bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ah canım üzme kendini elbet olur merak etme eşin yeni operasyon geçirdi zaten yıpratma kendini ben tahöin ettim pisiskolojik olduğunu hakında hayırlısı
nurcan sen tüp bebek yoluyla mı hamile kaldın vede ilk demendemi

evet canım benim net yavaş iki saatte gidio mesaj ben ilkte tututu tüp bebek

allahım hayırlısı ile kucagına almayıda nasip eder inş canım benim ya msn olsaydı sana bikaç şeyler soracaktım bende ekli görünüyorsun ama sorun ne acaba

güzellikler ben kaçar dinleneyim biraz

nurcan306 merhaba canım ban özelden msj atmışsın ama ben ordan cevap yazamıyorum inşallh görürsün bu msjı.canım bende katılmak istiyorum eklersenz sevinirim.

iyigeceler kızlar :79:
vahşihatunun bebişi tutunamamış sanırım off ne zor şimdi onun hissettikleri şimdi rabbim içine ferahlık versin,inşallah hayırlısıyla doğal yoldan gelir bebişi
kızlar benim ilk defa bu ay garip bir regl geçiriyorum 9 gün oldu sadece lekelenme şeklinde bir türlü açılmadı off ne yapcam ben dra gitmek istemiyorum yaaa :84:

ayşecim güzel haber kist küçülüyor demek,inşallah bu sefer son olur canım d.k iğnelerin hayırlısıyla başlayabilirsin sende tedavine inşallah geçmiş olsun demek totoyu biraz acıtmışsın aman dikkat canım

nurcancım sanada geçmiş olsun düştüm deyince yüreğim ağzıma geldi neyseki birşey olmamış sanırım prensesine kavuşmaya az kaldı demek hadi hayırlısı bakalım

o bahsettiğiniz 3 cuma arka arkaya okunan sureleri ben oumuştum bundan yaklaşık 2 ay önce
rabbim inşallah niyatimin hayırlı zamanını bekliyordur
arapça bilmeyenler türkçesinden okuyabilirler yusuf suresi çok uzun ve biraz zor bir sure okuyup bitirene kadar gözlerim acıyordu birde yeni kalkmış oluyorsun uykudan ama olsun emek olmadan yemek olmazmış

nurcan306 merhaba canım ban özelden msj atmışsın ama ben ordan cevap yazamıyorum inşallh görürsün bu msjı.canım bende katılmak istiyorum eklersenz sevinirim.

canım eklerim tabiki ozaman birtanede sana yazıyorum şuan aysosman arkdaşımıza okuyoruz adı ayşe okuyunca yazarsın bana okudum diye

sağol canım iyiyiz şükür hızlı düşmedim çok Allahtan :))))))))

canım yalnız orda özellikle yazmış kız kesinlikle arapçadan hiç yanlışsız okunuyor diye bu sureyi

bide ben sanada meryem suresi dağıtım okutabileceğin kimsen varmıadetsinya şuandada çok eksiğimiz var tamamlayamıyorumda bana dönersin ona göre bişiler bakarım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter-------------------okudu
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle-------okudu
son_ece
neslyy
bertsina

boş
boş
boş

canım evet o kısmını ben kaçırmışım demek arapçası daha makbul tabii

meryem suresi en son günü ne zaman canım bellimi yarın adetimin 10. günü 10 günden sonra özüre girer zaten abdetstimi alırım kısmet olursa olmazsada artık okuturum eşime filan türkçeden eksik çokmuş belki ayosmanın çevresinde okutaileceği vardır tamalansa iyi olurdu

canım arkadaşın test tarihi cuma günü ozamana kadar okursan iyi olur

evet kız öle yazmış arapçadan hiç yanlışsız okunacak 3. hafta hamile kalıyosun yazmış

merhabalar,
kizlar benim halamin bir kizi vardi tam 10 yildir cocugu olmuyordu, gitmedigi doktor , hoca kalmamisti hatta tup bebegide cok denedi olmadi bunalima girmisti, namazini kildi ve 2 yil sonra hamile kaldi hic bir zaman umidinizi kaybetmeyin kizlar hep dua edin

Uzun zamandan beri girmemiştim siteye.Bu ayın sonunda bizde 3. denemeyi yapacağız.İnşallah 2.gibi olmaz.Meryem suresi 3 cuma üstüstemi okunması gerekiyormuş?

günaydın canım işte başladım dün d.k hapına 20 gün sonra doktor yolu gözüktü yine, bakalım bahar gliyor ya belki bu bahar Rabbim beni de tomurcuklandırır :))
ya toto sağlam da ayak bileğimi incittim galiba hala ağrıyor. valla dikkat edin kar devam ediyor yani..
canım benim de adetim az az geliyordu günde 2-3 fincan adaçayı içtim hepsi söküldü hem kistlerim de ufalmış bak. bir iç belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…