bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar iyi akşamlar nasılsınız

ohh iyi oldu nurcancım vallahi içim hiç rahat değildi
emeklerin için allah senden her türlü razı olsun canım
canım hadi öbürünüde arkadaşımız okıcak haloldu hepsi şükür sen rahat ol canım haftayada öbür arkadaşa okuyacağız :)))))))))
öle tabi ama burdaki arkadaşların çoğu türkçeden okuyor ondan yavaş okuyorlar :))))))
benim bugün 5.günüm transferimde.....
aaaaaaaaaa hadi hayırlısı olmazsa bi duruma bakalım eğer şuan senden önce olan yoksa bidahakini sana okuyalım test güün gelmeden :))))))
canım belki sonu üzücüde olabilir ama bence adetini beklemeden bi idrarda test yapsan bak geçen bi arkadaşmız dikkate almadı düşük yaptı nekadarda olsa biraz dikkatsiz oluyo insan emin olmayınca doğal gebelik olduğu için idrar testinde çıkar şimdi senin canım hem için rahat eder hemde ona göre doktora gidersin

canım kendi adıma şüür iyiyim sen nasılsın eşin nasıl varmı bir değişiklik

bizde değişiklik yok canım eşim yoğun bakımda bende git gel yapıyorum
canım sende bir sorunmu var dün öyle bir şey okudum gibi geldi (aklım devre dışı okuğumu bile anlamıyorum )
birde ayşenin tedavisi iptalmi oldu :26::26::26::26::26:

Ya ne biliyim daha 3 gün var adet günüme belli olurmu ki. Beklemek de zor.Test yapınca sonucuna katlanmak da zor. Eşimi aradım test al gel diye o da bekleyelim 3 gün daha diyo.Kafam karıştı ne yapsam ki?

:26: çok zor evet.Test yapsammı diye düşündüm ya nasıl heyecanlandım elim ayağım titredi birden hiç böyle olmamıştım.Bu ay belirtiler umutlandırdı beni.Kasıklarımda batma oluyor. Ay ne yapsam bilmiyorum ki...

canım sen yeni gelmişsin topiğe galiba
tedavidemisin yoksa doğal bir süreçmi ben geçmişe bakamadım:26::26::26:

evet kuşum ayşede kist çıktı onların dağılmasını beklicek ilaç kullanacak 20 gün bendede bebek hareket etmiyo ama doktor sorun yok diyo hayırlısı
Ya ne biliyim daha 3 gün var adet günüme belli olurmu ki. Beklemek de zor.Test yapınca sonucuna katlanmak da zor. Eşimi aradım test al gel diye o da bekleyelim 3 gün daha diyo.Kafam karıştı ne yapsam ki?

canım sen boşuna bekliyon tüp ebbek değilki seninki tüp bebek olsa tamam gününü bekle dicem ama sen bişlirsin en azından daha fazla ümitlenmemiş olursun nekadar çabuk gerçeği örenirsen bence okadar iiyi

canım sen yeni gelmişsin topiğe galiba
tedavidemisin yoksa doğal bir süreçmi ben geçmişe bakamadım:26::26::26:

4 yıllık evliyim 2 yıl korunduk.2 yıldır bebek düşünüyoruz.Eşimde varikosel çıktı.3 ay önce ameliyat oldu.Sonuçlar bayağı düzelmiş DR %50 demiş, bekleyelim 2 ay daha olmazsa ilaç takviye ederiz demiş.Oda olmazsa aşılama demiş. Belirtiler hiç bu kdr belirgin olmamıştı.Kusma falan olmadı daha hafif mide bulantısı, hafif göğüsde ağrı, belirgin kasıkda batmalar oluyo.Adetime 3 gün var daha .Ne yapsam ki

yaaaaa canım ayşe ne kadar üzülmüştür kuzum benim
canım aman ha dikatli ol ne olur düzğün bir dr görün:85: tüp bebk dr değilde uzmanlığı gebelik olan bir dr git

Öyle mi diyorsun. Şimdi de eczaneler kapalı şu işe bak. Yarına kaldı sanırım.Hayırlısı bakalım. Dua edin nolur.Rabbim bi bana değil bekleyen herkese versin inşallah. amin

güzelik inşş rabbim daha fazla bekletmez
bütün bunlar pskolojikte olabilr ama gerçekten gebelik belirtiside olabilir
bencede beklene gerek yok test yapmalısın(ben seni tedavide sanmıştım o yüzden yapma dedim )
inşş güzel haberler al

yaaaaa canım ayşe ne kadar üzülmüştür kuzum benim
canım aman ha dikatli ol ne olur düzğün bir dr görün:85: tüp bebk dr değilde uzmanlığı gebelik olan bir dr git

tabi çok üzüldü bzizde üzdü biliyosun ayşe neşeliyse neşeelli oluyoz bizde ama inşallah biriki haftaya başlıcak Allahın izniyle

ben zaten tüp bebiş doktorunu pozitiften sonra bidaha görmedim heöm özelde hemde gatada gebe doktoruna gözüküyom özrldekiler bişi yok dedi çarşamba gataya gicem bakalım onlar nedicek özel sadece bebek ters ondan dediler :)))))))

Öyle mi diyorsun. Şimdi de eczaneler kapalı şu işe bak. Yarına kaldı sanırım.Hayırlısı bakalım. Dua edin nolur.Rabbim bi bana değil bekleyen herkese versin inşallah. amin

bekleme dedimde yarınakadar beklersin canım okadarda değil 3 gün beklicektin bigün sabret haha :))))))))) hadsi inşallah tabiki duacınız hayatım bakarsın senin duanıda hamile kaldiye değilde bebiini sağ sağlim doğur diye yaparız benim gibi :))))))))

Sağol canım.Yarına kaldı galiba.Hayırlısı dua edin ne olur

canım benim ayşem yüzünü rabbim güldürsün inşşşş kuzum
canım sen bebek hareket etmiyor yazmışsın yaaa çok kötü oldum
inşşşşş bir sorun yoktur bebişini misler gibi kucaklaycaksın allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…