bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı--------------okudu
ayşe----------1 adet aldı--------------okudu
asosman------1 adet aldı--------------okudu
derin --------- 1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
hilbay---------1 adet aldı

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

inşşş beklemeyin karşılığnda rabbim meleğini sana göndercek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bilmiyorum yeterim yaaa valla sıkıldım ne olacaksa olsun artık düşünemiycem yetti artık.. şu an umrumda değil yani.. birazcık sancım kesilsin bana yeter..

bilmiyorum yeterim yaaa valla sıkıldım ne olacaksa olsun artık düşünemiycem yetti artık.. şu an umrumda değil yani.. birazcık sancım kesilsin bana yeter..

canım iyi bilirim ben tedavilerin yarım klamasının ne olduğunu neler hisetirdiğini
hakında hayırlısı inşş beklediğine değer kuzum

tamam cnm madem fitil bişi yapmaz okurum..bana düşüyomu şimdi bişi okuyayım hemen.zaten hatimime başlamam gerekiyo onla beraber okurum...

ah allah analı babalı büyütsün.. tahmin etmiştik zaten hepimiz.. darısı başımıza canım..
evet cnm tahminleriniz doğru çıktı bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız diye içimden geçiyodu hep hiç erkek diye geçirmedim nedense kız da çıktı çok şükürler olsun...Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...
kızmı yaaaa sağlıcakla kucakla büyüt inşşş

amin cnm inş...eşin daha iyi inş he

yok canım şimdiki tam şuanlık bidahaki arkadaşta ben haber veririm sana

sağol canım iyi çok şükür
bu gün moralide iyidi yürüdükte bol bol
bu gün biraz erken geldim bizim buralarda pazar günleri araba bulam zor oluyor (başka şehirlerde nasıl bilmiyorum ama)ben önce otobüse biniyorum 45 dk falan sonrada trene 45 dk onunla geliyorum sonra eve geliyorum

evet çok ağrım var bir de nasıl şişkinlik yaptı nefes alamıyorum..

canım kendini sıcak tut bende dün akşam oldum regl oofff sabah her yerim ağrıyor birde üşüyorum dün hava okadar güzeldiki adanada bu gün yağmur vardı benim şansımdan eve gelene kadar dondum içim ısınsın diye 10 bardak çay içtim ama ayaklarım banamısın demedi

canım benim yaaaaaaaaa yazık ay herşe seni buluyo ya erkek kardeşim bana hep şeyde çölde bedeviyi kutup ayısı .......
sende benim hesap valla herşeyin ter :)

geçen istanbuldan geldim ya doktora apar topar gittim dalga geçiyo benimle ne bahtsız kadınsıııın ne dertli kadınsıııın diyo deli..:)))

kızlar sanırım gelmeyeceksiniz bende yatacağım
iyi geceler size

şekerler ben kaçtım yatcağım
sizlere iyi gecler yarın gönlünüzden geçen gibi bir gün olsun inşşşş

uyumuşum ya da aldığım ağrı kesicilerden bayılmışım galiba.. yeter de gitmiş herkes nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…