bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover
ayşe
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy

Son düzenleme:
anladim canim cok sagol..suan topikte aysosman canim adini yaz lutfen ben baslayayim..ben bu gece olmadi en gec yarin okurum..belki giremem nete 4-5 gun ama ben mutlaka dedigim gibi bu gece yada en gec yarin okuyacam..ama tatlim oncelikle ismini verki oyle niyet edeyim

asuman arkadaşımızın duası bitmiştir inşallah tedavisive transfer süreci su gibi çabuk ve temiz geçsin arkadaşımız bebişine kavuşsun :)))))))

seni ben yazarım zaten yarın okudu diye canım sen hızlısın :)))))))) ha ha

asuman arkadaşımızın duası bitmiştir inşallah tedavisive transfer süreci su gibi çabuk ve temiz geçsin arkadaşımız bebişine kavuşsun :)))))))

insallah aminnnnn...cani gonulden diliyorum inanki..Rabbim kabul etsin dualarimizi insallah...

Allah razı olsun canlarım yaa.. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sizlere... Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah. Birbirimize güzel haberler verebilmek umuduyla...

ayşe öztürk arkadaşlarrrr allah razı olsunn inşallah sayenizde olacak bebeğimmmmm...

test tarihim cuma bu arada dostlarımmmm..

canim aldim adini ben insallah cuma gunu hayirli sanuclar alacaz canim benim..ben en gec yarin okurum..bir sure nete giremeyecem ben nurcana soyledim..ama dedigim gibi en gec yarin okuyacam duani..insallah guzel haberler ver bze canim...

Son düzenleme:

canlar sırada kim var meryem suresi okumak için benimde perşembe kızlarrrrr dualarınızla olacak inşallah nurcancım kim için okunacaksa ismini alayım canım

şu sıra osman beyciğim bana pek hayırlı haberler vermiyor ama inşallah canım bakalım belki bu sefer işlerim yoluna girer. bu kadar aksilik ya çok büyük bir hayır getirecek ya da ... orasını düşünmek istemiyorum şimdilik...
canııım ah o sağ salim gelsin de elbirliğiyle neler neler yapıcaz onun için, neler alıcam ben kızımaaa..

ben yerime okuycak birini bulmaya çalışıcam cumaya kadar okumasını istiycem bir arkadaşımdan demin aradım açmadı yarın mutlaka haber veririm sabahtan..

canlar sırada kim var meryem suresi okumak için benimde perşembe kızlarrrrr dualarınızla olacak inşallah nurcancım kim için okunacaksa ismini alayım canım

aysosman arkadaşımız için okuyoruz adı da ayşe canım cuma günü test günü galiba ondan sonra da sana okunacak ama emin değilim..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover
ayşe
umudumsun-----------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy

Son düzenleme:
canım senin transfer değilmiydi ya ben transfer biliyom ay hepinizin bi araya gelmiş inşallah çabuk biterde hepinize en kısa zamanda okuruz şuan aysosmana yani ayşe arkadaşımıza okunacak
ah canım sağolasın düşünmen bile yeter güzel kalplim benim :)))))))))

canım okutabilirdsen iyi olur birine daha eksik çok çıkacak çünkü

aysosman arkadaşımız için okuyoruz adı da ayşe canım cuma günü test günü galiba ondan sonra da sana okunacak ama emin değilim..
canım seni erteliyoz ama senin nezaman onu öğrenekde yarın bi git ona göre daha belli değil sıradaki :))))

ya bana okuduk zaten bi kere bi daha okumayalım canım benim ya da hepsi bitsin sonra okuruz
hem alırım ben kızıma sen karışma annesi..

ya bana okuduk zaten bi kere bi daha okumayalım canım benim ya da hepsi bitsin sonra okuruz
hem alırım ben kızıma sen karışma annesi..

nese ben ayarlıcam duayı arkadaşları halledelim ozaman transferi olanları ondan sonra sana onunacak en son değil :))))))
tamam karışmam ama yapma kız mahcup olurum :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…