canım sen gebemisin girdiğinde durumunu anlatsana bize
Canım ben 4 yıllık evliyim. 2yıl korunduk.2 yılda bekledik olmadı.Eşimde varikosel varmış.Ameliyat oldu.Şimdiki test sonuçları öncekine göre bayağı ii şükür. Ameliyattan 3 ay geçti.Bekliyoruz bakalım.Bu ay kasıklarımda batma oluyo sadece hamilelik belirtilerinden bu var. Bir de rüyamda yakında erkek evladın olacak dediler.Her ay olduğu gibi çok umutluyum.Sonra üüzlmüyüm diye çok heveslenmiyim diyorum ama insanın elinde olmuyo ki dimi. Ayın 9 unda adet günüm bekliyoz bakalım hayırlısı inş
kızlar meryem suresi okumaya hazırım siz sadece ismi söyleyinn
selam kızlar herkese iyi haftasonları canlar
nasılsınız bakiyim görüşmeyeli :82:
nurcanım yerime birini buldunmu yaa ben reglim malesef bu sefer size katılamıyorum
ama dualarım asuman arkadaşla beraber inşallah tedavisi olumlu sonuçlanacak
ayşem nasılsın bayramın kulu olsun kıızzzz
hadi birini büyük ablama verdim inşallah akşamda öbür ablamı ararım eşimin telden :))))))))
geldim geldim çoooookk özür dileriiiim görmemişimm mesajlarınıııı yaaaaaa. tamam okuyacamm bendeeeeeeeeeeeeeee affediiinnnnnnnnnnn
tamam canıımmm benimm okuruuummmm
hadi birini büyük ablama verdim inşallah akşamda öbür ablamı ararım eşimin telden :))))))))
canım ne bu acele dur asumanınkini bitirsin herkez :)))))))))sanırım yarın felan biter en geç öbürgün :))))
aaaaaaaaaa canım bide okuyunca bana yazarsan sevinirim bide senin transferin nazaman
batmaiyi bi belirti ama asıl en netbelirtiler bel batması ve göğus ağrısıdır kiiiiiiiii bi çoğu kadın adet döeminde bunları yaşar ama tabiki dediğingibi insan istemesede ümitleniyor beni adetim geçine hemen mide bulantılarım olurdu pisikolojk sonra bi test negatifffffff :)))))))) ama bizim sorunluydu zaten olması zordu :)))))))))) inşallahsen iyi haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?