bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nurcancım akşam yazamadım eşim geldi yemek falan derken aldı pc yi yazamadım..
kız ben bu topiğe hiç gelmiomki sen karıştırdın beni
bi kere ayşenin yazdığını görmüştüm tedavisi ne aşamada diye merak edip girip yazmıştım çıkış o çıkış...
ama dualarınıza katılmayı bende isterim benide yazı bi dahakine
bu arada bana dr um vajinal fitil verdi onu kullanmam boy abdestine engel olmazsa tabi...
bi bilginiz varmı...

benim kırmızılarda teşrif ettiler :92::92::92::92::92::92::92:

Canım tedavim devam ediyor dondurulmuş tek embriyom var o transfer edilecek inşallah. Umarım hepimiz için tedavilerimiz yolunda gider ve bebeklerimize kavuşuruz. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle...

inşşşşşş

benim doktor tüm hastalarında deney yapıyor zaten hele benim gibi sorunlu olanlar özellikle hoşuna gidiyor kendisi mucit bir insan :))) bakalım çarşamba çağırdı adetin 5. günü diye ilaçları da kestik şimdi. ay her çarşamba buluşuyoruz alışkanlık oldu valla bakalım bu sefer ne projeleri var benim için.. artık gülüyorum...

Son düzenleme:

ayşecim cnmm inş bu tedavin aksamadan su gibi akıp gider inş ta hayırlısıyla hamile hbrini alırız cnm...

ayşecim cnmm inş bu tedavin aksamadan su gibi akıp gider inş ta hayırlısıyla hamile hbrini alırız cnm...

inşallah kuzum yaa valla bıktırdı artık güya ocak başında başlayacaktık bu gidişle nisana kalacak.. neyse olsun da geç olsun bari napalım.. sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu? bulantıların geçti mi?

NURCANNNNNNNNNNNNNNNNNN okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..inşallah kabul olurrr bol bol da dua ettim namazımdaaaa...

kizlarrr selamm..esim gitii.suan ennellere geldimm...inanilmaz yorgunum..malum benim evimde sahterkar mutahtite parayi kaptirirsan habire tamir olur..bende habire temizlik yapiyorum yaaa...meryem suresine baslamissiniz..aysede vardi telefonum..seninki bende kayitlki nurcan ama benim send eyok dimi..atacam simdi sana telefonumu..aysecim tedavin iptal oldu sanirim...canim ya herseyde biur hayir vardir..Rabbim boyle uygun gormusse demekki bolesi dah hayilri..pear basladi sanirim tedaviye..insallah guzel haberler veriri bize...nurcan sen nasilsin canimmm..bebis nasi..stdt hamile ay cok sevindim yaaa.darisi bize..ceylin ve hilbay siz nasilsiniz guzeller..yetercim esin nasil? herkesi cok cok optum kizlar..temizlik yapmaktan inanin yemek bile yiyemedim..simdi yemek yiyecem..gelirim tekrar ..geldigimi bildirmek istedim size...optum herkesi cok cok..

slm nurcan nasılsın[/QUOTE]
sağol canım sen nasılsın görüşemedik :))))))
asuman arkadasımızın tedavisi nasıl geçti acaba umarım iyidir

canım adetini bekliyodu enson sonra dondurulmuş bebişi inşallah tutunacak arkadaşımıza şu nsıra girmiyo ama yakında girer kendide yazar zaten

öyle cnm senin bebişte pek naz ede ede gelecek sanırım benimki gibi
dediğin gibi cnm geç olsunda güç olmasın..
bebişim kız tatlım...belli oldu.
bulantılarım geçti cnm çok şükür..

umudumsun hoş geldin canıııım.. valla kafam da aktı gitti adetle beraber evet senin telefonun var ben de ama unutmuşum... evet tedavim iptal oldu bazı ilaçlar verdi doktor ama onları da kullanamadım yine adet oldum bakalım galiba biraz beklemek en iyisi ama çok zor geliyor beklemek bana..

ay canım doğru sen umutbizimolsunun topiğine geliyodun ama olsun burdakilerde aynı arkadaşlar yabancı yok ben ekliyorum senide listeye hayatım bidahaki dağılımda sanada okuturuz asumanınki bitsin fitil bişi yapmaz ilaç yerine geçiyo ama muayeneler geçmiyo vajinal muayene abdesti bozuyo :)))))))
ay valla he adam uğraşıp duruoy sizinle bari soununda amiş kalında değsin inşallah
:)))))))))))))))))
harbiden her çarşamba buluşuyonuz alışkanlık yaptı :)))))))))
NURCANNNNNNNNNNNNNNNNNN okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..inşallah kabul olurrr bol bol da dua ettim namazımdaaaa...

sağol canım Allah kabul etsin :))))))))))

hoş geldin allah kavuştursun canım
biz iyiyiz çok şükür
inşşş sendende güzel haberler alınca daha iyi olcaz

ah allah analı babalı büyütsün.. tahmin etmiştik zaten hepimiz.. darısı başımıza canım..

umudumsun canım evet senin tel yok bende :))))))) olsun bulduk okuttuk seninkinide canım bidahaki arkadaşa okursun sende hadi eşinede Allah kavuştursun canım kendini yorma hayatım ev tamiratı bitmez benim kirada olduum yeride berbat bi müteahit yapmış her yeri dökülüyo benim herifte çıkmıyo :))))))))

kızmı yaaaa sağlıcakla kucakla büyüt inşşş

inşşş beklemeyin karşılığnda rabbim meleğini sana göndercek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ay valla he adam uğraşıp duruoy sizinle bari soununda amiş kalında değsin inşallah
:)))))))))))))))))
harbiden her çarşamba buluşuyonuz alışkanlık yaptı :)))))))))

ay asıl ben onla uğraşıyorum kobay oldum elinde:)) bakalım bu hafta neler yumurtlayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…