bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Günaydın horul horul uyuyan sevgili kader arkadaşlarım..
Hepinize dışarda parlayan güneş gibi bir hafta diliyorum, zaman su gibi aksın tüm hayallerinize biran önce kavuşun..

gunaydin kizlarr...ay aksam yemekten hemen sonra uyumusum anca kalktim..nasil yorgundum yaa...bide camasir suyu ve diger temizlik malzemelerini birbirine karistirdim etraf parlasin diye...resmen sarhos yapti beni o koku....

aysecim nasilsin ne var ne yok? simdi tedavin iptals anirim..yeni bir tedaviye ne zman baslamayi dusunuyo doktor?

Günaydın horul horul uyuyan sevgili kader arkadaşlarım..
Hepinize dışarda parlayan güneş gibi bir hafta diliyorum, zaman su gibi aksın tüm hayallerinize biran önce kavuşun..

Sana da günaydın arkadaşım, dileklerine katılmamak ne mümkün... Hepimiz kavuşuruz inşallah bir gün hayallerimize...
Nurcan nasılsın nazlı kızın ne yapıyor, yeter eşin daha iyidir umarım, umudumsun tekrar buralarda ne güzel, ceylin sen nasılsın....
ve diğer tüm arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey gönlünüzce güzel olur inşallah. Herkese iyi haftalar mutlu güzel haberler duymayı diliyorum....

canım valla doktor çarşamba kontrole çağırdı beni bakalım ne diyecek.. gerçi o ne dese benim vücudum olmadık bir tepki verip adamı da şaşırtıyor, sonun da beni kovacak bu doktor ama bakalım ne zaman:)) şimdilik o nurtopu gibi iki kistin dağılmasını bekliyoruz.
sen de yorma kendini yapan da bir yapmayan da bir. yerler parlayacak diye kendini karartma canım..

İnşallah hayat varsa umut da var işte.. Bu arada güneş gitti ama olsun, önemli olan içimiz aydınlık kalsın.
Nurcan çarşambaya kadar pek giremeyecek ablasına gitti, çarşamba gatada kontrolü var. Oradan dönünce getirecek bize güzel haberleri.

canım ayşeni dediği gibi karşıda maltepedeyim 2 gün çsrşsmbs gatadan sonra eve dönerim valla kızımı sorarsan hareketler dahada azaldı artıktakmamaya çalışıyorum elimden gelen bişi yok çünkü doktora gidiyom eve yolluyo takdir Allahtan ne dim çarşamba gatda ne dicekelr bakalım sizleri çok öpüyorum giremem fazla kendinize iyi bakın

bide artık dua bitsin arkadaşlar okumaayn arkadaşlar biraz sıkalım artık hadi

canimmm nasilsin? tedavin ne asamada su anda? sanirim ignelerini vuruluyosun sen dimi canim

canim insallah guzel haberler ile donersin carsamba..ya aslinda biraz ara versen kafani dinlesen..hep dr. hep dr...hayirlisi guzelim ya..insallah kalbinden gecen hersey hayirlisiyla sana geri donsun canim benim..

canimmm ama dr.lar normal diyo bu duruma degilmi? cunku ne zaman dr.a sorsan bir sorun yok denmislerdi sana...insallah dedikleri gibide olur canim ya..bebisin insallah sag salim gelir sana canim benim..

canim insallah guzel haberler ile donersin carsamba..ya aslinda biraz ara versen kafani dinlesen..hep dr. hep dr...hayirlisi guzelim ya..insallah kalbinden gecen hersey hayirlisiyla sana geri donsun canim benim..

ahh bana herşeyi desinler de ara ver demesinler.. birgün bile beklemeye tahammülüm yok ki.. bu sefer bir adet daha bekleyelim derse sıkıvericem o incecik gırtalğını o adamın

ahh bana herşeyi desinler de ara ver demesinler.. birgün bile beklemeye tahammülüm yok ki.. bu sefer bir adet daha bekleyelim derse sıkıvericem o incecik gırtalğını o adamın

anladim hayatim..sende benim gibi acelecisin ve cok haklisin insan bir gun daha kaybetmek istemiyor. hayirlisi olsun canim benim yaa..biliyorum cok zor ama yuregini ferah tutmaya calis..insallah guzel seyler olacak canim benim ...

anladim hayatim..sende benim gibi acelecisin ve cok haklisin insan bir gun daha kaybetmek istemiyor. hayirlisi olsun canim benim yaa..biliyorum cok zor ama yuregini ferah tutmaya calis..insallah guzel seyler olacak canim benim ...

bu süreçte bizim elimzde birşey olmadığını, hergangi bir şeyi değiştiremeyeceğimizi ya da hızlandıramayacağımızı kabul etmek çok zor..

bu süreçte bizim elimzde birşey olmadığını, hergangi bir şeyi değiştiremeyeceğimizi ya da hızlandıramayacağımızı kabul etmek çok zor..

keske degistirebilsek ama mukadderat..Rabbim insallah tum evlat isteyenlere hayirli ve sagklikli evlatlar nasip etsin..insallah kaderimizde anne olmak vardir

keske degistirebilsek ama mukadderat..Rabbim insallah tum evlat isteyenlere hayirli ve sagklikli evlatlar nasip etsin..insallah kaderimizde anne olmak vardir

slmmmm ayşecimmm nasılsınnn ne zamandır görüşemiyoruz meryem süresine başlamışsınız ben de katılmak istiyordum ama listede ismim olmadıgı için geri çekildim

canimmm nasilsin? tedavin ne asamada su anda? sanirim ignelerini vuruluyosun sen dimi canim

Canım, ben şu an lucrin yapıyorum kendime yumurtalıklarımı baskılamak için. Bu ay yumurta ve kist olmaması gerekiyor adet olmam gerek bugünlerde ama ayşe'den sağolsun sıra bana gelmiyor :)
Daha sonra rahim uygun kalınlığa geldiğinde embriyomu transfer edecekler. Zaman daralıyor ama sanki geçmiyor Allah'tan hayırlısını diliyorum artık.

Allah sana ömür versin güldürdün beni kız. Ayşem aman canım biraz sabret hele benim transferi yapsın sonra ne istersen yap hatta sana yardım bile ederim tamam mı canım...

slmmmm ayşecimmm nasılsınnn ne zamandır görüşemiyoruz meryem süresine başlamışsınız ben de katılmak istiyordum ama listede ismim olmadıgı için geri çekildim

canim nurcan isteyen ve okuyacak herkesi ekliyor listeye.zaten nerdeyse hergun diyordu nurcan listeye katilmak isteyen varmi diye...herkes katilmak istiyorum diyo oyle yaziyo listeye..sende katilmak istedigini belirtmedin demek onceden..ama tabiki istersen katilirsin amac cok kisiyle dua etmek zaten..pearin 21 sayisi tamamlandi..siradaki ayse var; tabiki eklenirsin yani okumak istersen..

Son düzenleme:

canim aminnnn..herseyin hayirlisi tabikide...Rabbim insallah buyolda emek veren herkesin kucagini doldursun insallahhh....

iyiyim canım yani iyi değilim de işte alıştım artık, benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi ki..
bu haftaki liste bitsin haftaya sen de katılırsın arada takip et bitince hatırlat da eklesin nurcan..
hahaaaa tüm kadınların yerine ben adet görüyorum artık... 23 gün içinde bu 3. adet görüşüm artık başım dönüyor gözlerim kararıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…