bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bende okudum güzelik
allah kabul etsin

kim kime nasıl davranıyorsa aynısını buluyor işte.. herşey karşılıklı canım benim
canım benim :))))))))
ya evet be çok sakarımdır ya herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum ayakta bile duramıyom :))))))
güzelim duayı okutabileceğin kimsen varmı ya çünkü çok eksik var şuan yoksa birini bulcaz mecburda kendi çevrende varsa bir taneyi okutsan
nurcan özelden mesajına cevap yazamadım.meryem süresini okurum elbette.okuyunca topiğe yazabilirim ancak.mesaj sayım 100 'ü geçmedi.

tamam burdanda yazsan olur evime geldim görürüm mesajlarınızı burdan Allah razi olsun

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter-------------------okudu
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle-------okudu
son_ece
neslyy
boş
boş
boş
boş

Son düzenleme:
kızlar sizlerden yaşanalardan koptum yaaa
kusura bakmayın geçmişe bakamıyorum baksamda karıştıryorum her şeyi
inşş herkesler iyidir

geldim.. eh işte kistlerim hızla küçülüyormuş ama beklemeye devam bugün d.k hapına başlıyorum 21 gün kullanılacak 24 gün tekrar başlıycaz bakalım...
bi de nurcana derken kendim düştüm ayağımın üstüne basamıyorum (

geçmiş olsun ayşecim inş hayırlısı ile tedavin biterde yavrunu alırsın kucagına

oooooooooooooo hadi iyisin bayaı okumuşun ben senin okuduğunu bilmiyodum :))))))))))))
hadi inşallah tamamlarsın hatta tamamlamadan yavruna kavuşursun inşallah
amin inşşşşşşşşşşşş

ayeşemmmmmmmm geçmiş olsun canım inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş bu sefer senin minik mucizen seni bulsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…