nayırrrr benimkide sonuc allahın izniyle perşembe
çok iyi kalplisiniz bu arada
nese ben ayarlıcam duayı arkadaşları halledelim ozaman transferi olanları ondan sonra sana onunacak en son değil :))))))
tamam karışmam ama yapma kız mahcup olurum :))))))))
bitanecik kız yiğenim var bitanecik de oğlan ikisi de istanbulda( onlara almıycam da kime alıcam..
sağol canım Allah kabul etsin o arkadaşımıza yetişmez zaten keşke yetişse o haftaya kalır sanırım testten sonrayaayşe arkadaşımız için ben okuyamıyorum ama bir arkadaşım şu an okuyor okundu yaz sen nurcancım ama firstheaven arkadaşımız için adetimin bitmesini beklemem lazım ona da oku demeye utanıyorum çünkü..
amin canıım inşallahaysosmanin meryem suresini bitirdim ben kizlar..insallah Rabbim hayirlisiyla evladini ona nsaip edecek buraya hamisim diye yazar insallah...
nurcancım ayşe arkadaşımızın cuma günü hayırlı tahlil sonucunu alması için okudum allah kabul eder inşallah
benim için de inşallah, alllahın izniyle olur demeniz yeterli arkadaşlar napalım bana sıra gelmicek ama temiz yüreklisini inşallah benim için de aklınızdan geçirirseniz yeter bana daha nolsun
benim için de inşallah, alllahın izniyle olur demeniz yeterli arkadaşlar napalım bana sıra gelmicek ama temiz yüreklisini inşallah benim için de aklınızdan geçirirseniz yeter bana daha nolsun
aysosmanin meryem suresini bitirdim ben kizlar..insallah rabbim hayirlisiyla evladini ona nsaip edecek buraya hamisim diye yazar insallah...
Arkadaşlarrrrr benim yerime sana okusunlar yaaaaa lütfennnn bir gün bir gündür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nurcancım ayşe arkadaşımızın cuma günü hayırlı tahlil sonucunu alması için okudum allah kabul eder inşallah
kız Allahımın izniyle sana bebişin sağ sağlim doğsun diye okucaz bak inşallah :)))))))) benim kızım biraz yaramaz onada okuyoz bi yaramazda sana gelir :))))))) sanada okuruz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?