bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

allah rızası için okuyacam niye okumayım zaten okuyorum hergün
başkasının başkasına ettiği ua tutarmış inşallah kabul olur kaç tanederseniz okurum
ama listeye beni de ekleyin de karışmasın

allah rızası için okuyacam niye okumayım zaten okuyorum hergün
başkasının başkasına ettiği ua tutarmış inşallah kabul olur kaç tanederseniz okurum
ama listeye beni de ekleyin de karışmasın

tamam ozaman senin adını yazıyorum asosmanın yerine ondan ses çıkmadı gelirse yazarız 1 tane asuman arkadaşımıza okuyorsun canım

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
firstheaven----1 adet aldı
vahşihatun---1 adet aldı

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

Son düzenleme:
bu arada yazayım kimseye rasgele dua okutmuyorun topiğe girenler yanlış anlamasın katılmak isteyeni sıraya yazıyoruz herkez 1 meryem suresi okuyor ilk sırada hangi arkadaşımız varsa ona 21 den sonrasını kabul etmiyoruz eğer katılmak isteyen varsa liteye yazarız ama öle ben bitane okuyayım şeklinede olmuyor busefer liste karışıyor eğer kendisinede okunmasını isteyen arkadaşlar varsa onlarda listedeki sıralarına girsinler onlarada elbek okunacaktır

ayyyyyyyyyyy canım enim şaşkın olcan tabi kız sık girme sende arad ahaber et yeter bize iyi oldunuuzu bilek bak artık çok dikkat et asıl transferden sonrası değil pozitifi gördükten sonrası önemli tamamı hayatım güzel güzel beslen bol su aşırı derecede su iç en az 2 lt canım ilaçlarınıda sakın boşlama kullan mutlaka özellikle o jel çok önemli sakın 1 gün bile kaçırma[/QUOTE]

sizi habersiz bırakırmıyım mutluluğumu,sıkıntılarımı :2aylaştığım sorularıma cevap aldığım sizlere yazışmadan olurmu hiççç.
evet dikkat etmeliyim zaten istemeden dikkat ediyorsun iç güdüsel ..su içeceğim bol bol ok ve ilaçları unutmayacağım..cok ilacım yok zaten jel, vitamin ve coraspirin...
zaten pzt.artık kadın doğum uzmanına görüneceğim tüp bebek merkezinde kontrolleri devam etmeyeceğim dr. cok seviyorum ama onların alanı bambaşka ...sizce de doğru mu düşünmüşüm...???
dualarım sizinle ...her zaman..

sizi habersiz bırakırmıyım mutluluğumu,sıkıntılarımı :2aylaştığım sorularıma cevap aldığım sizlere yazışmadan olurmu hiççç.
evet dikkat etmeliyim zaten istemeden dikkat ediyorsun iç güdüsel ..su içeceğim bol bol ok ve ilaçları unutmayacağım..cok ilacım yok zaten jel, vitamin ve coraspirin...
zaten pzt.artık kadın doğum uzmanına görüneceğim tüp bebek merkezinde kontrolleri devam etmeyeceğim dr. cok seviyorum ama onların alanı bambaşka ...sizce de doğru mu düşünmüşüm...???
dualarım sizinle ...her zaman..[/QUOTE]

eve canım iyi düşünmüşsün tüp bebekçilerle gebe doktorları ayrıdır o yüzden gebeye geçiş zamanı tabiki :)))))) gerçi seni doktorun kesiyi gördükten sonra normalde yönlendirirdi aama olsun artık diğer doktorda görürsün keseyi ozaman
bu arada evet suya devam su bebeğin için en önemli şey şuan 3 ayına girincede bol peynir süt yoğurt ve sebze tabiki canım çünkü bebeiş senin kalsiyumu çalacak eğer kendin hastalanmak istemiyosan bol kalsiyum alacaksın 3 aydan itibaren tabi suya hep devam kabızda olma sakın kayısı ye

Meryem süresini okuyan arkadaşlarım, belki bilenler vardır ama ben yine de hatırlatmak istedim meryem süresini okuyan kişinin tilavet secdesi yapması gerekir. Nasıl olduğunu diyanetin sitesinden alıntı yaparak kopyaladım. İsteyen yine de araştırabilir.... Allah niyetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. Okuyan herkesten Allah razı olsun.....

TİLÂVET SECDESİ

Kur'ân'da on dört yerde geçen secde âyetlerinin okunması veya işitilmesi halinde yapılan secdeye denir.

Hanefîlere göre vacip, Şafiî ve Hanbelîlere göre sünnet-i müekkededir. Bir mecliste, aynı secde âyeti birden fazla okunursa bir secde yapmak yeterlidir. Namaz dışında secde âyetini okuyan veya secde âyetini işiten kişi, tilâvet secdesine niyet ederek tekbir alır ve secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der (Bakara, 2/286).

Namazda secde âyeti, okunması halinde, kıraat eden kişi en çok üç âyet daha okuyup rükû'a eğilecekse, tilâvet secdesine niyet ederek rükûa gider. Yapmış olduğu bu rükû aynı zamanda tilâvet secdesi yerine de geçer. Şayet rükûa eğilmeyip de kıraata devam edecekse, tilâvet secdesine niyet ederek direk olarak secdeye gider ve secdeyi tamamladıktan sonra doğrudan ayağa kalkar ve kaldığı yerden kıraata devam eder. Namaz içerisinde tilavet etmeye niyet etmek aklından tilâvet secdesi yapacağını geçirmekle yapılır; dil ile söylenmez.

Namazda okunan secde âyetini namazda olmayan bir kimse işitirse tilâvet secdesi yapar. Namazda olan kimse, namaz dışından bir kimsenin okuduğu secde âyetini işitirse, namazını tamamladıktan sonra secde yapar. (İ.P.)

Kur'ân'daki secde âyetleri; Â'râf sûresinin 206, Ra'd sûresinin 15, Nahl sûresinin 49, İsrâ sûresinin 107, Meryem sûresinin 58, Hac sûresinin 18, Furkân sûresinin 60, Neml sûresinin 25, Secde sûresinin 15, Sâd sûresinin 24, Fussilet sûresinin 37, Necm sûresinin 62, İnşikak sûresinin 21, Alâk sûresinin 19. âyetleridir. Bu âyetlerden sadece Sâd sûresinin 24. âyetinde "rükû", diğerlerinde "secde" kelimesi geçmektedir. Hac sûresinin 77. âyetinde de "rükû edin ve secde edin" denilmektedir. Hanefîler, bu âyeti secde âyeti saymamışlardır. İmam Şâfiî ve İmam Ahmed bu âyeti secde âyeti saymış buna mukabil Sâd sûresinin 24. âyetini secde âyeti saymamışlardır. Hac sûresinin 77. âyeti haric diğerlerinde secde âyetleri işaretlenmiştir.

A'râf, Ra'd, Nahl, İsrâ, Meryem, Hac ve Sâd sûrelerindeki âyetler okununca secde etmenin "farz"; Furkân, Secde ve Fussilet sûrelerindeki secde âyeti okununca secde etmenin "vacib"; Neml, Necm, İnşikâk ve Alâk sûrelerindeki secde âyeti okununca secde etmenin "sünnet" olduğu da söylenmiştir. (İ.K.)

Canım ben bu arada meryem suresini okudum.Hayırlısı ile niyetine okuduğumuz kardeşimizin en yakın zamanda bebişi olur inşallah.

Canım ben bu arada meryem suresini okudum.Hayırlısı ile niyetine okuduğumuz kardeşimizin en yakın zamanda bebişi olur inşallah.

amin canım sağol Allah kabul etsin herkez bitirince diğer arkadaşa geçicez bu arada arkadaşlarla tanışın msj atın çekinmeyinn merak ettiğiniz şelervarsa sorun

amin canım sağol Allah kabul etsin herkez bitirince diğer arkadaşa geçicez bu arada arkadaşlarla tanışın msj atın çekinmeyinn merak ettiğiniz şelervarsa sorun

Mesaj takip etmekten gözlerim acıdı :)) Biraz mola veriyim bari.Herkese hayırlı günler. Müjdeleri bekliyoruz inş en yakın zamanda. Ben de bekliyorum bakalım.Bugün ilk defa midem de bulandı nasıl sevindim. İnsanın midesi bulanınca sevinirmi ya.Ne hallere düştük:))Hadi hayırlısı

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
ceylin----------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

canım sen gebemisin girdiğinde durumunu anlatsana bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…