bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sağol canım rabbim cümlemize kısmet etsin benim diğerinden sebep çoğu doktor erken aldır 36. haftadan sonra hiç bişicik olmaz gelişimi tamamlanmış oluyo diyor benim diğer bebek doğum sitresinede girdiği için fazla kalmaması iyi diyor herkez yani bi nevi riske atmama k için :)))))))

Canım dorktorun ne derse onu yap tabii. Allah'ın izniyle her geçen gün daha yaklaşıyorsunuz ne heyecanlı bir durum.
Akşama ayşecan'da hayırlı haberlerle gelirde inşallah...
Bir de yarın ve cuma günü test günü olan arkadaşlar var onlarda pozitif sonuçlar alırlar inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ay evet ya ayşeden ve diğer iki arkadaştanda iyi haberler alırsak bu haftayı bayram gibi geçiricez :))))))) çok güzel olcak ,nşallah :)))))))
canım valla bana çok zor geçiyo günler artık tek tek sayıyorum yani

Ayyy kıyamaaam düştün mü kız dikkat eeet.. bi yerine bişey olmadı inşallah..
Demek sıpa iyi oh oh çok sevindim çok şükür az kaldı hayırlısıyla gelsin..
Valla benden gelecek haberlerle bayram yapacaksınız ama beni biliyorsunuz dengesiz vücudum ve dengesiz doktorumla başıma neler gelir bilmiyorum :))) Şimdi evdeyim akşam 6 da eşim almaya gelecek randevumuz 6 buçukta, bakalım hayırlısı..
Yarın adaşımla diğer arkadaşımızdan hayır haber alırız inşallah.. ama pozitifi alan bizi unutuyor hani nerde edut nerde stdt?

aynen heeeeee pozitif alan gidiyo stdt haber verdi gene edut hiç yaazmıyo diğer tarafada pek girmiyo :))))))) bakalım perşembe cuma peş peşe 2 test var iNŞALLAH pozitif çıkar
seninde herşey güzel çıkar inşallahta artık oluşum gelir :)))))))))) biz senin her dengesizliğine kurbanız hayatım :))))))))
nurciş kız düştünmüü dikkat kendine cnm yaa üzüldüm bak şimdi...

ediyom kızlar dikkat ama burası çok kötü heleki karşı felakat

ayy canım çekmeyin siz benim dengesizliğimi kocam çeksin :))
valla burası da felaket çok kar var botlarım da nasıl kaydı iyi kırmadım kafayı..

ayy canım çekmeyin siz benim dengesizliğimi kocam çeksin :))
valla burası da felaket çok kar var botlarım da nasıl kaydı iyi kırmadım kafayı..

:))))))) kız senden başka delimizmi var topicde sen benim neşe kaynağımsın Allahım hep yüzüü güldürsün senin kahrını kim çekmez :))))))))) ama kendine dikkat et kırma bide biyerini bahtsızsın sen :))))))))

ayyy nurcan çok güzeeell iyi günlarde kullan inşallah canım.
ben de bugün arkadaşın şekerlerini almaya gidecektim hazırmış ama kardan yarına kaldı
şekerleri almışken ben de ona bir sepet alayım o da benden hediye olsun

nurcannn geçmiş olsun düşmüşün allah korusun ya buraya da lapa lapa kar yağıyo valla
bu yaptıklarında süper olmuş fikir oldu bana allah kısmet ederse çalarım bende bu modellerden haberin olsunn

sağol teyzesi :))))))))))
ay evet senin arkadaşın şekerleri vardı ya ne şekerler var yaaaaaaaaaa öldüm varya herşeyi alasım geldi :))))))))))) ama şekerleri eminönünden bakıcam eşimle
arkadaşında inşallah bebişini sağ salim alırda iyi günde şekerlerini dağıtır canım benim ya sen herkeze böle alıyon rabbimde sana kendi evladına almayı nasip etsin tez zamanda ya sen nasıl bi insansın ya valla çok iyi yüreklisin

nurcannn geçmiş olsun düşmüşün allah korusun ya buraya da lapa lapa kar yağıyo valla
bu yaptıklarında süper olmuş fikir oldu bana allah kısmet ederse çalarım bende bu modellerden haberin olsunn

sağol canım valla çok yağıyo istanbulda dondunda bide:))))))

ay çal kız inşallah tutsun yeterki :)))))))) zaten bende kendim yapmadım aldım nerde bende o marifet zaten uğraşmamda oluşuma almamıştım içimde kalmıştı gerçi alsaydımda yaşamadığı için üzülücektim gördükçe ama kızıma aldım valla içimde kalcana :))))))))ha h a

yok bee hediye vermeyi seviyorum da ondan
keşke param olsa herkese her gördüğümü alsam..

ay kıslar ben azcık uyuyayım sabahın 6 sindan beri ayaktayım sonra ayşenin duayı okiyim

ayşeim sende gelir gelmez yaz bak unutma bekliyoruz haberini inşalLh RABBİM İYİ Hberlerle dönmeyi nasip eder bide doktora sor kistler neden nasıl olmuş hocalarına sormuşmu

Nurcancım demek düştün. dikkate et kendine aman ne olur.

Nurcan benim adet devam biliyorsun ben ancak c.tesiden sonraki meryem suresine katılabilrim. birde benim p.tesi histeroskopi var. belki bir de o gün okuyamıyabilirim.

güzel haberler bekliyoruz inşallah...

nurcan özelden mesajına cevap yazamadım.meryem süresini okurum elbette.okuyunca topiğe yazabilirim ancak.mesaj sayım 100 'ü geçmedi.

canlarım nasılsnız ben geldimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…