canım benim ayşem yüzünü rabbim güldürsün inşşşşkuzum
canım sen bebek hareket etmiyor yazmışsın yaaa çok kötü oldum
inşşşşş bir sorun yoktur bebişini misler gibi kucaklaycaksın allahın izni ile
inşallahAllahın izni ile sen üzmecanım kendibni bizi dert edip zaten senin derdin başından aşgın bide bize mraklanma hastalanırsın Allah göstermesin yıpratma kendini şükür bişi yok diyolar yoktur da inşallah :))))))
Allah razı olsuncanım benim aklımdan çıkmyorsunuzki hiç
mümkünmü sizleri düşünmemek:sizler benim yol arkadaşlarımsınız:13::13::13::13: siz iyi olcaksınız ki bende iyi olayım
sefiyommmmmmmmm sizi ne yapayım
Allah razı olsun
bizde seni seviyoruz canım ama olsun sen takma kafanı sen eşini düşün bol bol onlailgilen inşallah bian önce şifa bulurda evinize geçersiniz :))))))))
ben geldiiiiimmm..
yeterim canım benim beni merak etmişsin sağol canım.. malesef yarım kaldı bu iş şimdi ilaç kullanıyorum 20 gün falan sonra muayene olacağım eğer kistler dağılmışsa tekrar deneyeceğiz ama beklemiyorum ve gün saymıyorum artık çünkü ne zaman güz saysam Rabbim beni sayma diye uyardı, bıraktım ben de saymıyorum. zaten bugün yine kanamam var galiba bu ilaçlar da işe yaramadı yine adet oluyorum((
amaaan boşver beni sen nasılsın almamışlar eşini normal odaya galiba.. Allah yardımcınız olsun kuzum..
nurcaaaan napıosun kocamla romantik doğumgünü kutlaması mı yapıyorsun :))) ben işe gittim bugün sonra arkdaşımla dolaştım sonra da kocamla devam ettim gezmeye ancak geldim eve.. iyice sokak süprügesi oldum valla..
canım hayılısı olsun de yaaa bakalım inşşş güzel gelişmeler olur canım
canım servise almadılar eşimi artık pzrts alırlarmı bilmiyorum
hayırlısı be güzelim vardır doktorların bir bildiği hayırlısıyla iyi olsun da varsın geç olsun canım..
ben geldiiiiimmm..
yeterim canım benim beni merak etmişsin sağol canım.. malesef yarım kaldı bu iş şimdi ilaç kullanıyorum 20 gün falan sonra muayene olacağım eğer kistler dağılmışsa tekrar deneyeceğiz ama beklemiyorum ve gün saymıyorum artık çünkü ne zaman güz saysam Rabbim beni sayma diye uyardı, bıraktım ben de saymıyorum. zaten bugün yine kanamam var galiba bu ilaçlar da işe yaramadı yine adet oluyorum((
amaaan boşver beni sen nasılsın almamışlar eşini normal odaya galiba.. Allah yardımcınız olsun kuzum..
nurcaaaan napıosun kocamla romantik doğumgünü kutlaması mı yapıyorsun :))) ben işe gittim bugün sonra arkdaşımla dolaştım sonra da kocamla devam ettim gezmeye ancak geldim eve.. iyice sokak süprügesi oldum valla..
nurcancım benimde meryam süresi bitti okudum
ya ben kendimden bıktım vallaaaa..şu doktorun şöyle böyle olacak dediği hiç bir şey ben de tutmuyor, güya ilaç kullanacaktım da bitince adet görecektim ya ilaca başlayamadım bile ama adet oldum:26: bıktım kendimden akşama doktoru arıycam adam da kovacak en sonunda beni senle mi uğraşıcam dengesi karı diye.. şimdi de korkuyorum ayşe iyice düzenin bozuldu bir kaç ay bırakalım herşey normale dönsün derse diye.. yaaa ben artık beklemek istemiyorum...
bu arada adet oldum ama asumanın meryemini unutmadım bir arkadaşım okuyacak onun için bu gece okundu yazabilirsin nurcancım
[/QUOTE]1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar
asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah
pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı--------------okudu
ayşe----------1 adet aldı--------------okudu
derin --------- 1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
asosman------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
hilbay---------1 adet aldı
pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu
TOPLAM: 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?