bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ceylin canim benim doktor ne histereskopi ne baska hic birsey yapmadi..burda sizin yazilari okuyunca ogreniyorum bende....rahim filmi ...v.s.. ya bunlari en basta direk istiyomu dr?

canım genelde merkezler histeroskopiyi hemen istemezler.mesela ben 3. denemeye başlayacağım, tekrarlayan düşüklerim olduğu için yeni istedi doktorum benden histeroskopi genetik testler falan.

inşallah rabbim sanada birbirinden tatlı ikizler versin canım :))))))) hem bidaha bidaha uğraşmazsın tüp bebekle :))))))))) negüzel ikisini bir büyütürsün:)))))
güzel duaların için sağol

canım hiteroskopiyi sonra isteye biliyolar her yer aynı çalışmıyor ama rahim filmi kesinlikle çektirmiş olman lazımdı belki tüplerin tıkalı belki yapışık kanalla ne biliyolar bakalım devlet rahim filmi olmadan rapor bile vermiyo bildiğim kadarı ile sen bi sor doktoruna

canim nurcancigiim amin..insallah ikizim olur valla:))))ama once senin guzel haberlerini alalaim insallah.....

ya valla benden sadece hormon testi istendi ve ultrasona sokuldum...onun disinda ekstra hic birsey olmadi..anlamadim yaniii...

canim senden peki rahim filmi istemislermiydi? benden hic birsey istemediler...

canım benim gittiğimde elimde rahim filmim vardı. önce karadeniz hastanesinde aşılama yaptırmaıştık tüpe geeçmeden önce. sanırım sizin sorun erkek infertilitesi..yoksa mutlaka isterlerdi. bide doktorlar bunlar insanı zorlayan tetkikler olduğu için bazen başarısız denemelerden sonra istiyolar. rapor çıkarsaydın mutlaka film çekinirdin.. canım inş duan kabul olur ikiz veya tek rabbim sağlıklı evlat nasip eder. ayrıca ikizi olan arkadaşın nerde yaptırmıştı tüpü?

canim onlarda ayni merkezde..nasip olunca oluyo demek...onlarin ilk denemede hemen oldu..o zaman yasa cikmamsiti ve 3 tane embriyo konuldu...2si tuttu..
evet canim bizim erkek infertilitesi ama ne bileyim erkekte sorun olanlardan bile istenmis....ama simdi okuduklarimdan anliyorumki mutlaka butun testtler istenmlei..cunku belki bendede bir sorun vardir...
sen merkeze karar verdinmi canim?kafanda belirledigin cok istedigin bir yer varmi?

canim nurcancigiim amin..insallah ikizim olur valla:))))ama once senin guzel haberlerini alalaim insallah.....

ya valla benden sadece hormon testi istendi ve ultrasona sokuldum...onun disinda ekstra hic birsey olmadi..anlamadim yaniii...

canım sen araştır bence bi benden diğer gebeliğimdede bundada eşimin siperminden önce bu film istendi hatta doktorum tüpler kapandıysa açmamız gerek dedi allaha şükür 2 seferdede açıktı her tedavi öncesi bu film çekilir

canım eşim gene clinarttan yana. o cesaret edemiyor ankraya falan gitmeye.istanbulda amcası falan var oraya gidelim istersen diyor orayıda ben istemiyorum rahat olamam diye.muhtemel geen clinart olur veya fakülte daha 3-4 ay. bu arada karar verecez bakalım. benceed en baştan bütün testler yapılmalı mesela ben bu testleri yaptırmayı son denememden önce istemiştim ama doktor istemedi. şimdi istediler ve yaptıracaz. aslına bakarsan bende clinartın kötü bir merkez olduğunu düşünmüyorum aam biizm yüzümüz gülmediya bir antipati oluştu sanırım..

hayirlisi olsun canim..insallah bu sefer kucaginda bebisinle donersin..ama tip fakultesinide ihmal etme derim..ordaki dr ilede gorus..bui arada icinde sinen baska bir merkez olursada imkanin varsa oraya git derim...cunku ben basarinin tabiki onca nasip ile daha sonra merkezle cok baglantili oldugunu dusunuyorum...bu arada ufuk beyin basari orani safak beyden daha yuksek sanirim...

dimi canim ya haklisin valla...benim gibi saf saf hic birsey bilmeden tup bebek merkezinin kapisini calarsan olacgi budur..ne test ne birsey hemen tup bebege gecis ....ama simdi ogrendim..insallah ikinciyi denemeden hamile kalabilirim..ama eger ikinciyi denersemde burdan ogrendigim cok sey var...bunlarin hepsini yaptiaracgim..

Son düzenleme:

yaptır herşeyi tabi boşuna seni hem maddi hem manevi yıpratmalarına izin verme canım hadi ben kaçtım hepinize hayırlı ve rahat geceler

yaptır herşeyi tabi boşuna seni hem maddi hem manevi yıpratmalarına izin verme canım hadi ben kaçtım hepinize hayırlı ve rahat geceler

iyi geceler canim...cok sagol..bu arada gecenin bu saatlerinde dualar cok makbul olurmus..dilerim Rabbim hayirli ve saglikli bir sekilde evladini nasip etsin sana...ve dilerim buradaki tum bebis isteyen arkadaslarimin ve benim bir an once kucaklarimiz bebis ile dolsun...

Son düzenleme:

tatlım en son gittiğimde bu rahim filmini ben de konuştum doktorumla bana ultrasonda gözle görülebilen bir şişkinlik yoksa rahim filmine gerek yok dedi ama histereskopi için başarısız denemeden sonra şart diyor ve en gelişmiş yöntem rahmin içini direk gözle görmüş oluyoruz dedi. bana histereskopi yapmadan önce histerosonografi yaptı yani rahmin içine sıvı verip ultrasonla baktı onun sonucunda içeri doğru baskı yapan myom gördü ve histereskopi ile aldı. ilk başarısız denemeden sonra histereskopiyi tekrarladık yine myom vardı aldı. şimdi şubatta başlamayı düşünüyoruz başlamadan önce yine histereskopi yapacakmış.

anladim canim benim..her sistemin calisma sekli farkli demek..kimi butun testleri en bastan yapiyor..kimiside soruna gore yapiyor...
nasilsin aysecim? moraller nasil bugun?

anladim canim benim..her sistemin calisma sekli farkli demek..kimi butun testleri en bastan yapiyor..kimiside soruna gore yapiyor...
nasilsin aysecim? moraller nasil bugun?

Valla aslında sıkılıyorum dünki mevzu canımı sıktı ama hiç bişey düşünecek vakit bulamadım işler çok yoğun, iyi de oluyor düşünüp kendimi üzemiyorum böylece. yine de girip girip bakıyorum foruma, ona fırsatım her zaman var.

canim aslinda hayat varya o kadar kisaki..soyle gecmise donup baktigimda 27 senem nasil gecti diyorum..hic gecmez dedigim gunler gectiii..hic dinmez dedigim firtinalar bitti...en cok guvendiklerim megerse hic guvenilmeyecekler cikti; hic ummadiklarimda en cok guvendiklerim oldu...ama gecmise donup baktigimda yaptiklarimdan cok yapamadiklarima var psimanliklarim..sunu neden yaptim yerine keske sunuda yapsaydim diyorum...hic birsey icin canimizi uzmeye degemez..bazen diyorum Allahim bu kadar sikinti cekiyorum; uzuluyorum..acaba sonu ne olacak..ama alnimda yazilandan otesini gormeyecem..o zaman nedendir bu kargasa? zamanin bize neler ysatacagini gorecez bekleyip..umarim kaderimizde anne olmak vardir...umarim Rabbim onun icin actigimiz elleri geri bos cevirmez...umarim su acidan akan gozyaslarimiz birgun mutluluktan akar....

bu arada kizlar benim yarin esim gelecek..belki nete giremiyebilirim kisa bir sure...ara anneme geldikce girmeye calisacam..umarim surdan herkesin en en guzel haberlerini alirim..umarim guzel guzel umut hikayeleri yazilmis olur....hepinizi cok optum..sevgiyle kalin....

yeter canim nasilsinnnnn? Yeter canim sen tekrar tup bebis denemeyi ne zaman dusunuyosun? Yakin zamanda varmi oyle bir planin?

canımevet mart gibi
inşşşş ama öncesinde bizim bir sorunumuz daha var ilaçlar ben normalde çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu ruregon kulandım
şimdi yine aynısı olcak o yüzden ilaç ayralamaya çalışıyorum tedaviden çıkmış pozitif almış arkadaşlardan uygun fiyata ilaç bakıyorum ayaralaya biilirsem öncesndede başlayabilirim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…