bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nese ben ayarlıcam duayı arkadaşları halledelim ozaman transferi olanları ondan sonra sana onunacak en son değil :))))))
tamam karışmam ama yapma kız mahcup olurum :))))))))

bitanecik kız yiğenim var bitanecik de oğlan ikisi de istanbulda ( onlara almıycam da kime alıcam..

ayşe arkadaşımız için ben okuyamıyorum ama bir arkadaşım şu an okuyor okundu yaz sen nurcancım ama firstheaven arkadaşımız için adetimin bitmesini beklemem lazım ona da oku demeye utanıyorum çünkü..

aysosmanin meryem suresini bitirdim ben kizlar..insallah Rabbim hayirlisiyla evladini ona nsaip edecek buraya hamisim diye yazar insallah...

sağol canım Allah kabul etsin o arkadaşımıza yetişmez zaten keşke yetişse o haftaya kalır sanırım testten sonraya
aysosmanin meryem suresini bitirdim ben kizlar..insallah Rabbim hayirlisiyla evladini ona nsaip edecek buraya hamisim diye yazar insallah...
amin canıım inşallah

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy

Son düzenleme:
benim için de inşallah, alllahın izniyle olur demeniz yeterli arkadaşlar napalım bana sıra gelmicek ama temiz yüreklisini inşallah benim için de aklınızdan geçirirseniz yeter bana daha nolsun

Arkadaşlarrrrr benim yerime sana okusunlar yaaaaa lütfennnn bir gün bir gündür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim için de inşallah, alllahın izniyle olur demeniz yeterli arkadaşlar napalım bana sıra gelmicek ama temiz yüreklisini inşallah benim için de aklınızdan geçirirseniz yeter bana daha nolsun

canım benim sana okusunlar sonra bana olur tamammıııı

kız Allahımın izniyle sana bebişin sağ sağlim doğsun diye okucaz bak inşallah :)))))))) benim kızım biraz yaramaz onada okuyoz bi yaramazda sana gelir :))))))) sanada okuruz :)))))

Arkadaşlarrrrr benim yerime sana okusunlar yaaaaa lütfennnn bir gün bir gündür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öyle şey olur mu canım herkes sana niyetlendi ben okudum bitti bilededim ya sen de bana dua edersin dilek de eder allah kabul eder dualrımızı inşallah kalbinizin temizliğine inandım ben allahım da inşallah sana da pozitifleri gösterir de bayram yaparız

canım başlandı ya başlanmasaydı olurdu aslında ama okudu 3 kişi ikiizinde aynı zaman olması kötü oldu hakkınızda fazla bilgim olsaydı aslında daha önce ayarlardık bişiler ama ikinizde yeni olduğunuz için pek bi bilgim yoktu yoksa hallederdim bişiler

Günaydın kuzular!!! Ayyy çocuklar gibi şenim.. Öyle güzel ki kar bütün pislikleri örtmüş heryer aydınlııık. İçim kıpır kıpır. İşe gelmem zor oldu totom dondu, bir iki kere kaydım az daha çömleği patlatıyordum ama olsun mutluyum ben. Size de bulaşsın mutluluğum. Bu kar gönlümüzdeki karanlıkları da beyaza boyasın, içimizdeki yangınların üstüne yağsın ki ferahlayalım. Öpüyorum heeepiniziiii
Karla ilgili tek endişem sensin Nurcanım umarım yolların açıktır rahatça gidersin hastaneye, çok güzel haberlerle dönüşünü bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…