bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım onu yapamıyacagım malesef kuran okumasını bilmiyorum
canım ben okurum dicem ama artık sabah ezanına uyanamıyom enson ayşeye uyandım allahıma şükür ona edebildim ama 3 cuma peş peşe okunuyomuş ben okurum der okuyamazsam üzülürüm bu sferyokmu bi tanıdığın arkadaşın felan okutsan

aaaaaaaaaah be gülüm ben sana ne dedim sabah sen bahtsızsın kırarsın biyerini dedimah canım çok geçmiş olsun yaaaaa
ama kistlerinede sevinip sevinmmek arasında kaldım oooooofffffff 21 gün daha ama hayırlısı ne dim yaaaaa sende bişi var ama kırcaz bunu inşallah ben her akşam sanada ediyom dua doktor iyi şeler desindiye inşallah birini olsun rabbim duyarda yardımcımız olur

canıııım Allah razı olsun senden benim için sabah namazlarına kalkıyorsun dualar ediyorsun ne diyim bana kendi anam ablam dua etmiyor Allah gönlünün tüm muradını versin..
21gün daha ama napalım geçer gider ömrümüz geçti valla üzülmedim bu sefer..
doktora girmeden önce merkezde düştüm tabi botların altı ıslak içerde kaydım. doktorun heyecanından anlamadım acısını şimdi şimdi çıkıyor valla zonk zonk..
msn i açsana

nolcak bebeğim kalkabilsem hepinize okim o duyaı ama kalkamıyom yokssa çok isterim

nurcanım yinede tşkr ederim düşünmen bile yeterli senin durumunu biliyorum canım sana gönül koyacak deilim bakalım bugün birinden haber bekliyorum kardeşimin arkadaşına teklif ettik ondan haber bekliyorum inş kabul eder inanırmısın komşuluk arkadaşlık ölmüş artık insanlar sen iyisen iyiler kötüysen kötüler bulamadım kimseyi desem yeri kız kardeşim biliyor kuran okumayı onunda küçük bebegi var sabaha kadar uyutmuyormuş o yüzden okuyamadı bacım bakalım tek umudum kardeşimin arkadaşı kaldı okumazsada canı sagolsun allah rızası için degilmi kimse kimsenin gönül koymaya hakkı yok

ah çok isterim hepiize okuyayım ya gördüm duayı hemen aklıma geldiniz paylaşim dedim aslında geçen aylar felan daha iyiydim gittikçe ağırlaştım inşallah okurda benimde içim rahat eder

ah çok isterim hepiize okuyayım ya gördüm duayı hemen aklıma geldiniz paylaşim dedim aslında geçen aylar felan daha iyiydim gittikçe ağırlaştım inşallah okurda benimde içim rahat eder

sabah haber alacam bakalım inşallah eder canım ya bende çok istiyorum bende tefriceye başladım inan ona bile yardım edecek kimse bulamadım sagolsun eşim yardım ediyor

benimde birini bulmam lazım ama kimiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

sabah haber alacam bakalım inşallah eder canım ya bende çok istiyorum bende tefriceye başladım inan ona bile yardım edecek kimse bulamadım sagolsun eşim yardım ediyor

bize katılmadın mı sen tefrriciyede neden katılmadın herkeze okuduk ben okadar yazdım katılmak isteyen varmı diye herkeze okuyalım diyeeee

canım özel mesaj yazamıyorum yeniyim diye. Evet aynen düşündüğün gibi oldu.Test yaptım bütün belirtiler vardı ilk defa ama negatif çıktı.Üzülmüycem desemde çok üzüldüm.Hala midem bulanıyor.Umutlarım uçtu yine.Hayırlısı ALLAH tan gelen herşey güzel.Belki de hiç olmuycak.Kaderimizde ne varsa artık. Bu siteye de pek girmem herhalde artık.Herkese hayırlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…