bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Ama bu kuraldır ayşem kız çocuklara sorarlar hep babamla evlecem ben derler Sende ona göre erkek doğurmaya bak..
işte ben de ondan erkek istiyorum ya zaten..
canım bende öle yapalım diyom aysosmana okuyup peşine sana okuyalım sonrada bu hafta transfer olcak başka bi arkadaşım var ona okuruz :))))))
tamam patron kime dersen ona okuruz :)) ha tabi benim bitmek bilmez adetlerim biterse :)))

Son düzenleme:
selam kızlaarrrr
ne güzel kar yağıyor dışarıda bende hemen çıktım alışveriş yaptım kar altında yürüdüm ayy tutsa yaa ama tutmaz gibi sürekli yağmıyor çünkü,bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun inşallah en yakın zamanda anneler günümüzüde kutlarız birbirimizin

ayşecim yarın osman beye gidiyorsun inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım
gönlündeki hayırlısıyla gerçek olur inşallah

nurcancım prensesi görecen sende yarın teyzoşlarından da selam söyle canım

umudum hayırdır niye negatiflere büründün bakiyim at üzerinden o kötü duyguları inşallah allahın izniyle herşey güzel olcak çok yakında inşallah

Canım Allah razı olsun ne kadar iyisiniz hepiniz. Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana da nasip etsin inşallah...

amin canim benim..insallah hepimize nasip etsin..gerceketn evlatsizlik cok zor canim yaa..evde yapayanliz kaldigimda daha cok canim yaniyor..bir bebek sesi evimizi senlendirsin insallah hepimizin..Rabbim dualarimizi vesile kilsin insallah bebislerimizi gelsin..

canim arada geliyorlar boyle iste..guzel haberler okurum insallah burdanda hersey cokkk guzel olur...

ay babası şimdiden hasta kızına olumda böle değildi :)))))))) kızımda valla milletin dediğine göre babasını çok sevcek millet diyo sakin olcak kızın sakin çocuk babasını severmiş diyolar ne alaka bilmiyom :))))))))))

ay kız ben diğerinde ufak tefek bişiler almıştım aslında bu 2, yaşayışım aam süs felan almamıştım ozaman şimdi kızıma herşeyi yapmak istiyorum ah bi sağlam olsun daha neler yaparım :)))))

inşallah rabbim enkısa zamanda sanada yavruna ciciler almayı nasip etsin

aminnn canim insallahhhh...sag salim gelecek insallah annesine...insallah Rabbim hepimize hamile kalmayi evlat sahibi olmayi nasipe tsin..

işte ben de ondan erkek istiyorum ya zaten..

tamam patron kime dersen ona okuruz :)) ha tabi benim bitmek bilmez adetlerim biterse :)))
:)))))))))))) canım seninkine okucak biri bulcaz artık :)))))))) eğer msn felan nazemiri görürsen sorsana okumuşmu ben giremiyorum burdan mj attım cevap vermedi daha :)
kızzzzzzz tutmasın benim hastaolmamamlazım yarın hastaneye gidicem (((((((((( ağlarım ama

evet kızımı görcem inşallah bakalım yaramaz sıpa nasıl :))))) sölerim selamını
inşallah rabbim hepinize nasipetsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nurcanim okudum ben..Rabbim kabul etsin insallah..
Allah kabul etsin hayatım :))) sağol

gordum simdi msnde dur soruyum bakiyim okumusmu

sordum hemen yegeniyle konustum..okumus dedi firsati olmadigi icin yazamamis dedi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…