bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim tamam ben hilbayinkini okuyorum..bu aksam okurum insallah Rabbim bir aksilik vermez ise...bu arada benim esim yarin sabah gelecek..malum kar yagdi santiyede yollar kapali...dua baslandigi zaman bana mesaj atarsiniz..ben okurum tamammi canim..

hafta sonu kimin icin baslanacak..ben hafta sonu alayim onu okurum..bana ismini yazsin..

canım benim tel msj atmıyo ama rar ben bildiririm sana şuan aslında ayşeye okucaktık ama o tedaviye biraz araaverdiya inelere başlayınca ona okuyalım asosmana okuyalım kızın transferinin 8, günümüne testine bişi kalmadı ama ben net bişi sölerinm seni arayıp canım

ahh inşallah.. olur mu dersiniz birgün biz de bebeklerimizden söz ediyor olabilir miyiz acaba?

canimmmmm insallah.neden olmasin? yeterki Rabbim ol desin...bu muayenler tedavile hep bahane hep bir sebep..Rabbim verecekse nasip edecekse zamani gelecek ve tabiki olacak.Ama Rabbim nasip etmeyecekse isterse hic sorun olmasin olmaz..umut kaybetmek yok aysecim..insallah insallah yuzumu gulecek..hem en beklenmedik seyler en guzel seyler hep en kotu anlarin ardindan olur..

ahh inşallah.. olur mu dersiniz birgün biz de bebeklerimizden söz ediyor olabilir miyiz acaba?

Neden olmasın nasipse olacak... Bir kaç gündür vakit buldukça eski topikleri okudum daha gebe kalmadan bizler gibi aynı heyecanları paylaşan insanlar şimdi bebeklerinin yaramazlıklarını, diş sorunlarını paylaşıyorlar. Çok güzel şeyler bunlar....Hatta biz bebeklerimizi birlikte bile gezdirebiliriz Allah izin verirse....

tamam canim ben bu aksam bir tane okuyacam asumana..digerinide haber verirsiniz okurum ben hemen canim..

aysecannnn cok is olsa yoruluyorum dersin is olmayinca daraliyorum desin:))) alemsin kissss
aynen he bu varya buna yaranılmaz
ah yarın bir mucize olsa, dese dağılmış kistlerin tekrar başlayalım dese.. çok mu şey istiyorum (
ah inşallah canım Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin
Tüm arkadaşlarımın dünya kadınlar günü kutlu olsun...
sağol hayatım seninde
ay olcak tabi sen hiiiiiiiiiiiiç merak etme çok alıcan sen buralarda sıpanın yaramazlıklarından

aminnn insallah....bende bakiyorum diger topiklere..12 kez deneyip negatif sonuc alan ve kendiliginden gebe kalan birni bile okudum..imkansiz denildigi halde gebe kalnlar v.s v.s ..insallah bizede nasip olur..insallahhh

Nurcanım nasılsın, ne yapıyor nazlı kızçen.... Yeni ciciler almışsın kızına ne güzel. Çok küçük eşyalar ama nasılda sevimliler değilmi? Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah.

1-)pearlflover
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

kızlar artık meryem suresine başlıyalım kimse katılmıyor sanırım daha artık geri kalanını eşe dosta okutucaz hatta ilk perlflover arkadaşımıza okuyacaz kızlar şuan tedaviye başlayan o herkez alabileceği rakamı söylesin kızlar

asuman arkadaşımızın tedavisinin hayırla geçmesi ve pozitif sonuç alıp sağ sağlim yavrusunu kucağına alması niyetiyle Allah cümlenizin okuduğum meryem surelerini kabul etsin inşallah

pearlflover-----1 adet aldı------------okudu
nurcan--------1 adet aldı-------------okudu
umudumsun--1 adet aldı-------------okudu
firstheaven----1 adet aldı--------------okudu
vahşihatun---1 adet aldı---------------okudu
yeter----------1 adet aldı-------------okudu
tweety25-----1 adet aldı--------------okudu
ayşe----------1 adet aldı--------------okudu
asosman------1 adet aldı--------------okudu
pembe_86----1 adet aldı---------------okudu
derin --------- 1 adet aldı-------------okudu
hilbay---------1 adet aldı-------------okudu
nazemir-------1 adet aldı
pearlflover --8 tane akadaşlarına aldı----okundu

TOPLAM: 21

evet canım sağol aldım valla küçük müçük dediğin gibi güzeller ama :))))) tabi şimdi eve götüremicem hastaneye gidicemya yarın :) ondan babamızda merak etti şimdi fotolarını çekiyom bide :))))) ona gistercem eve gidince :))))) ha ha benimö herif benden meraklı :)))))))

Allah okuyan tüm herkesten razı olsun... Benim için ettikleri duayı kendi katında hepiniz içinde kabul etsin inşallah...

ya canım bana okundu ya zaten hani siz okudunuz geçenlerde birer tane sen okudun umudumsun ceylin pembe asuman nazife ben de gerisini kendi arkadaşlarımdan tamamladım

Ne güzel... Hep başkalarının çocuklarına aldım bugüne kadar o hissi hiç bilmiyorum. Zaten yandın sen kızlar babalarına aşık olurlar babalarda kızlarını çok severler seni bir kenara atmasın bunlar...

yaaa bütün derdi sıkıntıyı biz çekelim onlar babaya düşkün olsun cart diye yırtarım o babanın ağzını :))

ya canım bana okundu ya zaten hani siz okudunuz geçenlerde birer tane sen okudun umudumsun ceylin pembe asuman nazife ben de gerisini kendi arkadaşlarımdan tamamladım

canım benim o ayrı bidaha okunacak olmaz öle bide biz okucaz hem ne zararı olcak dua okunsun fazlası zarar etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…