MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter-------------------okudu
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
firstheaven ------------okudu
asosman
herzaman_seninle-------okudu
son_ece
neslyy
bertsina
boş
boş
boş
0.00...................................
inşallah canım bu bahar bizim bahar bayramlarımız olsun kuru dala can veren rabbim bizimde içimizdeki tomurcukları yeşertsin inşalahgünaydın canım işte başladım dün d.k hapına 20 gün sonra doktor yolu gözüktü yine, bakalım bahar gliyor ya belki bu bahar Rabbim beni de tomurcuklandırır :))
ya toto sağlam da ayak bileğimi incittim galiba hala ağrıyor. valla dikkat edin kar devam ediyor yani..
canım benim de adetim az az geliyordu günde 2-3 fincan adaçayı içtim hepsi söküldü hem kistlerim de ufalmış bak. bir iç belki faydası olur
Alah kabul etsin sağolaysosman arkadaşımız için ben okudum meryem suresini dün gece Allah kabul etsin inş. kavuşsun bebeğine.
kızlaaaaaaaaaaar duada 5 adet eksik var şuan kimse yokmu etrafta okutabilceniz
aysosman tamamlıcak arkadaşın varmı hiç
kızlaaaaaaaaaaar duada 5 adet eksik var şuan kimse yokmu etrafta okutabilceniz
aysosman tamamlıcak arkadaşın varmı hiç
ayşe-url bu sabah namazlarında 3 hafta boyunca okunacak olan dua ne? nasıl oluyor.ben yarından itibaren ve diğer iki hafta okumaya müsaitim.regl tarihim 26'sı gibi.
Allah razı olsun canım benim yaaaaaaaaa çok sağol obile yeterli eşindende Allah razı olsunben bir tane eşim için alıyım o okur bu akşam,malesef başkada kimseye söyleyemem çevrede çok var okuyacak ama bu sureyi duyan kendim için zanneder bende sinir olurum.yarın nete giremeyebilirim.sen okundu bil okuturum bir tane eşime.
canım 3 cuma peş peşe sabah namazından sonra yusuf ve meryem suresini hiç konuşmadan arapçaolarak ve hiç yanlışsız okuyormuşun 3. hafta gebe kalıyomuşunayşe-url bu sabah namazlarında 3 hafta boyunca okunacak olan dua ne? nasıl oluyor.ben yarından itibaren ve diğer iki hafta okumaya müsaitim.regl tarihim 26'sı gibi.
maşallah tüm arkadaşlarım kafir :)) bi tane vardı okutabileceğim o da okudu zaten benim yerime..
naber nurcanım hiç sesin çıkmadı bugün
YAAAAA neden kimse yazmadı bugüüün.. içim nasıl sıkılıyor anlatamam size..
Allah razı olsun canım benim yaaaaaaaaa çok sağol obile yeterli eşindende Allah razı olsun
canım 3 cuma peş peşe sabah namazından sonra yusuf ve meryem suresini hiç konuşmadan arapçaolarak ve hiç yanlışsız okuyormuşun 3. hafta gebe kalıyomuşun
Bu topik süper.gerçekten çok doğal ve içten geldi burdaki herkes bana.Asıl senden Allah razı olsun kuran okumayan insanlara bir vesileyle kuran okutuyosun.bebek felan önemli ama en önemlisi Rabb'imin rızası.O bizden razı olsun,ben O'ndan razıyım.Mülk O'nun verirse verir vermezse niye verdin diyemeyiz.biz O'na ne verdik ki?
Allah bebeğini sana bağışlasın.sağsalim doğur inş.darısı isteyen herkese olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?