bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

meraba arkadaşlar perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah bu sefer Rabbim meleklerimi bana nasip eder

Ayşecim sen ne yaptın tedaviyi :26:

meraba arkadaşlar perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah bu sefer Rabbim meleklerimi bana nasip eder

Merhaba canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini buradan duymayı çok isterim....

aaa halev gercektenmi? ben tedaviye basladiginida bilmiyordum..cok sevindim..dondurulmuslarin transfer olacak degilmi? insallah bu sefer olur canim benim..insallahhhh

Allah yardımcın olsun canım, gönlündeki tüm güzellikler senin olsun.
Canım ben başlayamıyorum tedavime bir sürü aksilik beni buluyor çok ççok üzgünüm sadece..

Merhaba canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini buradan duymayı çok isterim....

sağol canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun elbette güzel haberlerimi vericem sonuç ne olursa olsun ki inşallah güzel olur

aaa halev gercektenmi? ben tedaviye basladiginida bilmiyordum..cok sevindim..dondurulmuslarin transfer olacak degilmi? insallah bu sefer olur canim benim..insallahhhh

sağol tatlım sölemiştim tedaviye başladığımı zaten sayfaya bi bakıyom offff bi sürü ilerlemiş oluyor okumak bile zor oluyor o ara kaymıştır yazdığım canım, teşekkür ederim inşallah dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğunu duydum ama inşallah öncelikle Rabbim nasip eder

Allah yardımcın olsun canım, gönlündeki tüm güzellikler senin olsun.
Canım ben başlayamıyorum tedavime bir sürü aksilik beni buluyor çok ççok üzgünüm sadece..

sağol Ayşecim, demek senin ki yine yattı belki kendiliğinden gelir kuzum üzme kendini heran herşey olabilir ben şu durumda bile hala düşünüyorum acaba transfere kadar kendiliğimden kalmışmıyımdır diye Allahım hepimize hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım

yok be güzelim nerdeee.. 20 günde 3 kez adet oldum aralarda da hep doğum kontrol hapı kullanıyorum. düzenim iyice şaştı. inşallah bizim de hakkımızda hayırlı yazılmış bir zaman vardır..

canim beni ben bir haftadir siteye giremedigim icin farketmemistim demekki..ama gercekten sevindim senin adina..dondurulmuslarla pozitif sonuc alan bir cok kisi okuyorum sitede..insallah seninde ile olur canim benim

yok be güzelim nerdeee.. 20 günde 3 kez adet oldum aralarda da hep doğum kontrol hapı kullanıyorum. düzenim iyice şaştı. inşallah bizim de hakkımızda hayırlı yazılmış bir zaman vardır..

canim yaaa vucudunun dengesi bozuldu demek...cok stres yapiyosun aysemm...biliyorum diyeceksinki gelde yapma...cokda haklisin..ama kendini cok harap etme be guzelim..insallah bir gun gelecek bebisin sana vede hepimize...

merhaba kızlar :79:
arada da olsa gelip bir cee diyorum işte,beni soranlara teşekkür ederim iyiyim çok şükür
benim reglimde dengesizleşti iyice 1 haftadır patlama bekliyorum ama tık yok sadece peçeteye kan geliyor oda açık renk bakalım sonum ne olacak benşde bir dr macerası bekliyor sanırım

ayşecim senin durumun gerçekten çok karışık dengen iyice şaşmış be gülüm
yaa belki sende düşünüyorsundur ama başka bir dra sadece durumunu danışmak için bile olsa gitmeyi düşünüyormusun gerçi osmanla sen birbirinize iyice alıştınız seni çok iyi tanıyor belki ama ne bileyim bakalım başka dr ne der senin bu durumuna,canım çok emekler veriyorsun bu yolda inşallah bu bekleyişin sonu güzel olcak hayırlısıyla

umudum eşin yine gitmiş sanırım allah kavuştursun canım kendinide yormuşsun anneciğinde dinlenirsin güzel güzel

yeterim eşinin durumu iyiymiş yakın zamanda gelirsiniz evinize inşallah
sende kendine iyi bak bu arda canım yollarda git,gel kolay değil allah yardımcınız olsun

halevcim yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzünü güldürecek rabbim
kaç embriyo transfer edecekler bu sefer?

nurcancım sen nasılsın kızın üzüyor seni sanırım canım takma kafayua diyecem ama demesi kolay diyeceksin,haklısında canım allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın kızına inşallah sen içini ferah tutmaya çalış yeterki

pearlflover canım senin dondurulmuş transferi değilmiydi benmi yanlış haturlıyorum lucrin kullanıyorum demişsinde,canım sende bu yolda çok emek verenlerdensin inşallah bu sefer olacak

canim aminnn...ya bendede bir donem asiri adet duzensilzigi olmustu ara kanamalar felan..dra gittigimde bana tek sorunun stres oldugunu soylemisti..ki gercekten o donem cok asiri stresliydim..iste kadin vucudu boyle birsey her sekilde kendimize zarar verebiliyoruz yaaa

hayırlısı olsun tatlım inşallah bu günleri unutturacak tez vakitte hayırlı evlat nasip eder Rabbim

canim beni ben bir haftadir siteye giremedigim icin farketmemistim demekki..ama gercekten sevindim senin adina..dondurulmuslarla pozitif sonuc alan bir cok kisi okuyorum sitede..insallah seninde ile olur canim benim

sağol tatlım bende çok duydum dondurulmuşlarla pozitif sonuç alanları inşallah benimki de öle güzel pozitif hayırlı bi sonuç olur

sağol Ceylinim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, yine 2 embriyo transfer edilecek drum tek embriyo ile şansın %30 oılduğunu düşündüğünden 2 tane transfer ediyor neyseki benim içinde daha iyi oluyor bölesi Rabbim emeklerimizin karşılığını boş çevirmez inşallah bu sefer

inşallah canım sağolasın.. valla doktor değiştirmeyi şimdilik hiç düşünmüyorum çünkü başından beri karışık bir tedavi süreci izlendi yeni gideceğim bir doktor bunu bilemez ben de anlatamam. hem hocamı çok seviyorum ona inanıyorum ben.. Allahtan dileğim şifamı onun elinden göndersin bana..
hayırlısı olsun tatlım inşallah bu günleri unutturacak tez vakitte hayırlı evlat nasip eder Rabbim

inşallah güzelim Allah ağzından duysun..

dua edin kızlar bana Rabbim bana sabır versin, tevekkül versin, ondan geleni sorgulamadan kabul edecek güç versin..

canim benimmm amin...bu yok uzun bu yol zorluklarla dolu..cok fazla sikintilarla ugrasiyoruz; ustelik yeri geliyor ailevi sorunlarlada bogusmak zorunda kaliyoruz..tum bu sikintilarin sonunda diliyorumki bir evlat nasip edecek bize Rabbim..elden ne gelirki beklemekten baska..hani aglamak stres yapmak cozum olsa 24 saat yapalaim ki zaten hemen hemen hep boyleyiz..Kurban oldugum Rabbim ol diyecekki oluversin....benim hayatimdada hep zorluk hep ugrasmakla gecti..ne zaman birseyi cok istesem ya olurken elimden gidiverdi yada hep gec geldi..hep ugrastirdi..bekliyorum simdi...Rabbim nasipe decek insallah..icini yuregini ferah tut kardesim..her darligin elbet bir genisligi vardir..gunes elbetteki en karanlik gecenin sabahina bile dogacak..insallah bizimde kucaklarimizi dolacak aysem...

Evet canım benim dondurulmuş tek embriyom var o transfer edilecek annesine... İnşallah bu sefer olur. Allah hepimize nasip eder o mutluluğu inşallah...

kızlar nasılsınız ben geldim ama yemek yiyeceğim gelirim yine

canimmm ama dr.lar normal diyo bu duruma degilmi? cunku ne zaman dr.a sorsan bir sorun yok denmislerdi sana...insallah dedikleri gibide olur canim ya..bebisin insallah sag salim gelir sana canim benim..
valla iyi diyorlar hayırlıdsı artıık bakalım herkez küçük kilosu az sende kilolusun ondandır diyo :)))))))
ahh bana herşeyi desinler de ara ver demesinler.. birgün bile beklemeye tahammülüm yok ki.. bu sefer bir adet daha bekleyelim derse sıkıvericem o incecik gırtalğını o adamın
karı sıyırdı katil olcak başımıza canım benim ya
canım gece sogan kürümü içiyordum onu içerkende bi bakayım dedim hemde uykum kaçmıştı kimseyi göremeyince çıktım bende
canım okumak isteyen herkezi ekliyom kendiniz bana okucam diyin yeterki ekliyom senide listeye

oooooooooooh hadi senin tutcak inşallah gör bak sen ben geçenkinden biliyom bukez kavuşcan sakın sitres yapma
sağol canım üzüyo biraz ama olsun :)))))))) artık alışıyom ha ha
bizim gibi kadınların neyi kolayki gebeliği olsun :)))))

1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı--------------okudu
ayşe----------1 adet aldı--------------okudu
asosman------1 adet aldı--------------okudu
derin --------- 1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
pembe_86----1 adet aldı
hilbay---------1 adet aldı

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

geçmişten bi haberim canlarım herkesler iyidir inşşşş
yaaaa edetliyim yaaaaa bacaklarımı hisetmiyorum hiç bu gün yine
allahım bu kadınların çilesi nedir her ay her ay

allah nazardan saklasın bitmek üzre dualarımız

nurcancım cnm mrb...
yaa ben perşembe gününden sonraki okunma listesine eklenebilirmiyim?:84:
bu kullandığım fitil beni mağvetti sürekli eriyip akıyo bütün gün çok rahatsız oluyorum bu şekilde okuduğum sureler içime sinmez
lütfen beni bu seferlik bağışla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…