bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aysosman arkadaşımız için ben okudum meryem suresini dün gece Allah kabul etsin inş. kavuşsun bebeğine.

0.00 ...................................

Allah yardımcın olsun.ama şöyle bak olaya hayırlısı buymuş ya evladın olsaydı da seni çok farklı imtihanlar bekleseydi ne olacaktı? inişallah doğal yoldan en kısa zamansa hamile kalırsın.kalırız, kalırlar ,

biliyorum belki kızdın bana ama gerçekten her şerde vardır bir hayır.bizim şer gibi gördüklerimiz hayır, hayır gibi gördüklerimiz şer olabilir. ben şuna yürekten inanıyorum,Rabb'im bizi bizden iyi tanıyor ve bizden iyi ihtiyaçlarımızı biliyor ve her şeyi hikmetle yaratıyor.her zorluğun ardından bir kolaylık yaratan yine O'dur. Allah sabır versin.tez zamanda hamile kal inş. ve doğur ::)

inşallah canım bu bahar bizim bahar bayramlarımız olsun kuru dala can veren rabbim bizimde içimizdeki tomurcukları yeşertsin inşalah
tavsiyen için sağol canım hiç aklıma gelmedi adaçayı :44:

0.00 ...................................

ne desek boş gelecek sana bu duyguları bizden iyi kim bilebilir
tek diyeceğim rabbim içine farehlık versin
hayırlısı buymuş deyip tevekkül etmekten başka yapacağımız birşey yok şuan
inşallah rabbim bebişlerimizi bizim için hayırlı zamanda verir ve bu zaman hepimiz için çok yakındır...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy------------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
asosman
son_ece
bertsina

boş
boş
boş

kızlaaaaaaaaaaar duada 5 adet eksik var şuan kimse yokmu etrafta okutabilceniz

aysosman tamamlıcak arkadaşın varmı hiç

ben bir tane eşim için alıyım o okur bu akşam,malesef başkada kimseye söyleyemem çevrede çok var okuyacak ama bu sureyi duyan kendim için zanneder bende sinir olurum.yarın nete giremeyebilirim.sen okundu bil okuturum bir tane eşime.

ayşe-url bu sabah namazlarında 3 hafta boyunca okunacak olan dua ne? nasıl oluyor.ben yarından itibaren ve diğer iki hafta okumaya müsaitim.regl tarihim 26'sı gibi.

kızlaaaaaaaaaaar duada 5 adet eksik var şuan kimse yokmu etrafta okutabilceniz

aysosman tamamlıcak arkadaşın varmı hiç

maşallah tüm arkadaşlarım kafir :)) bi tane vardı okutabileceğim o da okudu zaten benim yerime..
naber nurcanım hiç sesin çıkmadı bugün

ayşe-url bu sabah namazlarında 3 hafta boyunca okunacak olan dua ne? nasıl oluyor.ben yarından itibaren ve diğer iki hafta okumaya müsaitim.regl tarihim 26'sı gibi.

canım onu ben yazmadım ki tam bilmiyorum. nurcan 3-4 sayfa önce galiba onunla ilgili bir link vermiş istersen ordan bak

Allah razı olsun canım benim yaaaaaaaaa çok sağol obile yeterli eşindende Allah razı olsun
canım 3 cuma peş peşe sabah namazından sonra yusuf ve meryem suresini hiç konuşmadan arapçaolarak ve hiç yanlışsız okuyormuşun 3. hafta gebe kalıyomuşun
maşallah tüm arkadaşlarım kafir :)) bi tane vardı okutabileceğim o da okudu zaten benim yerime..
naber nurcanım hiç sesin çıkmadı bugün

canım benim benimde bi ablam var ama ondada 2 vahşi var aslında karşıda olsam arkadaşlarım var hoca okuturum ama uzağım okutamıyom :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…