amin inşşşşşşşşşşşş
ayeşemmmmmmmm canım inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş bu sefer senin minik mucizen seni bulsun
canım ben okurum dicem ama artık sabah ezanına uyanamıyom enson ayşeye uyandım allahıma şükür ona edebildim ama 3 cuma peş peşe okunuyomuş ben okurum der okuyamazsam üzülürüm bu sferyokmu bi tanıdığın arkadaşın felan okutsancanım onu yapamıyacagım malesef kuran okumasını bilmiyorum
geldim.. eh işte kistlerim hızla küçülüyormuş ama beklemeye devam bugün d.k hapına başlıyorum 21 gün kullanılacak 24 gün tekrar başlıycaz bakalım...
bi de nurcana derken kendim düştüm ayağımın üstüne basamıyorum(
canım ben okurum dicem ama artık sabah ezanına uyanamıyom enson ayşeye uyandım allahıma şükür ona edebildim ama 3 cuma peş peşe okunuyomuş ben okurum der okuyamazsam üzülürüm bu sferyokmu bi tanıdığın arkadaşın felan okutsan
aaaaaaaaaah be gülüm ben sana ne dedim sabah sen bahtsızsın kırarsın biyerini dedimah canım çok geçmiş olsun yaaaaa
ama kistlerinede sevinip sevinmmek arasında kaldım oooooofffffff 21 gün daha ama hayırlısı ne dim yaaaaa sende bişi var ama kırcaz bunu inşallah ben her akşam sanada ediyom dua doktor iyi şeler desindiye inşallah birini olsun rabbim duyarda yardımcımız olur
canıııım Allah razı olsun senden benim için sabah namazlarına kalkıyorsun dualar ediyorsun ne diyim bana kendi anam ablam dua etmiyor Allah gönlünün tüm muradını versin..
21gün daha ama napalım geçer gider ömrümüz geçti valla üzülmedim bu sefer..
doktora girmeden önce merkezde düştüm tabi botların altı ıslak içerde kaydım. doktorun heyecanından anlamadım acısını şimdi şimdi çıkıyor valla zonk zonk..
msn i açsana
amiiin kuzum amiiiin.. insanın neresi acırsa canı ordaymış şimdi derdim ayağım
canım ben okurum dicem ama artık sabah ezanına uyanamıyom enson ayşeye uyandım allahıma şükür ona edebildim ama 3 cuma peş peşe okunuyomuş ben okurum der okuyamazsam üzülürüm bu sferyokmu bi tanıdığın arkadaşın felan okutsan
aaaaaaaaaah be gülüm ben sana ne dedim sabah sen bahtsızsın kırarsın biyerini dedimah canım çok geçmiş olsun yaaaaa
ama kistlerinede sevinip sevinmmek arasında kaldım oooooofffffff 21 gün daha ama hayırlısı ne dim yaaaaa sende bişi var ama kırcaz bunu inşallah ben her akşam sanada ediyom dua doktor iyi şeler desindiye inşallah birini olsun rabbim duyarda yardımcımız olur
nurcanım yinede tşkr ederim düşünmen bile yeterli senin durumunu biliyorum canım sana gönül koyacak deilim bakalım bugün birinden haber bekliyorum kardeşimin arkadaşına teklif ettik ondan haber bekliyorum inş kabul eder inanırmısın komşuluk arkadaşlık ölmüş artık insanlar sen iyisen iyiler kötüysen kötüler bulamadım kimseyi desem yeri kız kardeşim biliyor kuran okumayı onunda küçük bebegi var sabaha kadar uyutmuyormuş o yüzden okuyamadı bacım bakalım tek umudum kardeşimin arkadaşı kaldı okumazsada canı sagolsun allah rızası için degilmi kimse kimsenin gönül koymaya hakkı yok
ah çok isterim hepiize okuyayım ya gördüm duayı hemen aklıma geldiniz paylaşim dedim aslında geçen aylar felan daha iyiydim gittikçe ağırlaştım inşallah okurda benimde içim rahat eder
sabah haber alacam bakalım inşallah eder canım ya bende çok istiyorum bende tefriceye başladım inan ona bile yardım edecek kimse bulamadım sagolsun eşim yardım ediyor
bize katılmadın mı sen tefrriciyede neden katılmadın herkeze okuduk ben okadar yazdım katılmak isteyen varmı diye herkeze okuyalım diyeeee
ayşeeeeeeeeeeem msn den yazdıklarım gelmiyomu canım noldu
msn hala teklif gelmedimi nurcan bende ekli görünüyon adın soyadın olarak
canım özelden bi kendi msn ni yollasana bide ben eklim gelmedi :)
büyük itimalle diğer topiclerde görmüşsünüzdür ben yeni değilim ama yinede yazayım dedim bundan 4.5 yıl önce evlendim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım adet olmayınca gebe kaldım sandım çoooooooooook korktum acil olarak bölgemdeki bi ebeye gittim muayene felan dedi yumurtalıklar yavaşlamış hemen hamile kal yoksa kısır olcan nese korunmadım 3 ay 5 ay derken hala gebe kalmamıştım doktora koştum tabi hamileyim sanıp ödü kopan ben kısır oldum sanıp kendimi yiyodum hamile kalamıyorum diye nese testler felan eşimin sperm sayısı 180 milyonu geçiyodu benim rahim bir bebeğin tutuna bileceği en ideal rahimlerdendi ama maalesef bende polikistik over vardı doktor glifor diye bir hap verdi 15 gün sonra aaaaaaaa hamileyim çok mutluydum hemen o ay salıncak felan aldım birsürü kötü olaydan sonra sonunda olumu doğurma zamanım gelmişti vel hasıl aptal bir doktoun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim sadece 2 gün yaşaya bildi daha sonra tekrar dene dene 2yıl daha geçti hala bende bişi yok testler temiz çıkıyo eşime tahlil yapmak istediler sperm tahlilini bi gördük 6 milyon doktor 15 gün sonra bidaha yapın dedi bidaha yaptık 4 milyon doktor 3. yü istedi eğer buda düşükse acil tüp bebek dedi bi 15 gün sonra bidaha ki o testi bize bile göstermedilen adet olur olmaz gel dediler eve gittim ertesi sabah bi baktım adetim çoooooook uzattım ama kocama öle kürler felan yapamadan kısa protokolle 2 haftada hemen ineler yapılıp yüklemem alledildi çok şükür gebeyim 9+3 günlük hiç ümidimde yoktu ama tuttu bu kürlere felan inanmıyorum biraaz kader kısmet birazda pisikolojik kafamıja çok takıyoruz ben tutmıcak diye düşündüğüm için işlem yapıldığını hep unutuyodum yatıyodum ama evden dışarıda çıkıp gezmeğe gidiyodum sadece iş yapmadım ve ani hareket etmedim belki size umut olur benim yaşadıklarım Allahım hepinize nasip etsin
vahsi hatun naptın canım öldüm meraktna yaaaaaaaaa
ece gelmedimi teklif kaydettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?