada arkadaşlarla tanışın msj atın çekinmeyinn merak ettiğiniz şelervarsa sorun
Mesaj takip etmekten gözlerim acıdı :)) Biraz mola veriyim bari.Herkese hayırlı günler. Müjdeleri bekliyoruz inş en yakın zamanda. Ben de bekliyorum bakalım.Bugün ilk defa midem de bulandı nasıl sevindim. İnsanın midesi bulanınca sevinirmi ya.Ne hallere düştük:))Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?