bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

günaydııın sabah sabah bu ne enerji böyle ben daha ayılamadım bile, bir sürüüüüü işim var malum yıl sonu burası da muhasebe ama ben boş boş bakınıyorum başlayamadım işlere..

kolay gelsin canım
yaaaaaaaaaaa yeğenim uyurken mrh diyeyim dedim yoksa o sizlerle yazışmak istiyor
sonra gülen adam diye bir sürü şey gönderiyor size
birde silereden söz ederken kıclayyyyyy diyor

canlaim benimmmm guzel yazilarinizi okuyunca kendimi cok cok iyi hissettim ....opuyorum hepinizi cok cok ceylinimmmm insallah Rabbim kabul etsin ve hayirlara vesile olsun..kucagin bebisle dolsun..

aysecim cenim benim..cok sagol dr una sordugun icin...dedigin gibi evet dr un cok iyiymis....herseyi cevaplamis..insallah kucagin bebislerle dolsun bir an once.....

yetercimmm canimm aminn guzel dualarin icin..bu arada yegenin sendemi kaliyo? cok seviyosun onu belli..Rabbim insallah kucagini tatli tatli bebislerle doldursun...

Rabbim insallah kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin kizlar...umut ve dua ile yolumuza devam..2011 annesi olaaz insallah..ay surdan biri ciksa hamileyim yazsa nasil sevinecegim..zaten biri hamis olsa gerisi gelecek inaniyorum...opuyorum hepinizi cok guzel anne adaylari....

yeterim o yegenini kocaman kocaman kokulu kokulu op..yazsin teyzelerine tabi...teyzelerini onun kokularina kurban olur canim benim..Rabbim saglikli uzun uzun omurler nasip etsin insallah...

İnşallah canım zaman zaman gerginlik yaşasak da çok güveniyorum doktoruma önce Allah sonra onlara emanetiz. sorunlarımız var evet ama yumurta bulabildiğimiz sürece deneriz de dedi doktorum. öyle hasta dosyaları gösterdi ki (tabi isimlerini saklayarak) benimki de dert mi dersin..Transferini yaptıkları embryoların resimlerini bile gösterdi bir hastasına transfer ettikleri 2. kalite 2 embryo tutmuş, bak dedi resimden sen bile anlarsın yamuk yumuk bu embryolar kesinlikle tutmasını beklemediğim gruptandı ama tuttu işte dedi, buna benim de bir açıklamam yok Allahın işi diyor. İnşallah artık bizim de sıramız gelmiştir de yeniyılda yüzümüz güler..

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ben niyet edip bugün başladım Allah kabul eder inşallah..

ceylin nazcım. Merhaba. Ulun bey benden de karyotip ve pıhtılaşma testi istedi. Birde histeroskopi. Sen yaptırdın mı bendaha yaptırmadım. Orada tüp bebek denemesinde yumurta takibi için ve emriyo transferinde çok beklettiklerini, 4 kez idrara sıkıştığını biri bu topiklerden bahsetmişti. Senin gözlemlediğin bir olumsuzluk oldu mu. Canım ayrıntısı ile paylaşırsan çok sevinirim. Birde ben 2 kez tüp bebek denedim. şimdi bir kere daha denerim ve olumsuz olur diye çok korkuyorum. Yani pek hazır hissetmiyorum. Hayırlısı tabi..
Meryem suresinden bende 20.lerdeyim. 41 gece her gün bir kez okunacak diye biliyorum. Birde meryem suresinin içinde secde var. Namazının da kılınması gerekiyor. Ben hepsini toplu kılacağım. Hiç aksatmadan hergün okuycaksın. Okuyamadığın günler yakınından biri okusun. Sonra da 3 gün oruç tuaraız. Ben 41 farklı kişiye olanı duydum . Ama benim o kadar imkanım yok. Sadece annem biliyor ben okuayamdığım zamanlarda annem okuyacak. Mealini okudum çok etkilendim. Artık gidip akşam okumak bana huzur veriyor. Allah senin de benimde diğer arkadaşlarımızında dualarını kabul etsin. Inşllah....

teşekkür ediyorum canım verdiğin bilgiler için. Moralini yüksek tut. Allah hayırlı olan zamanı bizden iyi biliyor. Stres maaalesef bu işin en büyük düşmanı ..

yeterim o yegenini kocaman kocaman kokulu kokulu op..yazsin teyzelerine tabi...teyzelerini onun kokularina kurban olur canim benim..Rabbim saglikli uzun uzun omurler nasip etsin insallah...

umudumsun hemde nekadar çokkkkkkkkkk
canım bende kalmıyor annesi kursa gidiyor ben onlara gidiyorum her sabah evimiz yakın iki sokak var arada
CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN

ceylin_naz teşekkür ederim güzel dileklerin için evet ben ailemden uzak olduğum için tam alıştım derken eşim gidiyo ama canı sağolsun 5-6 gün kaldı acısıda içime oturdu bebek aklıma gelmiyo bile tek derdim eşimle ayrı olmam

allah kabul etsin canım

canım histereskopiye gerek duymadı sanırım istememişti bende eğerki düzensiz adetin varsa baktıralım demişti benim adet döngün pek şaşmaz başkada problemim olmayınca ondan gerek duymadı sanırım...canım ben hiç öyle bekleme süreci yaşamadım,
şikayrtçi olanıda görmedim o bahsettiğin kişi gerçekten beklemiş olabilir ama bu istisnai bir durumdur vardır bir sebebi...evet yoğun bir merkez ama şu zamanda neresi yoğun değilki...kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır tedavini ayrıca aklına yatan birkaç merkezle ve drla birebir görüş hangisi aklına yatarsa orada başlarsın ben umutta bir olumsuzluk yaşamadım,yaşayanada şahit olmadım bu birazda göreceli galiba en iyisi kendin giidp görmen...
hımm demek sonunda 3 günlük oruç doğruymuş nasip olrda bitirisem bende tutarım
canım o 41 ayrı meryem suresi etraftan bulmak gerçekten zor yakınımızda olan bir kuran kursuna rica etsek eminim geri çevirmezler neyse önce şu başlattığımızı bitirelim hayırlısıyla
bende mealini okuduğumd etkilenmiştim...rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah
birde benim yaptığım birşey daha var her cuma sabahı yusuf suresi ve meryem suresini okuyorum 3 cumaya tamamlanacakmış daha 2 oldu...birde cuma günü sela ile ezan arası taha suresinin ilk sayfasını 21 kere okuyorum,taha suresi meryem suresinin bitiminden sonra başlayan sure...
ne yapalım her duyduğumuzu biçare yapalım diyoruz elimizden geldiğince belki biri neden olur bebeğimize kavuşmamızda

umudumsun hemde nekadar çokkkkkkkkkk
canım bende kalmıyor annesi kursa gidiyor ben onlara gidiyorum her sabah evimiz yakın iki sokak var arada
CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN

yetercim çok tatlıymış yeğenin maşallah bilmiş bir şeye benziyor
ben seni öğretmenlik yapıyor zannediyordum yani aklımda öyle kalmış :44:
sen çalışmıyorsun sanırım...

Son düzenleme:

allah kabul etsin canım,bebeğine kavuşmanda bir sebep olsun
bilgilendirdiğin için teşekkürler ayşecim bunuda deneyeceğim en kısa zamanda

yok canım çalışmıyorum
evet çok bilmiş çok seviyoruz birbirimizi yani ben onu seviyorum o beni kualnıyor
Istediğini yaptımak için senbenim annemsin seni anemden çok seviyorum diyor
istemeyincede git sen beni üzüyorsun ölmemi istiyorsun diyor
Kılzarrrrrrrrr allahım hepimiz yeğenim doğukangibi melekler göndersin
inşşşşşşşşşşş zeki akılı sağlıklı inşşşşşşşşşşş

kizlar dualariniz icin cani gonulden amin.....bugun bir yakinima gittim tup bebisle ikizleri oldu onunda..ama nasil tatlilarrrr nasil tatlilar....biri kiz biri erkek hemde....oy Allahim doyamadim onlara ya..daha 1 yasinda bile degiller...bir guzeller bir cennet kokulari var onlarda...insallah Aallah hepimize nasip etsin..hepimizin kucaklari dolsun insallah.....kucagima alinca onlari nasil annelerinin gozlerinin icine bakiyolar..anne olmak bu demekkiii...kurban oldugum Rabbim insallah bizede nasip eder.....aminn.........

Son düzenleme:
nurcanim canim nasilsin? bebis nasil?

valla canım doktorlar iyi diyoya daha benimki hala oynamıyo açıkçası çok dertliyim bu konuda rabbim benim için dua eden siz arkadaşlarımın dualarını kabul ederde bu yavrumu bana nasip eder inşallah sen nasılsın nasıl gidiyo hayat ümitli görüyorum seni son birkaç gündür üzücü şeler yazmıyosun hep olumlu düşünüyorsun çok seviniyorum senin için

ay canim benim ya inan cok uzuldum simdi..ama olumlu dusunelim olumlu olsun..drlar iyi diyosa bi sorun yoktur...aklina kotu seyler kotu getirme canim..burda hepimiz dua ediyoruz canim insallah bebisini saglikli bir sekilde kucagina alacaksin...cenim benim ya..Rabbim korusun hem yavrunu hem seni...

iyiyim bende canim cok sagol..bugun bi arkadasima gittim..oda tup bebek yaptirmisti ve ikizleri vardi bir kiz bir kzi oglann..aman Allahim nasil tatlilar nasil..daha 1 yasinda bile degiller...kokulari cennet kokusu sanki...aklim onlarin sirinliginde kaldi..doyamadim onlara..insallah Rabbim once sana sonrada bize hayirli ve saglikli ve evlatlar nasip eder....

ceylin canim benim doktor ne histereskopi ne baska hic birsey yapmadi..burda sizin yazilari okuyunca ogreniyorum bende....rahim filmi ...v.s.. ya bunlari en basta direk istiyomu dr?

ceylin canim benim doktor ne histereskopi ne baska hic birsey yapmadi..burda sizin yazilari okuyunca ogreniyorum bende....rahim filmi ...v.s.. ya bunlari en basta direk istiyomu dr?

rahim filmi özellikle bizler için şart canım sonuçta tüpbebek tedaviside olsak
drlar istiyor senin dr niye istememiş şaşırdım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…