MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
canım benim :))))))))kim kime nasıl davranıyorsa aynısını buluyor işte.. herşey karşılıklı canım benim
ya evet be çok sakarımdır ya herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum ayakta bile duramıyom :))))))Nurcancım demek düştün. dikkate et kendine aman ne olur.
Nurcan benim adet devam biliyorsun ben ancak c.tesiden sonraki meryem suresine katılabilrim. birde benim p.tesi histeroskopi var. belki bir de o gün okuyamıyabilirim.
güzel haberler bekliyoruz inşallah...
nurcan özelden mesajına cevap yazamadım.meryem süresini okurum elbette.okuyunca topiğe yazabilirim ancak.mesaj sayım 100 'ü geçmedi.
bende okudum güzelik
allah kabul etsin
kızlar sizlerden yaşanalardan koptum yaaa
kusura bakmayın geçmişe bakamıyorum baksamda karıştıryorum her şeyi
inşş herkesler iyidir
arkadaşım sen abitle ilgilen sağ sağlim evinize gelin bol bol okursun tekrardan bu arada yeni durum ne canım
ben bi yemek yiyim ayşede gelir hastaneden
KIZLAAAAAAAAAAAR ŞU TOPİCE BAKTINIZMI
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/325550-bebek-olmasi-icin-dua.html
nurcan diger topikte yazdıgın 72000 fatiha duasını okurken her okuyuşta besmele çekilmesi gerekiyor mu cnm
evet canım euzübesmele çekiyosun ama önce o arkadaşın dediğini yap bence o daha kısa sürer eğer tutarsa 3 haftanın sonunda gebe olunuomuş baksana
anammmm benim fatihada 12.000 oldu
evet canım euzübesmele çekiyosun ama önce o arkadaşın dediğini yap bence o daha kısa sürer eğer tutarsa 3 haftanın sonunda gebe olunuomuş baksana
geldim.. eh işte kistlerim hızla küçülüyormuş ama beklemeye devam bugün d.k hapına başlıyorum 21 gün kullanılacak 24 gün tekrar başlıycaz bakalım...
bi de nurcana derken kendim düştüm ayağımın üstüne basamıyorum(
geçmiş olsun ayşecim inş hayırlısı ile tedavin biterde yavrunu alırsın kucagına
amin inşşşşşşşşşşşşoooooooooooooo hadi iyisin bayaı okumuşun ben senin okuduğunu bilmiyodum :))))))))))))
hadi inşallah tamamlarsın hatta tamamlamadan yavruna kavuşursun inşallah
geldim.. eh işte kistlerim hızla küçülüyormuş ama beklemeye devam bugün d.k hapına başlıyorum 21 gün kullanılacak 24 gün tekrar başlıycaz bakalım...
bi de nurcana derken kendim düştüm ayağımın üstüne basamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?