bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

iyi akşamlarrrrrrrr

1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı--------------okudu
ayşe----------1 adet aldı--------------okudu
asosman------1 adet aldı--------------okudu
pembe_86----1 adet aldı---------------okudu
derin --------- 1 adet aldı
nazemir-------1 adet aldı
hilbay---------1 adet aldı

pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

allah nazardan saklasın bitmek üzre dualarımız
ah canım çok bile oldu bitdse iyi olurdu bu hsfts syşeyle asosman arkadaşımıza okusaydık onunda transfer oldu 6. günüydü sanırım ama napalım

canım şuan dua dağıtmadım zaten üstteki liste listedekilerin isimleri alttaki liste okunan dua sende yok şuan dua ben sana özel olarak yazarım zaten dua dağıtınca :)))))))))))

ok cnm,napıon...topik sessizz...

napiyim canım maltepedeyim ablamda gezdik ettik yeni eve grdik burda özgürüm şükür :)))))))
sen neyapıyorsun nasılsın

iim cnm bende ne olsun,bende çıktm eşimle bugün dışarı biraz hamiş pantolonu aldım kumaş kot bulamadım güzel ordan market alışverişi derken eve geldik okadar çook yoruldumki çokta gezmedik oysa eve gelince poşetleri bile eşime yerleştirttim sağolsun..sende iyi yapmışsın cnm gezmekle

eğer hala okunuyorsa ben meryem suresi alabilirim 2 tane.ne zamana kadar okumam gerekiyor.
canım sureyi sayılı vermiyoruz herkez 1 tane okuyo her arkadaşa okuyoruz ama şuankiş arkadaşın suresi sayı tam ama istersen sürekli okuyacaksan bana ekliyim seni listeye sıra sana gelince sanada okunur
oh oh iyi yapmışın canım bende kızıma şeker sepeti ve kapı süslerine baktım çok güzel bi sepet buldum ama önce bi eminönündende bakıyımda alıcam sepetiyle kapı süsünü odayıda kzım sağ sağlim doğarsa eğer modokodan bakıcaz ama orayı daha gezemedim bidahaki haftalardada oraları taaf edicem :)

iyi geceler nurcan yalnız kalmışın herkesler erkenden yattımı...benim eşim izinli bugün onun için giremiyorum şimdide 10 dk na aldım çıkıcam

aaa ben yazana kadar çıkmışın.... gerçi bende bi :79:merhaba diyip çıkacaktım iyi geceler

GÜNAYDIIIIINNN... Yeter yok ya sabahları ben açıyorum burayı, lapa lapa kar yağıyor çocuk gibi sevinşyorum ben de..

ayşeden kasıt bensem bana okundu ya kuzum siz okudunuz bir kaç kişi gerisini ben arkadaşlarıma tamamlattım.
napiyim canım maltepedeyim ablamda gezdik ettik yeni eve grdik burda özgürüm şükür :)))))))
sen neyapıyorsun nasılsın
ohhh sefan olsun gez tabi ama üşütme sakın..

aman da amaaan hamiş pantolonları da alırmıııışş..kıyamam valla yorma kendini yapsın işleri kocacığın.

günaydın kızlar geçmişi maalesef okuyamadım.
kızlar ben bir kaç gündür adetliyim. onun için henüz meryem suresini okuayamadım. hafta sonuna okurum diye düşünüyorum. geç mi kalmış olurum.
birde meryem suresini okuyanlar içindeki secde namazını unutmasın.

kızlar yeni katılan arkadaşlarımız var onların durumunu pek bilmiyoruz kaç hamilemiz var kaç tedavi görenimiz var liste mi tutsak acaba......

hahaa kaç hamile kaç tedavi gören var bilmiyorum ama ben varım bir türlü tedavi bile göremeyen

oooooooooooh hadi senin tutcak inşallah gör bak sen ben geçenkinden biliyom bukez kavuşcan sakın sitres yapma

sağol Nurcanım inşallah Rabbim ağzından duyar stresim yok merak etme aksine çok rahatım

inşallah güzelim Allah ağzından duysun..

dua edin kızlar bana Rabbim bana sabır versin, tevekkül versin, ondan geleni sorgulamadan kabul edecek güç versin..

canım elbet Rabbim hepimize nasip edecek, demek ki bizimde bekleme sürecimiz uzunmuş Allahım sabır güç kuvvet versin bu süreçte olan hepimize

ben yeni katılmadım ama perşembe transferim gerçekleşecek inşallah canım

sğl cnm...Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda cnm...valla her işimi yapıyo cnm kocam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…