bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım sen gebemisin girdiğinde durumunu anlatsana bize

Canım ben 4 yıllık evliyim. 2yıl korunduk.2 yılda bekledik olmadı.Eşimde varikosel varmış.Ameliyat oldu.Şimdiki test sonuçları öncekine göre bayağı ii şükür. Ameliyattan 3 ay geçti.Bekliyoruz bakalım.Bu ay kasıklarımda batma oluyo sadece hamilelik belirtilerinden bu var. Bir de rüyamda yakında erkek evladın olacak dediler.Her ay olduğu gibi çok umutluyum.Sonra üüzlmüyüm diye çok heveslenmiyim diyorum ama insanın elinde olmuyo ki dimi. Ayın 9 unda adet günüm bekliyoz bakalım hayırlısı inş

batmaiyi bi belirti ama asıl en netbelirtiler bel batması ve göğus ağrısıdır kiiiiiiiii bi çoğu kadın adet döeminde bunları yaşar ama tabiki dediğingibi insan istemesede ümitleniyor beni adetim geçine hemen mide bulantılarım olurdu pisikolojk sonra bi test negatifffffff :)))))))) ama bizim sorunluydu zaten olması zordu :)))))))))) inşallahsen iyi haber verirsin

1-)ayşe
2-)pearlflover
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
nazemir-------1 adet aldı
asosman------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

Son düzenleme:
selam kızlar herkese iyi haftasonları canlar
nasılsınız bakiyim görüşmeyeli :82:

nurcanım yerime birini buldunmu yaa ben reglim malesef bu sefer size katılamıyorum
ama dualarım asuman arkadaşla beraber inşallah tedavisi olumlu sonuçlanacak

ayşem nasılsın bayramın kulu olsun kıızzzz

yok canımya sürekli açık çıkıyo kızada ayıp oldu valla adet olanları zaten mecbur idare etcez heray 1-2 kişi olacak ama işte umudumsundan sesyok onun eşi geldi bilmiyo bile başladığımızı asosmandan sesyok 8 tane zaten boş vardı kız kendi okuttu ((((((( bakalım ablamı arıcam şimdi türkçesinden adet değilse seninkini ona vercem asosmanınkini yeni arkadaşvar ona verdim bitek umudumsununki kalacak onuda diğer abşlama vermeye çalışcam tabi evinde kuranvarmı onu bile bilmiyorum :)))))

hadi birini büyük ablama verdim inşallah akşamda öbür ablamı ararım eşimin telden :))))))))

Son düzenleme:
1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

derin --------- 1 adet aldı
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
ayşe-----------1 adet aldı
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
nazemir-------1 adet aldı
asosman------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı
tweety25-----1 adet aldı
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

Son düzenleme:

Göğsümde de hafif ağrı var,mide bulantımda oldu biraz,baş dönmesi de oldu.Benim normal adet öncesinde göğüs ağrım pek olmazdı.Birde gördüğüm rüya çocuk müjdesi beni çok umutlandırdı açıkcası.Görümcemde rüyasında görmüş onada öyle demişler ve birbirimizden haberimiz yoktu. O anlatınca rüyasını bende anlatmıyım diyodum dayanamayıp bende anlattım :)) Ama yinede olmayabilir tabi.Rabbimden gelen herşey güzel.Hiç olmamasını bile takdir buyurmuşsa '' Sen ne eylersen güzel eylersin'' demek düşer bize. Hayırlısı dualarımda tek kendim için değil hepimiz içn dua ediyorum inş.Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…