bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

selam kizlar...nasilsiniz? ayse yarin dr.a gidecen sanirim hadi guzel haberlerle insallah..bugunlerde bi negatiflik var bende nedense..kendimi pek iyi hissetmiyorum..hayirlisi insallah....insallah burda herkesin iyi haberlerini alinca cok dah aiyi olacam..optum herkesi cokkk..peara okunan meryem suresi bittimi kizlar bu arada?

amaaan gidicem de öyle ik zamanlardaki heyecanım falan kalmadı, garip hissediyorum olumlu ya da olumsuz hiç bişey hissedemiyorum. yani zaten ben sırtımdan çatlasam ne değişir hadi bişey değişecek olsa çatlamaya da razıyım :))
canım benim sen kendini neden üzüyorsun boşver bizi sen kendini ruhunu dinlendir.

canim yaa insallah guzel haberler ver bize...ya bende bole bi deliyim sevdigim insanlardan kotu haberler alinca asiri etkilenirim...cok kotu bir huy ama degismze bu bende artik...ya artik gide gele dr.a tabiki eski heyacanda olmaz...Rabbim insallah yuzumuzu guldurur aysecim yaaa...cok ugras verdik bu yolda cok...umit ediyorumki peardan olumlu haber alacaz... ona dair olumlu hisler var icimde insallah yanilmam yaaa insallahhh

canimm sen yagmurmu koymaya karar verdin bebisinin adini..diger topikte okudum..karar vermemistin sen son diye hatirliyorum..ismi gibi bereketli olsun insallah..cok hos isim..

Canım çok sağol yaa. Ne tuhaf ben hiç bir şey hissetmiyorum. Birilerinin olumlu hisler beslemesi çok mutlu etti yüzümü güldürdü Allah'ta senin yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım. Hepimiz için dua ediyorum umut ederim benim kadar bu yollarda uğraş vermezsiniz.

aaa ben yazana kadar çıkmışın.... gerçi bende bi :79:merhaba diyip çıkacaktım iyi geceler
canım görmedim özür dilerim :)))))))))

canım asumanın dua bitmedi daha hilbay adetmiş onunkini sen okurmusun canım bugün felan
nurcan canim nasilsin? seninde yarindi dimi kontrolun?
evet hayatım yarın gidiyorum
canimm sen yagmurmu koymaya karar verdin bebisinin adini..diger topikte okudum..karar vermemistin sen son diye hatirliyorum..ismi gibi bereketli olsun insallah..cok hos isim..

canım yağmur nisa demiştik ama babası kararsız artık kimlik çıkanakadar yoluvar :)))))))) haha

canim tamam ben hilbayinkini okuyorum..bu aksam okurum insallah Rabbim bir aksilik vermez ise...bu arada benim esim yarin sabah gelecek..malum kar yagdi santiyede yollar kapali...dua baslandigi zaman bana mesaj atarsiniz..ben okurum tamammi canim..

hafta sonu kimin icin baslanacak..ben hafta sonu alayim onu okurum..bana ismini yazsin..

Son düzenleme:
öööfff şöyle işim olmadığı zamanlarda şu bankada tıkılıp kalıyorum ya deli oluyorum sıkıntıdan..

canim yaaaa amin insallah...inan varya surda olumlu haberler okuyunca cok seviniyorum..banada cok buyuk umut oluyo hem..bu ugurda ugras veren kimsenin kucagi bos kalmasin insallah....

bana da yaranmak mümkün değil di mi? :)) ya gitmek istiyoruuum çarşıda işlerim vaaaar.. yarın doktor akşamüstü ama ben erkenden kaçıcam

zaten varya insanin akli baska seyde olunca iste nasil daralir bilirim..helede bizim gibi sabirsiz olursa..simdi aklinda doktordaya cok iyi anliyorum seni..insallah insallah cok guzel haberlerle donersin canim benim yaaa...

zaten varya insanin akli baska seyde olunca iste nasil daralir bilirim..helede bizim gibi sabirsiz olursa..simdi aklinda doktordaya cok iyi anliyorum seni..insallah insallah cok guzel haberlerle donersin canim benim yaaa...

ah yarın bir mucize olsa, dese dağılmış kistlerin tekrar başlayalım dese.. çok mu şey istiyorum (

öööfff şöyle işim olmadığı zamanlarda şu bankada tıkılıp kalıyorum ya deli oluyorum sıkıntıdan..
Az kaldı arkadaşım sabret, zaten dışarıda kar yağıyor ve hava çok soğuk dışarısı da tatsız...
canim yaaaa amin insallah...inan varya surda olumlu haberler okuyunca cok seviniyorum..banada cok buyuk umut oluyo hem..bu ugurda ugras veren kimsenin kucagi bos kalmasin insallah....

Amin canım....Birbirimize umut olalım ve güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşalım. Allah bebeklerimizin nasıl büyüdüğünüde buralarda da olsa paylaşmayı nasip eder inşallah.

ahh inşallah.. olur mu dersiniz birgün biz de bebeklerimizden söz ediyor olabilir miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…