Nurcanım bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim. Aman dikkatli ol arkadaşım karda Allah korusun....Neden daha erken doğurmak istiyorsun gülüm küçük bebeğe bakmak daha zor. Karnındayken ekmek elden su anneden yaşar kızın... Allah hepimize yaşatsın senin bu mutluluğunu seninde sağlıkla hayırla bebeğine kavuştursun inşalahhhh...
sağol canım rabbim cümlemize kısmet etsin benim diğerinden sebep çoğu doktor erken aldır 36. haftadan sonra hiç bişicik olmaz gelişimi tamamlanmış oluyo diyor benim diğer bebek doğum sitresinede girdiği için fazla kalmaması iyi diyor herkez yani bi nevi riske atmama k için :)))))))
Canım dorktorun ne derse onu yap tabii. Allah'ın izniyle her geçen gün daha yaklaşıyorsunuz ne heyecanlı bir durum.
Akşama ayşecan'da hayırlı haberlerle gelirde inşallah...
Bir de yarın ve cuma günü test günü olan arkadaşlar var onlarda pozitif sonuçlar alırlar inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aynen heeeeee pozitif alan gidiyo stdt haber verdi gene edut hiç yaazmıyo diğer tarafada pek girmiyo :))))))) bakalım perşembe cuma peş peşe 2 test var iNŞALLAH pozitif çıkarAyyy kıyamaaam düştün mü kız dikkat eeet.. bi yerine bişey olmadı inşallah..
Demek sıpa iyi oh oh çok sevindim çok şükür az kaldı hayırlısıyla gelsin..
Valla benden gelecek haberlerle bayram yapacaksınız ama beni biliyorsunuz dengesiz vücudum ve dengesiz doktorumla başıma neler gelir bilmiyorum :))) Şimdi evdeyim akşam 6 da eşim almaya gelecek randevumuz 6 buçukta, bakalım hayırlısı..
Yarın adaşımla diğer arkadaşımızdan hayır haber alırız inşallah.. ama pozitifi alan bizi unutuyor hani nerde edut nerde stdt?
nurciş kız düştünmüü dikkat kendine cnm yaa üzüldüm bak şimdi...
aynen heeeeee pozitif alan gidiyo stdt haber verdi gene edut hiç yaazmıyo diğer tarafada pek girmiyo :))))))) bakalım perşembe cuma peş peşe 2 test var iNŞALLAH pozitif çıkar
seninde herşey güzel çıkar inşallahta artık oluşum gelir :)))))))))) biz senin her dengesizliğine kurbanız hayatım :))))))))
ediyom kızlar dikkat ama burası çok kötü heleki karşı felakat
ayy canım çekmeyin siz benim dengesizliğimi kocam çeksin :))
valla burası da felaket çok kar var botlarım da nasıl kaydı iyi kırmadım kafayı..
ayyy nurcan çok güzeeell iyi günlarde kullan inşallah canım.
ben de bugün arkadaşın şekerlerini almaya gidecektim hazırmış ama kardan yarına kaldı
şekerleri almışken ben de ona bir sepet alayım o da benden hediye olsun
nurcannn geçmiş olsun düşmüşün allah korusun ya buraya da lapa lapa kar yağıyo valla
bu yaptıklarında süper olmuş fikir oldu bana allah kısmet ederse çalarım bende bu modellerden haberin olsunn
sağol teyzesi :))))))))))
ay evet senin arkadaşın şekerleri vardı ya ne şekerler var yaaaaaaaaaa öldüm varya herşeyi alasım geldi :))))))))))) ama şekerleri eminönünden bakıcam eşimle
arkadaşında inşallah bebişini sağ salim alırda iyi günde şekerlerini dağıtır canım benim ya sen herkeze böle alıyon rabbimde sana kendi evladına almayı nasip etsin tez zamanda ya sen nasıl bi insansın ya valla çok iyi yüreklisin
yok bee hediye vermeyi seviyorum da ondan
keşke param olsa herkese her gördüğümü alsam..
ben seni biliyom sen merak etme nekadar karşılaşmasakta kalbini az çok biliyorum okadar konuşuyoz :))))))))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?