bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Ayşe arkadaşımız için meryem süresini okudum Allah kabul etsin cuma günü pozitif sonuç almayı ve bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Güzel haberleri bekliyoruz...

Ayşe arkadaşımız için meryem süresini okudum Allah kabul etsin cuma günü pozitif sonuç almayı ve bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Güzel haberleri bekliyoruz...

amiiin ağzına sağlık canım, ettiğin dualar sana dönsün inşallah

ohhh afiyet olsun canımmm sen çalışıyordun deil mi allah kolaylık versin canım zor olmuyor mu hem çalışmak hem ev hanımlıgı

:))) pek ev hanımlığı yapmıyorum. ablam bizimle yaşıyor yemekleri o hallediyor, temizlik ütü vs. için de yardımcım var. tabi yine de maaşımı alsam da işe gitmesem süper olur

:))) pek ev hanımlığı yapmıyorum. ablam bizimle yaşıyor yemekleri o hallediyor, temizlik ütü vs. için de yardımcım var. tabi yine de maaşımı alsam da işe gitmesem süper olur

ne işte çalışıyorsun canım valla keyfin gıcırmış o zaman herkesin senin gibi imkanı olsa ne iyi olur

ya bu arada ayşecim geçmişe baktım bi ama anlamadım pek meryem süresi sana mı baaşlatılduı yoksa bitti mi

amiiin ağzına sağlık canım, ettiğin dualar sana dönsün inşallah
Dua'da kardeşiz canım. Hepimize dönsün inşallah....
slm arkadaşlarr nasılsınızz
İyiyiz sen nasılsın ?
ya bu arada ayşecim geçmişe baktım bi ama anlamadım pek meryem süresi sana mı baaşlatılduı yoksa bitti mi

Şimdi okuduğumuz meryem başka bir ayşe arkadaşımıza aysosm'a okuduk Allah kabul etsin. Ayşeme de okuyacağız ama sonra....

[/QUOTE]
başka bir ayşeye okundu canım benimki sonra :))
canım ben çıkıyorum sanırım sende yogunsun görüşürüz

kusura bakma iş yığıldı birden çıkmam gerekti, yine görüşürüz.

canımın içi kızım şimdilik iiyi kilosunu ölçemediler makinada sorun varmış nst yede beyfendiler 37. haftada başlıyomu bakmaya bende bende dedim ben 36 da aldırtmak istiyom gelişimi iyyiyse bakalım beni heyete sokcak 36. haftadan sonra :))))))) ama şuan çok iyiyiyz

kar konusuna gelince ayaklarım sırılsıklam oldu dondum sözde çi<zmem var hııııııh :)))))) bide birsürü insanın içinde yere kapaklandım dan diye :))))))) yağım kaydı :))))))))rezil ötesi :))))))))) Allahtan dönüşte bir arkadaşla eşi arabayla evekadar bıraktılar Allah razı olsun :))))))))))

sıra sende akşamda senden güzel haberler istiyoruz teyzesi :))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy

Son düzenleme:
Allah kabuşl etsin canım amin
slm arkadaşlarr nasılsınızz

canım sanada sure verdim bitane aysosman arkadaşımıza okunacak okuyunca baana sölersin tamam canım:))))))))

Nurcanım bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim. Aman dikkatli ol arkadaşım karda Allah korusun....Neden daha erken doğurmak istiyorsun gülüm küçük bebeğe bakmak daha zor. Karnındayken ekmek elden su anneden yaşar kızın... Allah hepimize yaşatsın senin bu mutluluğunu seninde sağlıkla hayırla bebeğine kavuştursun inşalahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…