nurcancım cnm mrb...
yaa ben perşembe gününden sonraki okunma listesine eklenebilirmiyim?:84:
bu kullandığım fitil beni mağvetti sürekli eriyip akıyo bütün gün çok rahatsız oluyorum bu şekilde okuduğum sureler içime sinmez
lütfen beni bu seferlik bağışla...
ah canım çok bile oldu bitdse iyi olurdu bu hsfts syşeyle asosman arkadaşımıza okusaydık onunda transfer oldu 6. günüydü sanırım ama napalımallah nazardan saklasın bitmek üzre dualarımız
nurcancım cnm mrb...
yaa ben perşembe gününden sonraki okunma listesine eklenebilirmiyim?:84:
bu kullandığım fitil beni mağvetti sürekli eriyip akıyo bütün gün çok rahatsız oluyorum bu şekilde okuduğum sureler içime sinmez
lütfen beni bu seferlik bağışla...
ah canım çok bile oldu bitdse iyi olurdu bu hsfts syşeyle asosman arkadaşımıza okusaydık onunda transfer oldu 6. günüydü sanırım ama napalım
canım şuan dua dağıtmadım zaten üstteki liste listedekilerin isimleri alttaki liste okunan dua sende yok şuan dua ben sana özel olarak yazarım zaten dua dağıtınca :)))))))))))
ok cnm,napıon...topik sessizz...
napiyim canım maltepedeyim ablamda gezdik ettik yeni eve grdik burda özgürüm şükür :)))))))
sen neyapıyorsun nasılsın
canım sureyi sayılı vermiyoruz herkez 1 tane okuyo her arkadaşa okuyoruz ama şuankiş arkadaşın suresi sayı tam ama istersen sürekli okuyacaksan bana ekliyim seni listeye sıra sana gelince sanada okunureğer hala okunuyorsa ben meryem suresi alabilirim 2 tane.ne zamana kadar okumam gerekiyor.
oh oh iyi yapmışın canım bende kızıma şeker sepeti ve kapı süslerine baktım çok güzel bi sepet buldum ama önce bi eminönündende bakıyımda alıcam sepetiyle kapı süsünü odayıda kzım sağ sağlim doğarsa eğer modokodan bakıcaz ama orayı daha gezemedim bidahaki haftalardada oraları taaf edicem :)iim cnm bende ne olsun,bende çıktm eşimle bugün dışarı biraz hamiş pantolonu aldım kumaş kot bulamadım güzel ordan market alışverişi derken eve geldik okadar çook yoruldumki çokta gezmedik oysaeve gelince poşetleri bile eşime yerleştirttim sağolsun..sende iyi yapmışsın cnm gezmekle
canım sureyi sayılı vermiyoruz herkez 1 tane okuyo her arkadaşa okuyoruz ama şuankiş arkadaşın suresi sayı tam ama istersen sürekli okuyacaksan bana ekliyim seni listeye sıra sana gelince sanada okunur
oldu şimdi almıyorum iki taneyi o zaman.beni ekleyebilirsin.sıra bana gelmesi önemli değil şimdilik tüp bebek düşünmüyoruz.ama tedaviye gidiyorum.haber verirsen ben okurum devamlı müsait oldukça.Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlat versin inş.böyle bir halkaya dahil olmak beni mutlu eder.birbirimize edilen duayıda Allah kabul eder inş.
ayşeden kasıt bensem bana okundu ya kuzum siz okudunuz bir kaç kişi gerisini ben arkadaşlarıma tamamlattım.ah canım çok bile oldu bitdse iyi olurdu bu hsfts syşeyle asosman arkadaşımıza okusaydık onunda transfer oldu 6. günüydü sanırım ama napalım
canım şuan dua dağıtmadım zaten üstteki liste listedekilerin isimleri alttaki liste okunan dua sende yok şuan dua ben sana özel olarak yazarım zaten dua dağıtınca :)))))))))))
ohhh sefan olsun gez tabi ama üşütme sakın..napiyim canım maltepedeyim ablamda gezdik ettik yeni eve grdik burda özgürüm şükür :)))))))
sen neyapıyorsun nasılsın
iim cnm bende ne olsun,bende çıktm eşimle bugün dışarı biraz hamiş pantolonu aldım kumaş kot bulamadım güzel ordan market alışverişi derken eve geldik okadar çook yoruldumki çokta gezmedik oysaeve gelince poşetleri bile eşime yerleştirttim sağolsun..sende iyi yapmışsın cnm gezmekle
aaa ben yazana kadar çıkmışın.... gerçi bende bi :79:merhaba diyip çıkacaktım iyi geceler
günaydın kızlar geçmişi maalesef okuyamadım.
kızlar ben bir kaç gündür adetliyim. onun için henüz meryem suresini okuayamadım. hafta sonuna okurum diye düşünüyorum. geç mi kalmış olurum.
birde meryem suresini okuyanlar içindeki secde namazını unutmasın.
kızlar yeni katılan arkadaşlarımız var onların durumunu pek bilmiyoruz kaç hamilemiz var kaç tedavi görenimiz var liste mi tutsak acaba......
oooooooooooh hadi senin tutcak inşallah gör bak sen ben geçenkinden biliyom bukez kavuşcan sakın sitres yapma
inşallah güzelim Allah ağzından duysun..
dua edin kızlar bana Rabbim bana sabır versin, tevekkül versin, ondan geleni sorgulamadan kabul edecek güç versin..
günaydın kızlar geçmişi maalesef okuyamadım.
kızlar ben bir kaç gündür adetliyim. onun için henüz meryem suresini okuayamadım. hafta sonuna okurum diye düşünüyorum. geç mi kalmış olurum.
birde meryem suresini okuyanlar içindeki secde namazını unutmasın.
kızlar yeni katılan arkadaşlarımız var onların durumunu pek bilmiyoruz kaç hamilemiz var kaç tedavi görenimiz var liste mi tutsak acaba......
GÜNAYDIIIIINNN... Yeter yok ya sabahları ben açıyorum burayı, lapa lapa kar yağıyor çocuk gibi sevinşyorum ben de..
ayşeden kasıt bensem bana okundu ya kuzum siz okudunuz bir kaç kişi gerisini ben arkadaşlarıma tamamlattım.
ohhh sefan olsun gez tabi ama üşütme sakın..
aman da amaaan hamiş pantolonları da alırmıııışş..kıyamam valla yorma kendini yapsın işleri kocacığın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?