Ayşe arkadaşımız için meryem süresini okudum Allah kabul etsin cuma günü pozitif sonuç almayı ve bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Güzel haberleri bekliyoruz...
Ayşe arkadaşımız için meryem süresini okudum Allah kabul etsin cuma günü pozitif sonuç almayı ve bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Güzel haberleri bekliyoruz...
slm arkadaşlarr nasılsınızz
kar seyrediyorum keyfim yerinde ama öğlen çarşıda işlerim var napıcam bilmem :)) senden naber?
iyiyim canım bende biraz önce kahvlatı yaptım çay keyfi yapıyorum aynı zamandada kar keyfii çok güzel yagıyor
geç kalmaktan korktuğum için çook erken geldim işe otudum cam kenarına bi çay içtim ooohh misss
ohhh afiyet olsun canımmm sen çalışıyordun deil mi allah kolaylık versin canım zor olmuyor mu hem çalışmak hem ev hanımlıgı
:))) pek ev hanımlığı yapmıyorum. ablam bizimle yaşıyor yemekleri o hallediyor, temizlik ütü vs. için de yardımcım var. tabi yine de maaşımı alsam da işe gitmesem süper olur
:))) pek ev hanımlığı yapmıyorum. ablam bizimle yaşıyor yemekleri o hallediyor, temizlik ütü vs. için de yardımcım var. tabi yine de maaşımı alsam da işe gitmesem süper olur
ne işte çalışıyorsun canım valla keyfin gıcırmış o zaman herkesin senin gibi imkanı olsa ne iyi olur
Eh işte idare ediyoruz, ev istediğim kadar temiz olmasa da.. bankacıyım canım ben.
ya bu arada ayşecim geçmişe baktım bi ama anlamadım pek meryem süresi sana mı baaşlatılduı yoksa bitti mi
Eh işte idare ediyoruz, ev istediğim kadar temiz olmasa da.. bankacıyım canım ben.
Dua'da kardeşiz canım. Hepimize dönsün inşallah....amiiin ağzına sağlık canım, ettiğin dualar sana dönsün inşallah
İyiyiz sen nasılsın ?slm arkadaşlarr nasılsınızz
ya bu arada ayşecim geçmişe baktım bi ama anlamadım pek meryem süresi sana mı baaşlatılduı yoksa bitti mi
[/QUOTE]ya bu arada ayşecim geçmişe baktım bi ama anlamadım pek meryem süresi sana mı baaşlatılduı yoksa bitti mi
canım ben çıkıyorum sanırım sende yogunsun görüşürüz
Günaydın kuzular!!! Ayyy çocuklar gibi şenim.. Öyle güzel ki kar bütün pislikleri örtmüş heryer aydınlııık. İçim kıpır kıpır. İşe gelmem zor oldu totom dondu, bir iki kere kaydım az daha çömleği patlatıyordumama olsun mutluyum ben. Size de bulaşsın mutluluğum. Bu kar gönlümüzdeki karanlıkları da beyaza boyasın, içimizdeki yangınların üstüne yağsın ki ferahlayalım. Öpüyorum heeepiniziiii
Karla ilgili tek endişem sensin Nurcanım umarım yolların açıktır rahatça gidersin hastaneye, çok güzel haberlerle dönüşünü bekliyorum canım.
Allah kabuşl etsin canım aminAyşe arkadaşımız için meryem süresini okudum Allah kabul etsin cuma günü pozitif sonuç almayı ve bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Güzel haberleri bekliyoruz...
slm arkadaşlarr nasılsınızz
canımın içi kızım şimdilik iiyi kilosunu ölçemediler makinada sorun varmış nst yede beyfendiler 37. haftada başlıyomu bakmaya bende bende dedim ben 36 da aldırtmak istiyom gelişimi iyyiyse bakalım beni heyete sokcak 36. haftadan sonra :))))))) ama şuan çok iyiyiyz
kar konusuna gelince ayaklarım sırılsıklam oldu dondum sözde çi<zmem var hııııııh :)))))) bide birsürü insanın içinde yere kapaklandım dan diye :))))))) yağım kaydı :))))))))rezil ötesi :))))))))) Allahtan dönüşte bir arkadaşla eşi arabayla evekadar bıraktılar Allah razı olsun :))))))))))
sıra sende akşamda senden güzel haberler istiyoruz teyzesi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?