günaydııın sabah sabah bu ne enerji böyle ben daha ayılamadım bile, bir sürüüüüü işim var malum yıl sonu burası da muhasebe ama ben boş boş bakınıyorum başlayamadım işlere..
benimde nedense içim ısındı canım druna ne güzel ilgili bir dr
inşallah bebğine kavuşmana vesile olacak kişi bu insandır
hımm drun dediğindn yola çıkarsak biz biraz daha sorunu olanlar kategorisine giriyoruz sanırım
nitekim 2 de sıfırız rabbim yardımcımız olsun daha fzala aratmasın inşallah[/B]
canım benimde drum ulun beydi evet canım durumunuza göre bazı tetkikler istiyor özellikle 1 oumsuz tedaviniz varsa karyotip analizi ve pıhtılaşma testleri istemişti bizden öncesinde olumsuz tedavinin nedenini araştırıp ona göre tedavi uyguluyor,sonucum negatifti ama biz memnun kaldık dr dan ve merkezden evet merkez küçük bir yer ama içindeki yoğunluk orayı dahada küçük gösteriyor ama yoğunluğu bence olumlu yönde ben oradayken bebişler gördüm dr ziyaretine gelen pozitif sonuç alıp sevinenler gördüm...ayrıca bahçeci adı altında ve oradan gelme drlar bahçeciye görede hem sgk anlaşması var hemde ekonomik ama sana diyeceğim şu neresi olursa olsun içine sinen yer ver dr olsun...rabbim yardımcın olsun maddi imkanın varsa bence hiç bekleme tedavi için...
Ayrıca benim ilk tedavim büyük bir hastanede oldu ve olumsuz sonuçtan sonra dr doğru düzgün açıklama bile yapmamıştı 2 sonra gel tekrar deneyelim dedi maddi gücün varmı yokmu düşünmeden daha sonra ne arayan oldu ne halini soran
allah kabul etsin hilbaycım,bende meryem suresini okuyorum rabbim kabul ederse 41 tamamlamak gerekiyormuş daha 15 oldu,sen hangi niyetle başladın yani kaçtane niyetlendin sonrasında 3 gün oruç tutmak gerekiyormuş böyle birşey duydunmu :44:
Birde 40 tane meryem suresini ayrı kişilere ve 40 hurmaya okutuyormuşsun bu birçok kişide etkili olmuş biebir şahit olan kişi söyledi yer gök dua üzerine boş boş tevekkül etmek hazırı beklemek olur
biraz gayret gösterirsek belki neden olur bu dualar çaremize
hoşgeldiin ne zamandır yoktun. Umarım iyisindir. Canım ben bursadayım doktorum burada prf.dr. Osman develioğlu. Bu benim ikinci histereskopimdi gayet kolay ve ağrısız ilk gün adet ağrımdan daha az bir ağrım vardı ikinci gün hiçbirşeyciğim kalmadı. Gerçi senin işine yaramaz ama bugün doktoruma birkez daha hayran oldum. Birkaç gündür kafamı kurcalayan sorular vardı ama çok çekiniyordum vaktini almak istemiyordum ama bugün eşim gidip soruları var ama sizden çekiniyor demiş, ne demek hemen gelin demiş hastaları bitince bizi aldı uzuuun uzuuuun tüm sorularıma şekiller çizdi, başka dosyalardan örnekler verdi sabırla herşeyi anlattı. Içim ferahladı. Kaçgündür üstümdeki umutsuzluk dağıldı tabi yine geri gelir, ben zaten dengesizim de :))) şimdi iyiyim çok şükür..
yeterim o yegenini kocaman kocaman kokulu kokulu op..yazsin teyzelerine tabi...teyzelerini onun kokularina kurban olur canim benim..Rabbim saglikli uzun uzun omurler nasip etsin insallah...
çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "yâ musavvir, ya bari, ya halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
ben niyet edip bugün başladım allah kabul eder inşallah..
canım histereskopiye gerek duymadı sanırım istememişti bende eğerki düzensiz adetin varsa baktıralım demişti benim adet döngün pek şaşmaz başkada problemim olmayınca ondan gerek duymadı sanırım...canım ben hiç öyle bekleme süreci yaşamadım,ceylin nazcım. Merhaba. Ulun bey benden de karyotip ve pıhtılaşma testi istedi. Birde histeroskopi. Sen yaptırdın mı bendaha yaptırmadım. Orada tüp bebek denemesinde yumurta takibi için ve emriyo transferinde çok beklettiklerini, 4 kez idrara sıkıştığını biri bu topiklerden bahsetmişti. Senin gözlemlediğin bir olumsuzluk oldu mu. Canım ayrıntısı ile paylaşırsan çok sevinirim. Birde ben 2 kez tüp bebek denedim. şimdi bir kere daha denerim ve olumsuz olur diye çok korkuyorum. Yani pek hazır hissetmiyorum. Hayırlısı tabi..
Meryem suresinden bende 20.lerdeyim. 41 gece her gün bir kez okunacak diye biliyorum. Birde meryem suresinin içinde secde var. Namazının da kılınması gerekiyor. Ben hepsini toplu kılacağım. Hiç aksatmadan hergün okuycaksın. Okuyamadığın günler yakınından biri okusun. Sonra da 3 gün oruç tuaraız. Ben 41 farklı kişiye olanı duydum . Ama benim o kadar imkanım yok. Sadece annem biliyor ben okuayamdığım zamanlarda annem okuyacak. Mealini okudum çok etkilendim. Artık gidip akşam okumak bana huzur veriyor. Allah senin de benimde diğer arkadaşlarımızında dualarını kabul etsin. Inşllah....
umudumsun hemde nekadar çokkkkkkkkkk
canım bende kalmıyor annesi kursa gidiyor ben onlara gidiyorum her sabah evimiz yakın iki sokak var arada
CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ben niyet edip bugün başladım Allah kabul eder inşallah..
hımm demek sonunda 3 günlük oruç doğruymuş nasip olrda bitirisem bende tutarım
canım o 41 ayrı meryem suresi etraftan bulmak gerçekten zor yakınımızda olan bir kuran kursuna rica etsek eminim geri çevirmezler neyse önce şu başlattığımızı bitirelim hayırlısıyla
bende mealini okuduğumd etkilenmiştim...rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah
birde benim yaptığım birşey daha var her cuma sabahı yusuf suresi ve meryem suresini okuyorum 3 cumaya tamamlanacakmış daha 2 oldu...birde cuma günü sela ile ezan arası taha suresinin ilk sayfasını 21 kere okuyorum,taha suresi meryem suresinin bitiminden sonra başlayan sure...
Ne yapalım her duyduğumuzu biçare yapalım diyoruz elimizden geldiğince belki biri neden olur bebeğimize kavuşmamızda
yetercim çok tatlıymış yeğenin maşallah bilmiş bir şeye benziyor
Ben seni öğretmenlik yapıyor zannediyordum yani aklımda öyle kalmış :44:
Sen çalışmıyorsun sanırım...
nurcanim canim nasilsin? bebis nasil?
valla canım doktorlar iyi diyoya daha benimki hala oynamıyo açıkçası çok dertliyim bu konuda rabbim benim için dua eden siz arkadaşlarımın dualarını kabul ederde bu yavrumu bana nasip eder inşallah sen nasılsın nasıl gidiyo hayat ümitli görüyorum seni son birkaç gündür üzücü şeler yazmıyosun hep olumlu düşünüyorsun çok seviniyorum senin için
ceylin canim benim doktor ne histereskopi ne baska hic birsey yapmadi..burda sizin yazilari okuyunca ogreniyorum bende....rahim filmi ...v.s.. ya bunlari en basta direk istiyomu dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?