ah canım üzme kendini elbet olur merak etme eşin yeni operasyon geçirdi zaten yıpratma kendini ben tahöin ettim pisiskolojik olduğunu hakında hayırlısıcanım özel mesaj yazamıyorum yeniyim diye. Evet aynen düşündüğün gibi oldu.Test yaptım bütün belirtiler vardı ilk defa ama negatif çıktı.Üzülmüycem desemde çok üzüldüm.Hala midem bulanıyor.Umutlarım uçtu yine.Hayırlısı ALLAH tan gelen herşey güzel.Belki de hiç olmuycak.Kaderimizde ne varsa artık. Bu siteye de pek girmem herhalde artık.Herkese hayırlar diliyorum...
nurcan sen tüp bebek yoluyla mı hamile kaldın vede ilk demendemi
ah canım üzme kendini elbet olur merak etme eşin yeni operasyon geçirdi zaten yıpratma kendini ben tahöin ettim pisiskolojik olduğunu hakında hayırlısı
evet canım benim net yavaş iki saatte gidio mesaj ben ilkte tututu tüp bebek
yok canım gelmedi canım ya alla allla neden olmadı acaba
ay ece yazıyom gelmiyomu
ece senin yazdıkların bana geliyo sen bi aç kapa yapsana benimkiler sana gelmiyo
nurcan306 merhaba canım ban özelden msj atmışsın ama ben ordan cevap yazamıyorum inşallh görürsün bu msjı.canım bende katılmak istiyorum eklersenz sevinirim.
sağol canım iyiyiz şükür hızlı düşmedim çok Allahtan :))))))))iyigeceler kızlar :79:
vahşihatunun bebişi tutunamamış sanırım off ne zor şimdi onun hissettikleri şimdi rabbim içine ferahlık versin,inşallah hayırlısıyla doğal yoldan gelir bebişi
kızlar benim ilk defa bu ay garip bir regl geçiriyorum 9 gün oldu sadece lekelenme şeklinde bir türlü açılmadı off ne yapcam ben dra gitmek istemiyorum yaaa :84:
ayşecim güzel haber kist küçülüyor demek,inşallah bu sefer son olur canım d.k iğnelerin hayırlısıyla başlayabilirsin sende tedavine inşallahgeçmiş olsun demek totoyu biraz acıtmışsın aman dikkat canım
nurcancım sanada geçmiş olsun düştüm deyince yüreğim ağzıma geldi neyseki birşey olmamış sanırım prensesine kavuşmaya az kaldı demek hadi hayırlısı bakalım
o bahsettiğiniz 3 cuma arka arkaya okunan sureleri ben oumuştum bundan yaklaşık 2 ay önce
rabbim inşallah niyatimin hayırlı zamanını bekliyordur
arapça bilmeyenler türkçesinden okuyabilirler yusuf suresi çok uzun ve biraz zor bir sure okuyup bitirene kadar gözlerim acıyordu birde yeni kalkmış oluyorsun uykudan ama olsun emek olmadan yemek olmazmış
sağol canım iyiyiz şükür hızlı düşmedim çok Allahtan :))))))))
canım yalnız orda özellikle yazmış kız kesinlikle arapçadan hiç yanlışsız okunuyor diye bu sureyi
bide ben sanada meryem suresi dağıtım okutabileceğin kimsen varmıadetsinya şuandada çok eksiğimiz var tamamlayamıyorumda bana dönersin ona göre bişiler bakarım
canım evet o kısmını ben kaçırmışım demek arapçası daha makbul tabii
meryem suresi en son günü ne zaman canım bellimi yarın adetimin 10. günü 10 günden sonra özüre girer zaten abdetstimi alırım kısmet olursa olmazsada artık okuturum eşime filan türkçeden eksik çokmuş belki ayosmanın çevresinde okutaileceği vardır tamalansa iyi olurdu
günaydın canım işte başladım dün d.k hapına 20 gün sonra doktor yolu gözüktü yine, bakalım bahar gliyor ya belki bu bahar Rabbim beni de tomurcuklandırır :))iyigeceler kızlar :79:
vahşihatunun bebişi tutunamamış sanırım off ne zor şimdi onun hissettikleri şimdi rabbim içine ferahlık versin,inşallah hayırlısıyla doğal yoldan gelir bebişi
kızlar benim ilk defa bu ay garip bir regl geçiriyorum 9 gün oldu sadece lekelenme şeklinde bir türlü açılmadı off ne yapcam ben dra gitmek istemiyorum yaaa :84:
ayşecim güzel haber kist küçülüyor demek,inşallah bu sefer son olur canım d.k iğnelerin hayırlısıyla başlayabilirsin sende tedavine inşallahgeçmiş olsun demek totoyu biraz acıtmışsın aman dikkat canım
nurcancım sanada geçmiş olsun düştüm deyince yüreğim ağzıma geldi neyseki birşey olmamış sanırım prensesine kavuşmaya az kaldı demek hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?