ay asıl ben onla uğraşıyorum kobay oldum elinde:)) bakalım bu hafta neler yumurtlayacak...
inşşş beklemeyin karşılığnda rabbim meleğini sana göndercek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bilmiyorum yeterim yaaa valla sıkıldım ne olacaksa olsun artık düşünemiycem yetti artık.. şu an umrumda değil yani.. birazcık sancım kesilsin bana yeter..
bilmiyorum yeterim yaaa valla sıkıldım ne olacaksa olsun artık düşünemiycem yetti artık.. şu an umrumda değil yani.. birazcık sancım kesilsin bana yeter..
tamam cnm madem fitil bişi yapmaz okurum..bana düşüyomu şimdi bişi okuyayım hemen.zaten hatimime başlamam gerekiyo onla beraber okurum...ay canım doğru sen umutbizimolsunun topiğine geliyodun ama olsun burdakilerde aynı arkadaşlar yabancı yok ben ekliyorum senide listeye hayatım bidahaki dağılımda sanada okuturuz asumanınki bitsin fitil bişi yapmaz ilaç yerine geçiyo ama muayeneler geçmiyo vajinal muayene abdesti bozuyo :)))))))
ay valla he adam uğraşıp duruoy sizinle bari soununda amiş kalında değsin inşallah
:)))))))))))))))))
harbiden her çarşamba buluşuyonuz alışkanlık yaptı :)))))))))
sağol canım Allah kabul etsin :))))))))))
evet cnm tahminleriniz doğru çıktı bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız diye içimden geçiyodu hep hiç erkek diye geçirmedim nedense kız da çıktı çok şükürler olsun...Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...ah allah analı babalı büyütsün.. tahmin etmiştik zaten hepimiz.. darısı başımıza canım..
kızmı yaaaa sağlıcakla kucakla büyüt inşşş
tamam cnm madem fitil bişi yapmaz okurum..bana düşüyomu şimdi bişi okuyayım hemen.zaten hatimime başlamam gerekiyo onla beraber okurum...
evet cnm tahminleriniz doğru çıktı bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız diye içimden geçiyodu hep hiç erkek diye geçirmedim nedense kız da çıktı çok şükürler olsun...Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...
amin cnm inş...eşin daha iyi inş he
hala ağrınmı var hayatım geçmedimi((((((
sağol canım iyi çok şükürtamam cnm madem fitil bişi yapmaz okurum..bana düşüyomu şimdi bişi okuyayım hemen.zaten hatimime başlamam gerekiyo onla beraber okurum...
evet cnm tahminleriniz doğru çıktı bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız diye içimden geçiyodu hep hiç erkek diye geçirmedim nedense kız da çıktı çok şükürler olsun...Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...
amin cnm inş...eşin daha iyi inş he
evet çok ağrım var bir de nasıl şişkinlik yaptı nefes alamıyorum..
evet çok ağrım var bir de nasıl şişkinlik yaptı nefes alamıyorum..
canım benim yaaaaaaaaa yazık ay herşe seni buluyo ya erkek kardeşim bana hep şeyde çölde bedeviyi kutup ayısı .......
sende benim hesap valla herşeyin ter :)
geçen istanbuldan geldim ya doktora apar topar gittim dalga geçiyo benimle ne bahtsız kadınsıııın ne dertli kadınsıııın diyo deli..:)))
uyumuşum ya da aldığım ağrı kesicilerden bayılmışım galiba.. yeter de gitmiş herkes nerdeeee
:))) ay bide ilaçtan zehirlenme kız :)))))))))
ay aman Allah korusun :)))))))))kız güneşli havada yıldırım düşcek başıma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?