anladim canim cok sagol..suan topikte aysosman canim adini yaz lutfen ben baslayayim..ben bu gece olmadi en gec yarin okurum..belki giremem nete 4-5 gun ama ben mutlaka dedigim gibi bu gece yada en gec yarin okuyacam..ama tatlim oncelikle ismini verki oyle niyet edeyim
asuman arkadaşımızın duası bitmiştir inşallah tedavisive transfer süreci su gibi çabuk ve temiz geçsin arkadaşımız bebişine kavuşsun :)))))))
aa nereye gitti aysosman az once topikteydi..canim adini yazsaydin yaaa
asuman arkadaşımızın duası bitmiştir inşallah tedavisive transfer süreci su gibi çabuk ve temiz geçsin arkadaşımız bebişine kavuşsun :)))))))
insallah aminnnnn...cani gonulden diliyorum inanki..Rabbim kabul etsin dualarimizi insallah...
ayşe öztürk arkadaşlarrrr allah razı olsunn inşallah sayenizde olacak bebeğimmmmm...
test tarihim cuma bu arada dostlarımmmm..
şu sıra osman beyciğim bana pek hayırlı haberler vermiyor ama inşallah canım bakalım belki bu sefer işlerim yoluna girer. bu kadar aksilik ya çok büyük bir hayır getirecek ya da ... orasını düşünmek istemiyorum şimdilik...selam kızlaarrrr
ne güzel kar yağıyor dışarıdabende hemen çıktım alışveriş yaptım kar altında yürüdüm ayy tutsa yaa ama tutmaz gibi sürekli yağmıyor çünkü,bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun inşallah en yakın zamanda anneler günümüzüde kutlarız birbirimizin
ayşecim yarın osman beye gidiyorsun inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım
gönlündeki hayırlısıyla gerçek olur inşallah
nurcancım prensesi görecen sende yarın teyzoşlarından da selam söyle canım
umudum hayırdır niye negatiflere büründün bakiyim at üzerinden o kötü duyguları inşallah allahın izniyle herşey güzel olcak çok yakında inşallah
canııım ah o sağ salim gelsin de elbirliğiyle neler neler yapıcaz onun için, neler alıcam ben kızımaaa..ay babası şimdiden hasta kızına olumda böle değildi :)))))))) kızımda valla milletin dediğine göre babasını çok sevcek millet diyo sakin olcak kızın sakin çocuk babasını severmiş diyolar ne alaka bilmiyom :))))))))))
ay kız ben diğerinde ufak tefek bişiler almıştım aslında bu 2, yaşayışım aam süs felan almamıştım ozaman şimdi kızıma herşeyi yapmak istiyorum ah bi sağlam olsun daha neler yaparım :)))))
inşallah rabbim enkısa zamanda sanada yavruna ciciler almayı nasip etsin
:)))))))))))) canım seninkine okucak biri bulcaz artık :)))))))) eğer msn felan nazemiri görürsen sorsana okumuşmu ben giremiyorum burdan mj attım cevap vermedi daha :)
kızzzzzzz tutmasın benim hastaolmamamlazım yarın hastaneye gidicem(((((((((( ağlarım ama
evet kızımı görcem inşallah bakalım yaramaz sıpa nasıl :))))) sölerim selamını
inşallah rabbim hepinize nasipetsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah kabul etsin hayatım :))) sağol
canlar sırada kim var meryem suresi okumak için benimde perşembe kızlarrrrr dualarınızla olacak inşallah nurcancım kim için okunacaksa ismini alayım canım
Allah razı olsun canlarım yaa.. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sizlere... Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah. Birbirimize güzel haberler verebilmek umuduyla...
canım senin transfer değilmiydi ya ben transfer biliyom ay hepinizin bi araya gelmiş inşallah çabuk biterde hepinize en kısa zamanda okuruz şuan aysosmana yani ayşe arkadaşımıza okunacakcanlar sırada kim var meryem suresi okumak için benimde perşembe kızlarrrrr dualarınızla olacak inşallah nurcancım kim için okunacaksa ismini alayım canım
ah canım sağolasın düşünmen bile yeter güzel kalplim benim :)))))))))şu sıra osman beyciğim bana pek hayırlı haberler vermiyor ama inşallah canım bakalım belki bu sefer işlerim yoluna girer. bu kadar aksilik ya çok büyük bir hayır getirecek ya da ... orasını düşünmek istemiyorum şimdilik...
canııım ah o sağ salim gelsin de elbirliğiyle neler neler yapıcaz onun için, neler alıcam ben kızımaaa..
ben yerime okuycak birini bulmaya çalışıcam cumaya kadar okumasını istiycem bir arkadaşımdan demin aradım açmadı yarın mutlaka haber veririm sabahtan..
canım seni erteliyoz ama senin nezaman onu öğrenekde yarın bi git ona göre daha belli değil sıradaki :))))aysosman arkadaşımız için okuyoruz adı da ayşe canım cuma günü test günü galiba ondan sonra da sana okunacak ama emin değilim..
canım senin transfer değilmiydi ya ben transfer biliyom ay hepinizin bi araya gelmiş inşallah çabuk biterde hepinize en kısa zamanda okuruz şuan aysosmana yani ayşe arkadaşımıza okunacak
ah canım sağolasın düşünmen bile yeter güzel kalplim benim :)))))))))
canım okutabilirdsen iyi olur birine daha eksik çok çıkacak çünkü
canım seni erteliyoz ama senin nezaman onu öğrenekde yarın bi git ona göre daha belli değil sıradaki :))))
ya bana okuduk zaten bi kere bi daha okumayalım canım benim ya da hepsi bitsin sonra okuruz
hem alırım ben kızıma sen karışma annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?